2015 NiSAN da tüp bebek:))

Çok teşekkür ederim Hayatım bende çok heycanlanıyorum bana kese için randevuyu 26 Mayıs'a verdi... Fakat ikiz mi olur bilemiyorum... Birde ben çok erken randevu verdi diye düşünüyorum ama Hayırlısı inşallah görünürler Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Canim demekki aynı şu an bile var ama çıkarmadan da durabiliyor insan daha çok bulantı kurmadan ziyade şu benim midemi çok hareketlendirdi sanki
Canım ben biraz araştırdım Kiminde mide bulantıları erken başlayıp erken kesileniliyormuş... Kiminde de daha çok uzun sürebiliyormuş... Inşallah çok çıkaranlardan olmayızda bebişlerimizde rahat rahat beslenirler

transfer ne zamandı canım senin? transferden sonra 17.gün gördük keseleri bende

Ayy canı. Ya ikiz annesi mi Olcan , sen şimdi. Çok heyecan verici yaa Allah sorunsuz bi şekilde kucağına almayi nasip etsin ikisini de. Çok sevindim

benim 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken sadece 1 gün midem bulanmıştı... inşallah bu sefer de böyle olur ama kokulara karşı hassasiyet başladı bende iki gündür.

canlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
transfer oldum geldim eve kizlar...
4AA kalite birtane 5. gun embriosu bebeğimi içime aldim cok sukur
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
inşallah mutlu haberlerimi paylasirim sizlerle ........

inşallah ne kadar güzel bir günde bebeğiniz sizinle oldu

Kizlar kesemi minicik gördüm yalniz erkenmiş 20 gün oldu benim transferden sonra 10 gün sonra yine cagirdi birde kan testleri yaptirmami istedi HIV, rubella vs...

Kızlar aranızda protestan fitil kullanan war mı kullananlar siZdede çok sarımsı akıntı yapıyor mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…