- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Canım senin nasıl geçiyor hamişlik senin değerin ne son Günler'de ölçtürdün MÜ?hahahha ay çok hoş ya aminnnn inşşşş ağzın bal yesin.sağlıklı hayrlı bebeler nasip etsin hem bize hem her isteyene :)
:) keseyi de sağ salim görelim inşallah :)cumartesi çağrdı kese içn dayanamıyom :)
aminnn inşallah canımm :)Hayyyy maşallah :) inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah cnm çok güzl:)GÜNAYDIN CNM. ŞİMDİ ALDIM SONUCU 4280 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR :) BU AYIN 18 İNDEKİ kan değeri bugün daha da artmıştır 5000 i çok geçmiştir bence. yarın kalp ve kese için gidicem :)
sağol cnm maşallah bebişlerimize. inşallah Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu mutluluğu aminm
maşallah cnm çok güzl:)
amin cnm bu aralar pek giren yoksiteyesağol cnm maşallah bebişlerimize. inşallah Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu mutluluğu amin:)
Amin canımsağol cnm maşallah bebişlerimize. inşallah Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu mutluluğu amin:)
Ayyy kıyamam yaaaa seni çok iyi Anlıyorum ben aynı durumdayım bu gün sabah doktorumu Aradım ben çok şiştim kilo aldım diye daha çok yenisin o kadar olmaması Lazım dikkatli beslen dedi ;( aslında çok az beslenmeye çalışıyorum ama folik asitin dışında b12 , C vitamini, Demir vitamini alıyorum her gün sanırsam onlar beni bu duruma getirdi çünkü öğlenleri 1 kase Çorba ve 1 tabak sebze yemeği akşamları bir tabak yemek yiyorum onun dışında hiç bir şey yemiyorum sadece günlük 300 ml süt ve 1 porsiyon meyve... Ama malesef vitaminlerimi bırakamıyorum çünkü bana kan tahlili Yaptılar onlar düşük çıktı çocuğun Gelişimi için çok önemli bu vitaminlercanım Günaydın
O şişlik oluyor malesef beni gören hamile olduğumu anlar o derece bağırsaklardan kaynaklanıyor. Eşim ne güzel işte gerine gerine yürü tadını çıkar diyor
Canim ben aylardır alıyorum o vitaminleri bende omega var arti olarak ilaçlar ister istemez şişırıyor benim bulantilarim ve kusmalarım da var 1 haftadır yerken sıkıntı yok sonra durmuyo midede heleki su nasıl bulandiriyor midemi çok içmek lazım aslinda Allah yardimcimiz olsun diyim bebisler sağlık olsun yeter ki cekeriz ne yapalim ben 1 kilo aldım amaAyyy kıyamam yaaaa seni çok iyi Anlıyorum ben aynı durumdayım bu gün sabah doktorumu Aradım ben çok şiştim kilo aldım diye daha çok yenisin o kadar olmaması Lazım dikkatli beslen dedi ;( aslında çok az beslenmeye çalışıyorum ama folik asitin dışında b12 , C vitamini, Demir vitamini alıyorum her gün sanırsam onlar beni bu duruma getirdi çünkü öğlenleri 1 kase Çorba ve 1 tabak sebze yemeği akşamları bir tabak yemek yiyorum onun dışında hiç bir şey yemiyorum sadece günlük 300 ml süt ve 1 porsiyon meyve... Ama malesef vitaminlerimi bırakamıyorum çünkü bana kan tahlili Yaptılar onlar düşük çıktı çocuğun Gelişimi için çok önemli bu vitaminler
Ayyyy canım güzel haberlerini bekliyoruzkızzzzlar bugun saat 3 te dr randevum var bugun kese görülcek inş. görürüz
Canım çok şükür benim sadece 1 gün midem bulandı ama hiç çıkarmadım çok şükür ondan sonra hiç midem bulanmadı inşallahta bulanmaz çünkü çok zor oluyorCanim ben aylardır alıyorum o vitaminleri bende omega var arti olarak ilaçlar ister istemez şişırıyor benim bulantilarim ve kusmalarım da var 1 haftadır yerken sıkıntı yok sonra durmuyo midede heleki su nasıl bulandiriyor midemi çok içmek lazım aslinda Allah yardimcimiz olsun diyim bebisler sağlık olsun yeter ki cekeriz ne yapalim ben 1 kilo aldım ama
Masallah cok sevindim,kasık sancısı olması normal canım. Bende de oluyor ara ara.merhaba arkadaşlar.görümcemle ilgili yazıyordum buraya.geçen hafta keseyi gördüler.bugün 43.günü sanırım...yalnız dün kasık sancım var dedi biraz korkmuş ama ben normal dedim.hamilelikte olur normal dedim ama sizce norml mi ?az az ara ara oluyormuş.bel ağrısı yok.
canım Günaydın
O şişlik oluyor malesef beni gören hamile olduğumu anlar o derece bağırsaklardan kaynaklanıyor. Eşim ne güzel işte gerine gerine yürü tadını çıkar diyor
kızlar göbek mi bebek mi sizceHayyyy maşallah :) inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bu senin resminmi :))) canım bu bebk yaaa:)))kızlar göbek mi bebek mi sizce
Canım çok şükür benim sadece 1 gün midem bulandı ama hiç çıkarmadım çok şükür ondan sonra hiç midem bulanmadı inşallahta bulanmaz çünkü çok zor oluyor
teşekkr ederm beni sorduğuna çok sevndim, ben en son cumu ölçtrdüm 1895 çktı,cumartesi keseye çağrdlar,yalnz bi sa kadar önce kahverengi akntm olmş korktum hemşiriye dedim ağrın var mı dedi yok dedim ama beni bi korku aldı yineCanım senin nasıl geçiyor hamişlik senin değerin ne son Günler'de ölçtürdün MÜ?
benim cnmBu senin resminmi :))) canım bu bebk yaaa:)))
Bende 7. Gunu olmustum. Bende şişim ama eskisi kadar değil . Ama kolay kolay geçmiyormuş onu anladım:)))benim cnmtransferin 5. günü ohss olmuştummm nefes almakta zorlanıyordummm çok fenaydı. yine şişim ama bu kadar değil çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?