2015 NiSAN da tüp bebek:))

kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
masallah canim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah.. darisi bizlere insallah

Kızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.

cnm çok üzüldüm dikkat et ya inşallah bişey olmaz düşük tehlikesi var demekki yat hep

Canim ayni sey gecen hafta benim de basima geldi, doktor igne verdi, 6 gundur kullaniyorum, hersey yolunda , doktorum kanama olabilir dedi, telaslanma cnm, kalp atisini da duymussun.

kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
Önemli olan degerin düzenli artmasi canim. Gözün aydin

canim

canim oyle hemen üzülme. . bebisin sana sıkı sıkı tutunacak emin ol.. estroferm ve progestan kullaniyormusun ??

hic canini sikma hayatim. bebekte bisey yoksa sorun yok demektir bazi kisiler ustune goruyor her ay hatta 9. ayina kadar adet gorenler var. hatta benim bi arkadasim var suan 6 aylik hamile ilk 2 ay surekli kanamasi geldi doktoru rahimde birikmis kan geliyo demis bebekle alakasi yok hersey yplunda demisti. seninde bebeginde bisey yoksa hersey yolunda demektir yat dinlen kuzum hiiccc dusunme kotuyu

Kızlar şimdi çıktım doktordan 6 günde 11 Mme ulaşmışlar benim yumoslar. Igne lere baslamadan önceki son muaynede 150yle başlama kararı vermişti doktorum iyiki de öyle yaptık yoksa çok şişmiş olacaktın vaktinden önce almamız gerekecekti dedi. Çarşamba ikinci kontrole çağırdı. Inşallah ohss olmadan opu ya varacak yolum :)
Hala inanamıyorum gelecek hafta içimde bebeğimin olabileceğine

Arkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik

Canim ayni sey gecen hafta benim de basima geldi, doktor igne verdi, 6 gundur kullaniyorum, hersey yolunda , doktorum kanama olabilir dedi, telaslanma cnm, kalp atisini da duymussun.
Ay canim ya cok rahatlattin beni bana da iğne verdi ilkini yaptırdım bugün. 6 tane de başka iğne verdi onlarada yarin baslayacagim kismetse. İnsallah bebeğine birşey olmaz kanamam cok az leke seklinde kaldı.

Sagol canim benim Allah razi olsun korkuttu yaramaz beni bugün. Oyle kan boşalınca korkudan bayilacaktim elim Ayağım titredi. Neyseki kalp atışıni duydum ya rahatladi m. Umarim devam etmez. Hepimiz sağlıkla kavusalim bebislerimize.

5 tane dondurdular ben ohss oldugum için dondurdular hemen transfer etmediler

slm arkadaşım, bende aynen senin gibi oldum, 10 tane embriyom donduruldu, 1 buçuk ay sonra transfer edelim dediler, senin transferin oldumu nasıl bir tedavi uyguladılar, adet olduktan ne kadar sonra transfer yapıyolar, bana bilgi verebilirmisin

Arkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik
Canım değerinin yükselmesi gerek ama değişmemiş düşmemişte bence 2 gün sonra tekrar yaptır.yükselebilir

@sislicam ne gibi bir sorun yasadin merak ettim dogrusu.. insallah bu sefer tutar canim..
Yesilcan sen transfer olmusmuydun?

slm ben senin msjını yeni gördüm daha ksr bakma geç cvp veriyorum, 27 nisanda yumurtam toplandı ama hafif ohss olduğum için transfer hazirana ertelendi 10 tane 5.gün embriyom donduruldu

cok uzuldum gercekten insallah bisey olmaz canim sen stres yapmamaya calis ne olur sakin kalmalisin Rabbim yardimciniz olsun insallah dualarim sizinle

canim neyseki sonraki mesajlarini gorunce rahatladim Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah, Rabbim hayirli bir sekilde kucasina almayida nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…