2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar ben ikinci test sonucumu aldım 1.662 çıktı maşallah bebişlerim büyüyor Rabb'ime binlerce şükür... Allah'ın herkese nasip etsin... 13 gün sonra keseye çağırdılar
Canimm hayirli olsunn hadi bakalim,bence gaayet iyisinn cok sukur

Arkadaşlar ben ikinci test sonucumu aldım 1.662 çıktı maşallah bebişlerim büyüyor Rabb'ime binlerce şükür... Allah'ın herkese nasip etsin... 13 gün sonra keseye çağırdılar
Masallah , hayirlisi olsun canim, ilk degerin 414 sanirim.testlerin aralarinda 2 gunmu vardi? İki gun varsa kesin cogul gebelik gibi duruyor:))

Saol
Canim cok gecmis olsun, insallah dusuk tehliken gecmistir.bende kasilma yok ama ayni haftalarda degiliz onun icin yanlis olur ne desem, habersiz birakma.
Saol canim kasilmalar normal dedi az kanama görünüyor lekeyle atarsınız iki hafta daha dikkat et dedi çok şükür bebislerde çok iyi gorunuyordular

Canim hcg sonucun iyi cikmis, telas edecek bir durum yok, bebisini yakin zamanda gorursun. Ben dokyora gittigimde hcg 5000 civariydi kese gorunfu, ama bir kese daha vardi o gorunmemisti, sonradan gittigimde gorduk:) telaslanma cnm
Insallah canim oyledir doktor da oyle dedi ikiz olabilir o yuzden de gozukmez dedi insallah oyledir

cnm bnde senn gibi kan değerm yüksek çıkıyordu ama kanamam da vardı dış gebelik geçirdim ama sende kanama falan yok sanırım
Benm kanamm yok senin degerlerin nasil katlandi iki iki mi benim hep ikiye katlandi dis gebe nasil anlasiliyor ki bu arada sanada cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…