2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar size biriey sormak istiyorum dr clexane iğne vermişti transferden sonra şimdi hamileyim yine kullanmamı söyledi sizde kullanan varmı nezamana kadar kullandınız bırakmanızı söyledimi dr lar cuma günü kese görmeye gitcez bıraktırır mı acsba ya

Arkadaşlar benim bugün 2 kesem göründü 2 kesenin birinde net bir şekilde görünüyor kalbi atıyor diğerinin içinde fülu bir görüntü var ama kalp atışı yoktu... 2 hafta sonraya randevu verdi... Çünkü rahim içinde kanama Başlamış bakalım Hayırlısı arkadaşlar ... Dualarınızı eksik etmeyin... Doktor üzülme dedi belki diğer kesede olan çocuk geç döllenmiş olabilir dedi bekleyeceğiz inşallah kanam kesilir...

canım hayırlı olsun :) Allahım ikisini de sana bağışlasın bebişlerin :)

Cnm hiç mesrk etme bnm de ikinci kesede kalp atışı bır hafta sonra görüldü,ve kanamam da olmuştu,

Ama test falan yapılmadan verildi yani dr istese bıraktırır mı ki birde sonrasında ya kanamam olursa korkuyorum

BU İĞNE KAN PIHTILAŞMASI İÇİN VERİLİYOR SENİN BÖYLE BİR SORUNUN YOKSA ÖNLEM AMAÇLI VERMİŞTİR DOĞUMA KADAR KULLANILIR BÜYÜK İHTİMALLE

canım gözünaydın Allh tamamına erdrsin canım Siden80 arkdaşı örnek vercektm ki o yazmş bileee içini ferah tutu demek ikiz annesi olcksın haaaa inşşlllhh ne güzel,maşallh

selam kızlar bende eylül sonunda tüp bebek yaptırıcam kısmetse. ne güzel birçoğunuz hamile kalmış çk sevindim. ben kocaelinde oturuyprum. sizden tavisye istiyorum. bu işlere nerden nasıl başlanır hiç bilmiyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. yanlış kararlar almak istemiyorum.

BU İĞNE KAN PIHTILAŞMASI İÇİN VERİLİYOR SENİN BÖYLE BİR SORUNUN YOKSA ÖNLEM AMAÇLI VERMİŞTİR DOĞUMA KADAR KULLANILIR BÜYÜK İHTİMALLE
Teşekkürler cevabın için

canım gözünaydın Allh tamamına erdrsin canım Siden80 arkdaşı örnek vercektm ki o yazmş bileee içini ferah tutu demek ikiz annesi olcksın haaaa inşşlllhh ne güzel,maşallh
Evet canım Allah kısmet ederse ikiz annesi Olacağım inşlalh siden arkadasın yazısını okudum inşallah benimde öyle olur canım dualarınızı eksik etmeyin 15-20 gün kesin yatış verdi sadece tuvalet ve yemek ihtiyaçlarını giderebilirin dedi artık hayırlı .... Buna şükür

Cnm hiç mesrk etme bnm de ikinci kesede kalp atışı bır hafta sonra görüldü,ve kanamam da olmuştu,
Canım yaaa şimdi senin yazını okuyunca çok rahatladım... Peki ilk gittiğinizde 2. Kesenin içinde hiç embriyo görüldümü? Çünkü bizimkinde tam görülemedi belli belirsiz biraz bişeyler vardı ama doktor belli olmaz dedi.... Diğer kese için 5+4 dedi kalp atışı var dedi sesinide duyduk hatta... Rabbim inşallah hayırlısını verir buna şükür ...

Canim benim ilk gebeliğin düşük olmuştu daha doğrusu bebeğin kalbi durmustu sonra bütün genetik testlerle beraber pihtilasmayada bakıldı temiz çıktı ama transferden 5 gün önce başladım bu iğneyle daha 1 hafta oldu bırakalı önlem amaçlı veriliyor bebek kandan besleniyor ilk 3 ay biliyorsun hiç korkma benim tanıdığım herkes kullandı bu ilacı 7.haftada bıraktım ben

Sağol canım ya içim rahatladı valla seninde bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin Maşallah

kızlar mide bulantısı çekiyorummmm. birşeyler yediğim zaman geçiyor ne olacak böyle kiiiii

Cnm ilk gittiğimde tek keseydi. İkinci gittiğimde kanama ile acil gittim. Bu gidişte ıkınci keseyi görmüştük ama içinde nokta kadar birsey vardı (5 h + 6 gunluktum kanama oldugunda) ve kalp atışı yokto ondan 4 gun sonra yeniden gittik kalp atışını gorduk:) ikizlerde bu şekilde oluyormuş cnm. Diğer kese ile arasında 4-5 gun fark olsbiliyormuş onun kalp atışı sonra görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…