- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Canım bana 2 kere test Yaptılar ilki 414 ikincisi 1.662 çıktı daha test istemedi ayın 26 sımda gel kese bakalım dedi bekliyorum Allah'ın izniyleIyi bari sevindim, kabiz olma bir de dikkat et. Senin test gunun ne zaman?
Âmin canım inşallahsaol canım Allahım herkeze göstersin kalp atışını duymadık sadece bi ışık yanıp söndü tamam oda atıyo dedi bidahaki gelişine dinlersiniz ins dedi benin transferim 23 nisanda oldu ikl degerim 12.gün 150 14.265di bidahada kan degeri vermedim
Cnm senin ozaman Ikiz cunku ikiz olanlarinki yuksek cikiyo çünkü benim degerinde olanlar hep tek cıkıyoCanım bana 2 kere test Yaptılar ilki 414 ikincisi 1.662 çıktı daha test istemedi ayın 26 sımda gel kese bakalım dedi bekliyorum Allah'ın izniyle
Aaa hadi insallah... sonucun gayet iyi bence 12 ve 14.gun mu yaptirdin? Az kalmis gunune.Canım bana 2 kere test Yaptılar ilki 414 ikincisi 1.662 çıktı daha test istemedi ayın 26 sımda gel kese bakalım dedi bekliyorum Allah'ın izniyle
Canım ben doktora sordum ikiz olabilirmi diye bişey diyemem dedi çünkü kimisinin Değeri böyle yüksek olabiliyormuşCnm senin ozaman Ikiz cunku ikiz olanlarinki yuksek cikiyo çünkü benim degerinde olanlar hep tek cıkıyo
Aaa hadi insallah... sonucun gayet iyi bence 12 ve 14.gun mu yaptirdin? Az kalmis gunune.
Benim 11.gun 738, 13.gun 2560 idi.
Yani senin de gayet iyi, sagliklilar da bence, hayirli olsun simdiden
Canım 11. Gün 414 13. Gün 1662 doktor daha test istemedi kese görmeye gel dedi Allah kısmet ederse kese görmeye gideceğim ayın 26 sında çok korkuyorum sürekli dua ediyorum sizde duanızı eksik etmeyinayvakabuguu merhaba 1.662 değeriniz hangi gün çıktı ilk değeriniz gayet iyi test Tekrarını doktorumuz mu istedi çok soru sordum canım kusura bakma kafamdaki deli sorulardan kurtulamıyorum bütün gün bEyin Fırtınası yapıyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşeallah görürsün ben senden önce görmeye gideceğim sanırım benim pazartesi kontrolüm var kese için çağırdı ama çok korkuyorum kötü bir şey Olmasın bundan sonra inşeallah Hayırlısı ile gider herşey benim 12.gün değerim 420 bugün 14.gün 780 çıktı üzüldüm biraz normal mi bilmiyorum ama nedense hep bi Tedirginim ben önce ki kötü yaşanmışlıklardan olsa gerekCanım 11. Gün 414 13. Gün 1662 doktor daha test istemedi kese görmeye gel dedi Allah kısmet ederse kese görmeye gideceğim ayın 26 sında çok korkuyorum sürekli dua ediyorum sizde duanızı eksik etmeyin
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim sağlıklı uzun Ömürlü hayırlısından evlatlar nasip etsin hepimize... Hiç üzülme seninde değerin güzel biz mutlu olalımki bebişlerimizde hızlı büyüsünlerCanım Allah yardımcın olsun inşeallah görürsün ben senden önce görmeye gideceğim sanırım benim pazartesi kontrolüm var kese için çağırdı ama çok korkuyorum kötü bir şey Olmasın bundan sonra inşeallah Hayırlısı ile gider herşey benim 12.gün değerim 420 bugün 14.gün 780 çıktı üzüldüm biraz normal mi bilmiyorum ama nedense hep bi Tedirginim ben önce ki kötü yaşanmışlıklardan olsa gerek
cnm benimki seninkinden bile düşüktü ama ALLAHA sükür bu gun kese gördük yani hic üzülme 150-265 cıkmıştıCanım Allah yardımcın olsun inşeallah görürsün ben senden önce görmeye gideceğim sanırım benim pazartesi kontrolüm var kese için çağırdı ama çok korkuyorum kötü bir şey Olmasın bundan sonra inşeallah Hayırlısı ile gider herşey benim 12.gün değerim 420 bugün 14.gün 780 çıktı üzüldüm biraz normal mi bilmiyorum ama nedense hep bi Tedirginim ben önce ki kötü yaşanmışlıklardan olsa gerek
Sağolun canlarım 2 katı olunca bende 840 filan bekliyordum yacnm benimki seninkinden bile düşüktü ama ALLAHA sükür bu gun kese gördük yani hic üzülme 150-265 cıkmıştı
pozitif düşünmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sürekli kendi kendimi sorularla kuruyorum normal mi sence artışım arkadaşım inşeallah güzel olur herşeyİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim sağlıklı uzun Ömürlü hayırlısından evlatlar nasip etsin hepimize... Hiç üzülme seninde değerin güzel biz mutlu olalımki bebişlerimizde hızlı büyüsünler
Rabbim ol deyince hepsi olur dilerim bu sefer yüzümüz Güler canlarımcnm benimki seninkinden bile düşüktü ama ALLAHA sükür bu gun kese gördük yani hic üzülme 150-265 cıkmıştı
Maşşalah canım :)Geldimmmmmm kızlar 2 transferden biri tutmus kalp atışı var cok şükür 5+5miş
Bence iyisin., degerlerin yuksek bi kere.. 12.gunku degeri 60 olanlar napsin pekiSağolun canlarım 2 katı olunca bende 840 filan bekliyordum ya
pozitif düşünmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sürekli kendi kendimi sorularla kuruyorum normal mi sence artışım arkadaşım inşeallah güzel olur herşey
canım ben dr düşük değilmi diye sordugumda hayır düşük değil dedi burda 28 lik degerle hamile kalanlar var dedi sadece bizim için kan degerlerin 1 gün ve 2 gün içinde düşmesin yeter dedi bu yuzden 2 kere kan alıyoruz dedi hamileliği kesinleştirmek için seninde 2ci de yükselmiş artık yükselir merak etme ve düşünme artık kan değerlerini bişekilde yükseliyoSağolun canlarım 2 katı olunca bende 840 filan bekliyordum ya
pozitif düşünmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sürekli kendi kendimi sorularla kuruyorum normal mi sence artışım arkadaşım inşeallah güzel olur herşey
canım sen ilac ne kullanıyorsun bana herseye devam et dediMaşşalah canım :)
günaydınngünaydınnnn kızlarrr
canım benim 9. gün 74 dü. 17.gün 1895 e cktı ykseldi çk şükürRabbim ol deyince hepsi olur dilerim bu sefer yüzümüz Güler canlarım
Inşeallah canım hep bu negatifler beni bu hale getirdi inşeallah bu sefer Rabbim yüzünü gösterir biBence iyisin., degerlerin yuksek bi kere.. 12.gunku degeri 60 olanlar napsin pekioyle baslayanlar bile bebeklerini kucagina aldi.. umidini kaybetme olacak insallah.,
sağol arkadaşım desteğin için iyi ki varsınız burda birbirimize yardımcı olmak çok güzelcanım ben dr düşük değilmi diye sordugumda hayır düşük değil dedi burda 28 lik degerle hamile kalanlar var dedi sadece bizim için kan degerlerin 1 gün ve 2 gün içinde düşmesin yeter dedi bu yuzden 2 kere kan alıyoruz dedi hamileliği kesinleştirmek için seninde 2ci de yükselmiş artık yükselir merak etme ve düşünme artık kan değerlerini bişekilde yükseliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?