2015 NiSAN da tüp bebek:))

Su mubarek gune denk geldi, ne guzel de oldu, hayirlisi olsun cnm,.

Cnm cok guzel bi gunde transfer edildi benimde 23nisanda transfer yapildi ve kandildi Allahim herkeze hayirli olacak evlatlar nasip etsin

canım benimkide 4aaa :) inşallah bebişin tutunur cnm benim

benim 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken sadece 1 gün midem bulanmıştı... inşallah bu sefer de böyle olur ama kokulara karşı hassasiyet başladı bende iki gündür.
Bunlar ikiz olduğundan değerin yüksek ondan olabilir... Canım Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Canım iyi kandiller... Gözün aydın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar size bi şey sorcam tüp bebek merkezine kese görmeye gittğimizde ayrıyetten muayene ücreti ödüyo muyuz yksa kese kntrolü mü sayılıo bu ?

amin canim insallah.. annemde ayni seyi soyluyor. acaba muayeneden dolayimi diye.. bilemem doktor larda isini biliyor sonucta . kontrol sonrasi haber ver.. benimde c.sc.samba gunu kontrolum. siddetli kanamam gecti ara ara seffaf sümüksü koyu renkte kanla karisik birsey geliyor. cok teferruatli oldu :)

Canim ne mutlu rabbim tamamini erdirsin insallah . Bende 16 nisanda transfer oldm ama dun benim kese gorunmedi doktor pazartesi bakalim dedi nasil dayanacam bilmiyorum hayirlisi artik . Senin kasiklarinda ara ara batma oluyor mu

Birkac gunde bile degisiyor bekle bakalim hayirlisi. Evet sag kasigima agri giriyo regl olacak gibi oluyor hatta ilk baslarda korkuyordum. Ama normal rahim kendini hazirliyormus. Yine de dinlenmeye calisiyorum boyle olunca.

Canim mutlaka yatak istirahati yapmalisin. İlaclari kesip ne verdi?

Benim doktorum daha ben sormadan 3 aylik olana kdar alttan muayene edilir hic bir sakincasi yok dedi. Sonraki aylarda kanama olursa gene alttan bakilir dedi. Endise etmeyin size zarar veren bisey yapmayiz diyolar

Birkac gunde bile degisiyor bekle bakalim hayirlisi. Evet sag kasigima agri giriyo regl olacak gibi oluyor hatta ilk baslarda korkuyordum. Ama normal rahim kendini hazirliyormus. Yine de dinlenmeye calisiyorum boyle olunca.
Insallah kolay sekilde gecer canm her seyin . Bakalim pazartesine kadar nasil dayanacam hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…