2015 NiSAN da tüp bebek:))

ben doktora doktor bey kasığım ağrıyor dediğimde ""acaba hamile misin"" demişti ve baya gülmüştük.
normal yani kanama yoksa sıkıntı yok

Hay maşallah canım hadi bakalım Cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz :)

kızlarrr çok korkuyorum VARİSTEN dolayı iki gündür ağlıyorum ne olur yardım edin

takıntı yaptım galiba cnm bebeğe veya bana bişe olursa diye hep kötü şeyler okudum netten çok korktum çok
heh işte sen de benim yatğm şeyi yapıosun ben de kendimi korkutyrum,sen yarın gtceksin ya doktra aklına gelenleri yaz sor netten okumuyı bırak,onun yerine bebeğmze faydalı neler yiyebilriz onu düşünelim:)

Kızlar aranızda hiç kilo alan varmı? Yada şişlik hisseden.... Benim karnım 3 aylık gb şişti iki günde ne oldu anlamadım halbu ki daha kese bile görmedim...
Ohss mu oldun acaba ;( ben opu da olmustum, transfer sonrasi da olabiliyormus.. bol bol sivi tuket

Geldimmmmmm kızlar 2 transferden biri tutmus kalp atışı var cok şükür 5+5miş
Ayyy canım kıyamam sen bugün bebişinin kalp atışını duydun maşallah canım benim hadi gözün Aydın valla çok sevindim ... Senin transferin ne zaman olmuştu canım ve en son ki değerin ne idi?

Ayyy canım kıyamam sen bugün bebişinin kalp atışını duydun maşallah canım benim hadi gözün Aydın valla çok sevindim ... Senin transferin ne zaman olmuştu canım ve en son ki değerin ne idi?
saol canım Allahım herkeze göstersin kalp atışını duymadık sadece bi ışık yanıp söndü tamam oda atıyo dedi bidahaki gelişine dinlersiniz ins dedi benin transferim 23 nisanda oldu ikl degerim 12.gün 150 14.265di bidahada kan degeri vermedim

heh işte sen de benim yatğm şeyi yapıosun ben de kendimi korkutyrum,sen yarın gtceksin ya doktra aklına gelenleri yaz sor netten okumuyı bırak,onun yerine bebeğmze faydalı neler yiyebilriz onu düşünelim:)
Aynen cnm ya bende panik atak da var. İnşallah biran önce sağlıkla sıhhatle doğar bebişim yani bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…