kan sulandirici igne kullaniyordum coraspin ve progestan fitil.. bu 3 unu kesti. progestan 50mg 2×1 verdiCanim mutlaka yatak istirahati yapmalisin. İlaclari kesip ne verdi?
Gözün Aydın canım :) eğer istiyorsan yaptırabilirsin burada çok arkadaş 1-2 gün önce yaptırdı...11. Gün çok silik ????
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer ettiler canım... Eğer bugün test yaptırırsan diğerinide pazartesi yaptırırsın...11. Gün çok silik ????
3. Gün emriyosu 1 taneKaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer ettiler canım... Eğer bugün test yaptırırsan diğerinide pazartesi yaptırırsın...
Heyecanla bekliyoruz canım hadi Hayırlısı :)Kan veriyorum. Sonucu yazarım arkkadaşlar
Hayırlı sonuçlarla bize dönüşünü bekliyoruz canım.Kan veriyorum. Sonucu yazarım arkkadaşlar
Ayyy hadi inşallah çıkar :)Kan veriyorum. Sonucu yazarım arkkadaşlar
kan sulandirici igne kullaniyordum coraspin ve progestan fitil.. bu 3 unu kesti. progestan 50mg 2×1 verdi
Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü . Evde test yaptım altta fotoda görebilirsiniz. Umut var mı dersiniz? Stres üst seviyede. Kan testim pazartesi aslında ama bugün yaptırayım diyorum sizce erken mi ? Akıl verin bana ?
maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
Canm tebrik ederim benm de 3.gün embriyosu test günüm perşembe 2transfer olduAllah bana da yaşatsın u duyguyu ve isteyen herkese çok heycanli ua Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsinSonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
Anin canim 27 nisan'da olmustu transferAllah tamamini erdirsin canm transferin ne zamandi
Anin canim 27 nisan'da olmustu transfer
Benim 5 mayısta transferim oldu. 3. Gün embriyosu
Amin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz ozaman ben hala inanamıyorumCanm tebrik ederim benm de 3.gün embriyosu test günüm perşembe 2transfer olduAllah bana da yaşatsın u duyguyu ve isteyen herkese çok heycanli ua Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin
Canım benim hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Allahım sonuç bekleyen herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.Sonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?