2015 NiSAN da tüp bebek:))

Maalesef 12. Gün testim negatif çıktı dün.tüp bebek maceram sona erdi yani..
Ne desek kelimeler yetmiyor hiçbişey uzuntunu gudermiyor biliyorum tatlım bunu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Çok zor çok ağır ama geçiyor uzuntunu hafifliyor buna da alınıyor insan zamanla bak ben şimdi 2. Yi deniyorum yarın transferim var . Sen de umudunu yitirme 2. Yi denersin inşallah bu son negatifi olur Rabbim maddi manevi güç ve bol sabır versin tatlım

c
Canimcim sen anlat belki bize bi yararı olur bak benim yarın transferim var belki anlatacaklarindan işime yarar tatlim
canim ben transfer sonrasi yarimsaat sonra idrara ciktim sonrada giyindik eve gittik yavas yavas 2gun evde sonra ise basladim agir agir hareketler ev isi yapmadim evde hep yattim genelde haa 1 gunde dolasmistim ama hep karnimda kipirdanmalr oldu daha cok var simdilik bukadar bide yarin kesinlessin detayli yazarim korkma bende korktum ama yediklerine dikkat et bol su ic

Maşallah Sevin canım Sevin gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah ben de yarın transfere gidiyorum 10 gün sonra bana da nasip olur inşallah burada güzel haberler vermek
olacak de hep ve dua et bebeginle konus surekli ins tutar canim bende yarin bi kan verim ins kandada netlessinde korku fazla imtihanimiz zorlu allaha emanet o

Selam kızlar
Idrar testimde çift çizgiyi gördüm Bugun 11. Gun ama kan testim 7,24 yani düşük Moralim bozuldu Sizce artar mi bu deger??

A
Amin cnm insallah sende bu sefer olumlu sonuclar alirsin.. Bide bisey sorabilirmiyim 2. Denemeye 3 ay sonra baslamissin doktorun mu 3ay kotasini koydu sana yoksa sen kendini hazir hissettiginde basladin cnm ?
AMin canm Sağol yok doktor kendini iyi hissettiginde gel demişti zaten dondurmusum da vardı ilaç hormon gibi şeylere maruz kalmadı şükür. bi süre vermedi yani sen de hazır hissettiginde git ve tekrar Başla tatlım inşallah 2. De yüzün guler

Selam kızlar
Idrar testimde çift çizgiyi gördüm Bugun 11. Gun ama kan testim 7,24 yani düşük Moralim bozuldu Sizce artar mi bu deger??
Bence yükselir canım geç tutunmustur belki inşallah katlanır değerlerin zaten 5 in üstünde çıkması gerekiyor eğer 3. Gün embiryosuysa normal bence

Çok sağol tatlım

Allah razı olsun canım. Çok güzel yazmışsın. Dün eşim sonucu getirincd ağladım, sizladim ama bugün normal hayata döndüm Rabbim daha büyük acılar vermesin, sağlığımız yerinde olsun tek. Evet hep bir yerimiz eksik ama inşallah zamanı gelince hepimizin o eksik yanı dolar. Senin de ikinci denemen insallahhh olumlu sonuçlanır. Ikincide tutma şansı ilkinden daha yüksekmiş sanırım Rabbim yar yardimcin olsun bu süreçte yavruna kavuştursun..

Amin canım benim Allah razi olsun Rabbim evlat hasreti çeken herkesi kavustursun bebegine hayirlisiyla inşallah. Çok umutlu değilim embiryolar in kalitesine bakicaklar transfer saat 2 de ama oraya gidip boş donmekte var çünkü doktorum kaliteli değilse transfer yapmiycam dedi. Nasipte ne varsa o olur artık hayırlısı bakalim

Ask olsun yaaa, kiyamam :))))))))) hicte sisirmiyorsun,baska kimimiz varki bu konulari konusacak, istedigin gibi sor, hayirlisiyla olsun insallah transferin.
ayyy hamılelık takvımını yapmıssın:)))))kanaman bıseyı çıkmadı demııı:)))

ayyy hamılelık takvımını yapmıssın:)))))kanaman bıseyı çıkmadı demııı:)))
Ara ara geliyor hala,iki kese gordu doktor , birinden gelio olabilir dedi, digerinin kalp atisini gorduk. Kanamani kese ile alakasi yok dedi ama ben tedirgin oluyorum,

Hayirlisi olsun canim, ne mutlu ta bugun cok guzel haberler aldik :)

gozun aydin allah tamamina erdirsin insallah

Maşallah ya canım Allah tamamına erdirsin bahar ayının bereketi mi nedir maşallah bu ara her topikte pozitifler var . Benim transferimde yarın dua et canım sen hamissin darısı bize insallah
Hepinize cok tesekkürler. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin tamamina erdirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…