2015 NiSAN da tüp bebek:))

Valla pek bir fikrim yok, ben testere disli aslan pencesini yumurta kalitesi icin icildigini biliordum, benim fikrimi sorarsan ben yapmam, riske girmem ama icen varmidir bilmiorum.
hayırlısı ıle transferım olsada senın beynnı şişirmesem:))))

Idrar testinin pozitifine inan , negatifine hiccc inanma canim, burda cok gorduk negatif cikip kanda pozitifleri , icini ferah tut, lekelenmede olabilir canim .
Valla canım daha önceki dış gebeliklerimde hcg m 100 ken idrarda çıkmıştı kan da artınca umudumu baya kaybettim bi gün daha sabredip kanda görcez artık ama bence olmadı bu sefer de

Idrara guvenme benimde negatif çıkmıştı kan testi yaptirmani tavsiye ederim

Selam kizlar ben bugun yaptirdim test gunumdu 0.1 cikti negatif yani tutmadi tutunmadi benim bebisim bana poztif olanlari cani gonulden tebrik ederim masallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,
kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye[/QUOTE]
Ozeller zaten soylemesende 2 koyuyor bana 2 koymuslardi ilk denememde. Yarın transferin var 3 tane dondurulmuş um var doktora dicemm 3 unu de koysun tehlikesi yoksa

Valla canım daha önceki dış gebeliklerimde hcg m 100 ken idrarda çıkmıştı kan da artınca umudumu baya kaybettim bi gün daha sabredip kanda görcez artık ama bence olmadı bu sefer de
dis gebelikmi ay allah korusun tuplerini baglat canim sen bida olmaz ins kanama normal tanidiklarim 3 ay kanama yasayip bildigin kan dogurdular korkma uzme belki kanda cikacak

Ca
Selam kizlar ben bugun yaptirdim test gunumdu 0.1 cikti negatif yani tutmadi tutunmadi benim bebisim bana poztif olanlari cani gonulden tebrik ederim masallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Canim geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet versin ben de negatif i almıştım üç ay önce çok zor bişey ama atlatıyor insan bak şimdi 2. Denemem yarın transfere gidiyorum. İnşallah bu son negatifi n olur canm

Canım çok üzüldüm inş son negatifin olur hiç bi söz teselli etmez biliyorum ama umarım çabucak toparlanıp yeni tedavine başlarsın

Kizlar Test günüm bugündü 13. gün b- hcg 454 :)) allahima bin sükür. Insallah devami gelir.
Maşallah ya canım Allah tamamına erdirsin bahar ayının bereketi mi nedir maşallah bu ara her topikte pozitifler var . Benim transferimde yarın dua et canım sen hamissin darısı bize insallah

3 dış gebelikten sonra alındı 2 tane de negatif tüp bebek denemem var kanda çıkmazsa 3. Negatifim olacak bu
canim sorunun ne bilmiyorum ama ins pozitif girursun ve gormezsende merkezini gercekten cook iyi arastir allah yardimcin olsun

Amin cnm insallah sende bu sefer olumlu sonuclar alirsin.. Bide bisey sorabilirmiyim 2. Denemeye 3 ay sonra baslamissin doktorun mu 3ay kotasini koydu sana yoksa sen kendini hazir hissettiginde basladin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…