2015 NiSAN da tüp bebek:))

Çok teşekkür ederim canım..

kusmaktan çok korkuyorum yaa inşallah şiddeti artmaz ve kısa sürer

Canim bu kadar korkma mide bulantısı ve kusmaktan ben gün boyu çekiyorum düşün zaten normalde de çok midesi hassas biriyim ne yesem çıkıyor şükürler olsun bugunumuze bebisler sen yediğin anda kana karışıyor zaten alacağını alıyor bi yerde okudum kusmak anneye ve bebeğe karşı zararlı toksinleri dışarı atma açısından iyiymus

kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
1 ay dinlenip temmuzda dondurulmuşlarla yola devam edicem inşallah...
sukurlerler olsun ki biricik yavrum var o benim en buyuk tesellim
kardeşleri için de gucumuz yettigi kadar ugrasicaz inşallah
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin cümleten inşallah önemli olan bu

Canım geçmiş olsun... Çok üzüldüm.... Rabbim yardımcın olsun... Dondurulmuş embriyonun olması çok güzel... Rabbim en yakında zamanda senin yavruna bir KARDEŞ nasip eder inşallah... Canım sen embriyolarına chg yani genetik tanı yaptırmışmıydın?

amin canim inşallah gucumuz yettiği surece Rabbim izin verdiği surece deneyeceğiz pes etmek yok....
yapilmadi canim 1. kalite embrio yerleştirildi olmayınca olmuoo son sozzzz NASIP başka kelime yok

Haklısın canım bu kadar korkak yaklaşmamam gerekiyor yine de inşallah şiddetli olmaz :)
Canım evladını Allah bağışlasın :) sonucun için de cidden üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda 2. Bebişini de kucağına alırsın :)

amin canim inşallah gucumuz yettiği surece Rabbim izin verdiği surece deneyeceğiz pes etmek yok....
yapilmadi canim 1. kalite embrio yerleştirildi olmayınca olmuoo son sozzzz NASIP başka kelime yok
Canım Haklısın Rabbim ol demesi Lazım... Inşallah en kısa zamanda herkese nasip etsin

Canım evladını Allah bağışlasın :) sonucun için de cidden üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda 2. Bebişini de kucağına alırsın :)
amin canim
Rabbim yavruma saglikli hayirli omurler versin cümleten evlatlarimizi korusun
tez vakitte gelir bebecikler inşallah....

cnm merak etme dualarımız seninle rabbim iki bebişinide kucağına aldırmayı nasip etsin

cnm dr bebişinin sesini duyurdumu cokkk guzel bişey ya ikiz annesi

cnm o kadar üzüldümki ben lekelenmen olunca yerleşme felan demiştim ama nasipten öte yol gitmez rabbim inş tez zamanda tekrar pozitifleri görmeyi nasip eder rabbim yavrunada sağlıklı ömür versin

cnm o kadar üzüldümki ben lekelenmen olunca yerleşme felan demiştim ama nasipten öte yol gitmez rabbim inş tez zamanda tekrar pozitifleri görmeyi nasip eder rabbim yavrunada sağlıklı ömür versin
aminnnn amin inşallah fistigim
lekelenmelerin geçmesini bekledim geçmeyince olumsuz sonuç alacagimi kestirmiştim
hala da gelio ilkkez bole oldu bende anlam veremedim
tez vakitte nasip olurda gelir bebecikler evimize insallahhh

cnm merak etme dualarımız seninle rabbim iki bebişinide kucağına aldırmayı nasip etsin
cnm dr bebişinin sesini duyurdumu cokkk guzel bişey ya ikiz annesi
Âmin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin... Evet canım duyduk bebişin kalp atışını çok güzel bir duygu... 15 gün sonraya tekrar randevu verdi... Diğer bebişin durumu o zaman belli olacak Allah'ın izniyle inşallah bizimle kalır Rabbim herkese nasip etsin çok şükür

Kalir cnm Ins yaaa cokkk sevindim sesini duyduguna ya bize kucuk diye dinletmedi inan kalp atisini duymayi okadar istiyorumki rabbim ins bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder dr sana kalkmadan yat dedimi

Kalir cnm Ins yaaa cokkk sevindim sesini duyduguna ya bize kucuk diye dinletmedi inan kalp atisini duymayi okadar istiyorumki rabbim ins bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder dr sana kalkmadan yat dedimi
Evet canım kalkma dedi çünkü rahim içinde küçük bir kanama Başlamış... Bana bugüne kadar Yürü diyordu ilk defa bugün kanama OLDUĞUNU görünce 15 gün kalkmadan yat dedi... Hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…