- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Çok teşekkür ederim canım..Cnm ilk gittiğimde tek keseydi. İkinci gittiğimde kanama ile acil gittim. Bu gidişte ıkınci keseyi görmüştük ama içinde nokta kadar birsey vardı (5 h + 6 gunluktum kanama oldugunda) ve kalp atışı yokto ondan 4 gun sonra yeniden gittik kalp atışını gorduk:) ikizlerde bu şekilde oluyormuş cnm. Diğer kese ile arasında 4-5 gun fark olsbiliyormuş onun kalp atışı sonra görülüyor.
Sağol canım ya içim rahatladı valla seninde bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinMaşallah
kusmaktan çok korkuyorum yaainşallah şiddeti artmaz ve kısa sürer
Canım geçmiş olsun... Çok üzüldüm.... Rabbim yardımcın olsun... Dondurulmuş embriyonun olması çok güzel... Rabbim en yakında zamanda senin yavruna bir KARDEŞ nasip eder inşallah... Canım sen embriyolarına chg yani genetik tanı yaptırmışmıydın?kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
1 ay dinlenip temmuzda dondurulmuşlarla yola devam edicem inşallah...
sukurlerler olsun ki biricik yavrum var o benim en buyuk tesellim
kardeşleri için de gucumuz yettigi kadar ugrasicaz inşallah
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin cümleten inşallah önemli olan bu
amin canim inşallah gucumuz yettiği surece Rabbim izin verdiği surece deneyeceğiz pes etmek yok....Canım geçmiş olsun... Çok üzüldüm.... Rabbim yardımcın olsun... Dondurulmuş embriyonun olması çok güzel... Rabbim en yakında zamanda senin yavruna bir KARDEŞ nasip eder inşallah... Canım sen embriyolarına chg yani genetik tanı yaptırmışmıydın?
Haklısın canım bu kadar korkak yaklaşmamam gerekiyor yine de inşallah şiddetli olmaz :)Canim bu kadar korkma mide bulantısı ve kusmaktan ben gün boyu çekiyorum düşün zaten normalde de çok midesi hassas biriyim ne yesem çıkıyor şükürler olsun bugunumuze bebisler sen yediğin anda kana karışıyor zaten alacağını alıyor bi yerde okudum kusmak anneye ve bebeğe karşı zararlı toksinleri dışarı atma açısından iyiymus
Canım evladını Allah bağışlasın :) sonucun için de cidden üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda 2. Bebişini de kucağına alırsın :)kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
Canım Haklısın Rabbim ol demesi Lazım... Inşallah en kısa zamanda herkese nasip etsinamin canim inşallah gucumuz yettiği surece Rabbim izin verdiği surece deneyeceğiz pes etmek yok....
yapilmadi canim 1. kalite embrio yerleştirildi olmayınca olmuoo son sozzzz NASIP başka kelime yok
amin canimCanım evladını Allah bağışlasın :) sonucun için de cidden üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda 2. Bebişini de kucağına alırsın :)
amin canim benim dualarinizi eksik etmeyin bizlerdenCanım Haklısın Rabbim ol demesi Lazım... Inşallah en kısa zamanda herkese nasip etsin
cnm merak etme dualarımız seninle rabbim iki bebişinide kucağına aldırmayı nasip etsinArkadaşlar benim bugün 2 kesem göründü 2 kesenin birinde net bir şekilde görünüyor kalbi atıyor diğerinin içinde fülu bir görüntü var ama kalp atışı yoktu... 2 hafta sonraya randevu verdi... Çünkü rahim içinde kanama Başlamış bakalım Hayırlısı arkadaşlar ... Dualarınızı eksik etmeyin... Doktor üzülme dedi belki diğer kesede olan çocuk geç döllenmiş olabilir dedi bekleyeceğiz inşallah kanam kesilir...
cnm dr bebişinin sesini duyurdumu cokkk guzel bişey ya ikiz annesiCanım yaaa şimdi senin yazını okuyunca çok rahatladım... Peki ilk gittiğinizde 2. Kesenin içinde hiç embriyo görüldümü? Çünkü bizimkinde tam görülemedi belli belirsiz biraz bişeyler vardı ama doktor belli olmaz dedi.... Diğer kese için 5+4 dedi kalp atışı var dedi sesinide duyduk hatta... Rabbim inşallah hayırlısını verir buna şükür ...
ya miğde bulantısı bendede var yerken bişey yok yedikten sonra öldürüyor midemkızlar mide bulantısı çekiyorummmm. birşeyler yediğim zaman geçiyor ne olacak böyle kiiiii
cnm o kadar üzüldümki ben lekelenmen olunca yerleşme felan demiştim ama nasipten öte yol gitmez rabbim inş tez zamanda tekrar pozitifleri görmeyi nasip eder rabbim yavrunada sağlıklı ömür versinkizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
aminnnn amin inşallah fistigimcnm o kadar üzüldümki ben lekelenmen olunca yerleşme felan demiştim ama nasipten öte yol gitmez rabbim inş tez zamanda tekrar pozitifleri görmeyi nasip eder rabbim yavrunada sağlıklı ömür versin
cnm merak etme dualarımız seninle rabbim iki bebişinide kucağına aldırmayı nasip etsin
Âmin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin... Evet canım duyduk bebişin kalp atışını çok güzel bir duygu... 15 gün sonraya tekrar randevu verdi... Diğer bebişin durumu o zaman belli olacak Allah'ın izniyle inşallah bizimle kalır Rabbim herkese nasip etsin çok şükürcnm dr bebişinin sesini duyurdumu cokkk guzel bişey ya ikiz annesi
Kalir cnm Ins yaaa cokkk sevindim sesini duyduguna ya bize kucuk diye dinletmedi inan kalp atisini duymayi okadar istiyorumki rabbim ins bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder dr sana kalkmadan yat dedimiÂmin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin... Evet canım duyduk bebişin kalp atışını çok güzel bir duygu... 15 gün sonraya tekrar randevu verdi... Diğer bebişin durumu o zaman belli olacak Allah'ın izniyle inşallah bizimle kalır Rabbim herkese nasip etsin çok şükür
Evet canım kalkma dedi çünkü rahim içinde küçük bir kanama Başlamış... Bana bugüne kadar Yürü diyordu ilk defa bugün kanama OLDUĞUNU görünce 15 gün kalkmadan yat dedi... Hayırlısı inşallah...Kalir cnm Ins yaaa cokkk sevindim sesini duyduguna ya bize kucuk diye dinletmedi inan kalp atisini duymayi okadar istiyorumki rabbim ins bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder dr sana kalkmadan yat dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?