- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Çok teşekkür ederim Hayatım bende çok heycanlanıyorum bana kese için randevuyu 26 Mayıs'a verdi... Fakat ikiz mi olur bilemiyorum... Birde ben çok erken randevu verdi diye düşünüyorum ama Hayırlısı inşallah görünürlervalla bilmiyorum canım 2 hafta sonra nasıl bakacak, rahim ağzı için kapanmış dedi yani dikiş falan önermedi.. tavsiye olarak da, çok yorma kendini ama normal hayatına devam et dedi... zaten çalışıyorum, işe arabayla gidip geliyorum, normal hayatımı devam ettiriyorum.. bi de istersen diyetisyene başla dedi, daha sağlıklı olur ikiz olacağı için dedi... kabız olmamaya dikkat et, bol su iç (2lt yeterli), karın kaslarını zorlayacak hareketler yapma dedi.
Canım ben biraz araştırdım Kiminde mide bulantıları erken başlayıp erken kesileniliyormuş... Kiminde de daha çok uzun sürebiliyormuş... Inşallah çok çıkaranlardan olmayızda bebişlerimizde rahat rahat beslenirlerCanim demekki aynı şu an bile var ama çıkarmadan da durabiliyor insan daha çok bulantı kurmadan ziyade şu benim midemi çok hareketlendirdi sanki
transfer ne zamandı canım senin? transferden sonra 17.gün gördük keseleri bendeÇok teşekkür ederim Hayatım bende çok heycanlanıyorum bana kese için randevuyu 26 Mayıs'a verdi... Fakat ikiz mi olur bilemiyorum... Birde ben çok erken randevu verdi diye düşünüyorum ama Hayırlısı inşallah görünürlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
30 nisanda transferim oldu... Kese için randevum 26 Mayıs....transfer ne zamandı canım senin? transferden sonra 17.gün gördük keseleri bende
Ayy canı. Ya ikiz annesi mi Olcan , sen şimdi. Çok heyecan verici yaa Allah sorunsuz bi şekilde kucağına almayi nasip etsin ikisini de. Çok sevindimKizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.
Canım birde doktor muhtemel doğum tarihi konusunda bişey dedimi sana ?transfer ne zamandı canım senin? transferden sonra 17.gün gördük keseleri bende
Çok güzel canım maşallah :)kızlar test yaptrdım 1895 çıktı bugün transferden snra 17. günüm
teşkkr ederm canım.Allahım sağlıkla hayrlsyla kucağımza almayyı nasip etsin,isteyen herkese maddi manevi destek versin herkesn kucağı dolsun inşallah :)Çok güzel canım maşallah :)
Gozunaydin canim, cok sevindim, ne guzel bebislerini gordun, saglikla devam etsin insallah
gözün aydın cnm :)kızlar test yaptrdım 1895 çıktı bugün transferden snra 17. günüm
teşekkr ederm canım hep beraber inşallah :)gözün aydın cnm :)
yok canım erken değil bence, görürsünüz inşallah... 25 gün sonra oluyo30 nisanda transferim oldu... Kese için randevum 26 Mayıs....
normalde 15 ocak gözüküyor, fakat ikiz olması durumda Aralık sonu gibi alırız dedi yani 37.hafta falanCanım birde doktor muhtemel doğum tarihi konusunda bişey dedimi sana ?
benim 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken sadece 1 gün midem bulanmıştı... inşallah bu sefer de böyle olur ama kokulara karşı hassasiyet başladı bende iki gündür.Canım ben biraz araştırdım Kiminde mide bulantıları erken başlayıp erken kesileniliyormuş... Kiminde de daha çok uzun sürebiliyormuş... Inşallah çok çıkaranlardan olmayızda bebişlerimizde rahat rahat beslenirler
inşallah ne kadar güzel bir günde bebeğiniz sizinle olducanlarim hepnizin miraç kandilini en cani gönülden kutlarim ,Rabbim yenilerini görmeyi de nasip etsin inşallah...
transfer oldum geldim eve kizlar...
4AA kalite birtane 5. gun embriosu bebeğimi içime aldim cok sukur
Mevla nasip ettiyse saglikli hayirli evlatlardan eylesin inşallah minik piriltimi....
26 mayis test tarihim
inşallah mutlu haberlerimi paylasirim sizlerle ........
evet canim bu güne nasip oldu isigima sahip olmakinşallah ne kadar güzel bir günde bebeğiniz sizinle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?