masallah canimkızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
cnm çok üzüldüm dikkat et ya inşallah bişey olmaz düşük tehlikesi var demekki yat hepKızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
Canim ayni sey gecen hafta benim de basima geldi, doktor igne verdi, 6 gundur kullaniyorum, hersey yolunda , doktorum kanama olabilir dedi, telaslanma cnm, kalp atisini da duymussun.Kızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
Hadi gözün aydin. Ben de yarin gidicem cok heyecanli insallah Allah yüzümüze güler.bugün 14.gün, değerim 696 çıktı çok şükür... perşembeye randevu verdiler
Önemli olan degerin düzenli artmasi canim. Gözün aydinkızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
10.gun 311 12.gun 739 17.gun 2501.di canimcanım kaçtı değerin senin?
Kızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
hic canini sikma hayatim. bebekte bisey yoksa sorun yok demektir bazi kisiler ustune goruyor her ay hatta 9. ayina kadar adet gorenler var. hatta benim bi arkadasim var suan 6 aylik hamile ilk 2 ay surekli kanamasi geldi doktoru rahimde birikmis kan geliyo demis bebekle alakasi yok hersey yplunda demisti. seninde bebeginde bisey yoksa hersey yolunda demektir yat dinlen kuzum hiiccc dusunme kotuyuKızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
Ay canim ya cok rahatlattin beni bana da iğne verdi ilkini yaptırdım bugün. 6 tane de başka iğne verdi onlarada yarin baslayacagim kismetse. İnsallah bebeğine birşey olmaz kanamam cok az leke seklinde kaldı.Canim ayni sey gecen hafta benim de basima geldi, doktor igne verdi, 6 gundur kullaniyorum, hersey yolunda , doktorum kanama olabilir dedi, telaslanma cnm, kalp atisini da duymussun.
Sagol canim benim Allah razi olsun korkuttu yaramaz beni bugün. Oyle kan boşalınca korkudan bayilacaktim elim Ayağım titredi. Neyseki kalp atışıni duydum ya rahatladi m. Umarim devam etmez. Hepimiz sağlıkla kavusalim bebislerimize.hic canini sikma hayatim. bebekte bisey yoksa sorun yok demektir bazi kisiler ustune goruyor her ay hatta 9. ayina kadar adet gorenler var. hatta benim bi arkadasim var suan 6 aylik hamile ilk 2 ay surekli kanamasi geldi doktoru rahimde birikmis kan geliyo demis bebekle alakasi yok hersey yplunda demisti. seninde bebeginde bisey yoksa hersey yolunda demektir yat dinlen kuzum hiiccc dusunme kotuyu
5 tane dondurdular ben ohss oldugum için dondurdular hemen transfer etmediler
Canım değerinin yükselmesi gerek ama değişmemiş düşmemişte bence 2 gün sonra tekrar yaptır.yükselebilirArkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik
@sislicam ne gibi bir sorun yasadin merak ettim dogrusu.. insallah bu sefer tutar canim..
Yesilcan sen transfer olmusmuydun?
canlar listemiz de eksiklikler var
lütfen dolduralim eksik bilgilerimizi......
cok uzuldum gercekten insallah bisey olmaz canim sen stres yapmamaya calis ne olur sakin kalmalisin Rabbim yardimciniz olsun insallah dualarim sizinleKızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
canim neyseki sonraki mesajlarini gorunce rahatladim Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah, Rabbim hayirli bir sekilde kucasina almayida nasip etsin insallahKızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?