2015 NiSAN da tüp bebek:))

Günaydın kizlar bu hayırlı aylar hürmetine Rabbim herkes hayırlı evlatlar nasip etsin ben şimdi ikizlere hamileyim kalp atışını duyduktan sonra kanamam oldu düşük tehlikesi var dedi kan toplanmış dedi bugün kontrole gidicem inşallah geçmiştir tehlike ikiz anne adayları benim göbekte kasilmalar oluyo sizde de oluyo mu çok korkuyorum

Canım ben senin Acıbadem maslakta tedavi gördüğünü bilmiyordum... Sen doktor değiştirdin ya hala Acıbadem gurubu içindemisin... Ben maslakta kalmayı düşünüyorum ama tüp bebek dışına çıkmak istiyorum senin tavsiye edeceğim bir doktor var mı ?

çok sevindim canım, tebrikler

Canim cok gecmis olsun, insallah dusuk tehliken gecmistir.bende kasilma yok ama ayni haftalarda degiliz onun icin yanlis olur ne desem, habersiz birakma.

Canim hcg sonucun iyi cikmis, telas edecek bir durum yok, bebisini yakin zamanda gorursun. Ben dokyora gittigimde hcg 5000 civariydi kese gorunfu, ama bir kese daha vardi o gorunmemisti, sonradan gittigimde gorduk:) telaslanma cnm
cnm bnm karnımın alt kısmında hareket ederken falan ağrılar oluyor sende de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…