Su mubarek gune denk geldi, ne guzel de oldu, hayirlisi olsun cnm,.canlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
transfer oldum geldim eve kizlar...
4AA kalite birtane 5. gun embriosu bebeğimi içime aldim cok sukur
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
inşallah mutlu haberlerimi paylasirim sizlerle ........
Cnm cok guzel bi gunde transfer edildi benimde 23nisanda transfer yapildi ve kandildi Allahim herkeze hayirli olacak evlatlar nasip etsincanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
Ben kullaniyorum ama sari akinti seklinde degil kucuk kucuk tortu seklinde geliyorKızlar aranızda protestan fitil kullanan war mı kullananlar siZdede çok sarımsı akıntı yapıyor mı
canım benimkide 4aaa :) inşallah bebişin tutunur cnm benimcanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
26 mayis test tarihim
Su mubarek gune denk geldi, ne guzel de oldu, hayirlisi olsun cnm,.
Cnm cok guzel bi gunde transfer edildi benimde 23nisanda transfer yapildi ve kandildi Allahim herkeze hayirli olacak evlatlar nasip etsin
canım benimkide 4aaa :) inşallah bebişin tutunur cnm benim
Bunlar ikiz olduğundan değerin yüksek ondan olabilir... Canım Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.benim 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken sadece 1 gün midem bulanmıştı... inşallah bu sefer de böyle olur ama kokulara karşı hassasiyet başladı bende iki gündür.
Canım iyi kandiller... Gözün aydın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzcanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
26 mayis test tarihim
amin canim insallah.. annemde ayni seyi soyluyor. acaba muayeneden dolayimi diye.. bilemem doktor larda isini biliyor sonucta . kontrol sonrasi haber ver.. benimde c.sc.samba gunu kontrolum. siddetli kanamam gecti ara ara seffaf sümüksü koyu renkte kanla karisik birsey geliyor. cok teferruatli oldu :)Benide alttan muayene etti ondan mı oldu kanama mız acaba onun öncesinde hiç birsey yoktu. Dua ediyorum bol bol bugün cuma ve kandil günü dualarımızın hepimiz için olsun.pazartesi kontrolü var kısmet olursa kanamam yok çok şükür ama arada kahverengi pütürlü leke oluyor. Allahım bebislerimizi korusun tatlım.
Canim ne mutlu rabbim tamamini erdirsin insallah . Bende 16 nisanda transfer oldm ama dun benim kese gorunmedi doktor pazartesi bakalim dedi nasil dayanacam bilmiyorum hayirlisi artik . Senin kasiklarinda ara ara batma oluyor mu
Canim mutlaka yatak istirahati yapmalisin. İlaclari kesip ne verdi?kizlar( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum (((
Testten sonra işin bitiyor muayene ücreti alıyorlarkızlar size bi şey sorcam tüp bebek merkezine kese görmeye gittğimizde ayrıyetten muayene ücreti ödüyo muyuz yksa kese kntrolü mü sayılıo bu ?
Benide alttan muayene etti ondan mı oldu kanama mız acaba onun öncesinde hiç birsey yoktu. Dua ediyorum bol bol bugün cuma ve kandil günü dualarımızın hepimiz için olsun.pazartesi kontrolü var kısmet olursa kanamam yok çok şükür ama arada kahverengi pütürlü leke oluyor. Allahım bebislerimizi korusun tatlım.
Insallah kolay sekilde gecer canm her seyin . Bakalim pazartesine kadar nasil dayanacam hayirlisiBirkac gunde bile degisiyor bekle bakalim hayirlisi. Evet sag kasigima agri giriyo regl olacak gibi oluyor hatta ilk baslarda korkuyordum. Ama normal rahim kendini hazirliyormus. Yine de dinlenmeye calisiyorum boyle olunca.
Allah tamamini erdirsin canm transferin ne zamandigünaydın kızlar dün keseye görmeye gittik ve iki kese gördük...3 embriyo transfer edilmişti, çok şükür... inşallah 2 hafta sonra da kalp atışları
Canım geçiyor zaman hiç merak etme bugün mübarek gün bol bol dua et... Inşallah Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin...Insallah kolay sekilde gecer canm her seyin . Bakalim pazartesine kadar nasil dayanacam hayirlisi
aminnnnnnnnnn tatlimmmmm inşallah o günleri de nasip eder RabbimCanım iyi kandiller... Gözün aydın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah cnm insallhCanım geçiyor zaman hiç merak etme bugün mübarek gün bol bol dua et... Inşallah Rabbim senin ve herkesin gönlüne göre versin...
Rica ederim canim ne demekBunlar ikiz olduğundan değerin yüksek ondan olabilir... Canım Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
teşkkr ederm canımTestten sonra işin bitiyor muayene ücreti alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?