2015 NiSAN da tüp bebek:))

gunaydin arkadaslar
bulanti ve kusma durumlariniz nasil benim henuz ne bulanti ne kusma ne aserme hic biseyim yok sizde durumlar ne? genelde bulanti ve kusma ne zaman baslar?

gunaydin arkadaslar
bulanti ve kusma durumlariniz nasil benim henuz ne bulanti ne kusma ne aserme hic biseyim yok sizde durumlar ne? genelde bulanti ve kusma ne zaman baslar?
Gunaydin , bende ikiz bebek bekliyorum, ama oyle oyle aman aman bulantim yok, gun ici cok nadir 1-2 dk oluyor.ki ikizlerde cok bulanti kusma olurmus,

gunaydin arkadaslar
Canim bazilarinda erken baslar bende henüz bisey yok. Ilk gebeligimde de 7./8. haftalarda baslamisti ama cok rahat gecirmistim. Insallah bunda da öyle olur.

Canim bazilarinda erken baslar bende henüz bisey yok. Ilk gebeligimde de 7./8. haftalarda baslamisti ama cok rahat gecirmistim. Insallah bunda da öyle olur.
bende de daha hiç birşey yok.. ilk hamileliğimde sadece 1 gün bulanmıştı midem, umarım bu da böyle rahat geçer

kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…