- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Oğlum bak git dicen bunlaraay canım bi sıkıldı ki sağlık ocağındaki doktor çok az dedi sonucum için .aslında yarındı test tarihim dedim biraz doktorları dinleseniz böyle olmıcak dio nerdeyse yok dicek ben anlamadım yani yok yere canımı sıktı bu ne şimdi
Hayirlisi olsun canim, ne mutlu ta bugun cok guzel haberler aldik :)Kizlar Test günüm bugündü 13. gün b- hcg 454 :)) allahima bin sükür. Insallah devami gelir.
gozun aydin allah tamamina erdirsin insallahKizlar Test günüm bugündü 13. gün b- hcg 454 :)) allahima bin sükür. Insallah devami gelir.
kesinlikle cikar canim kan yaptır hemencikidrarda cift cizgi sevinmelimiyim kan testimde de cikar dimi
yani idrarda ciktiysa pozitif dimi baya belirgin ikinci cizgi var ama agrimda var yarin test gunum yapcam ama korkuyirumkesinlikle cikar canim kan yaptır hemencik
estrofem gunde kactane iciyosun canim heralde daha fazla kalinlasmaz idealdir insallahbenden haberler getirdim sizee
bugun son iğnemi oldum
yârin saat 00.00 de çatlatma iğnesi yapicam inşallah...
pazar sabahi opu var opu ......
yumoslar dan da artik kesin sonucu pazar gunu bildiririm inşallah...endometrum 14mm olmuş transfere kadar daha da kalinlasacak acabalar var aklimda sizce?
Bence pozitif canim, korkunun ecele faydasi yokyani idrarda ciktiysa pozitif dimi baya belirgin ikinci cizgi var ama agrimda var yarin test gunum yapcam ama korkuyirum
yârini bekleme bugun git bir hastaneye rahat uyu derim ben gozun aydin olsun bu arada..yani idrarda ciktiysa pozitif dimi baya belirgin ikinci cizgi var ama agrimda var yarin test gunum yapcam ama korkuyirum
benimki taze embrio canim hic ilaç almadım rahim kalinlasmasi icinestrofem gunde kactane iciyosun canim heralde daha fazla kalinlasmaz idealdir insallah
sakinnnnn korkma kanama normaldir dinlenme sansin varsa dinlen ve ilaclarini aksatma bende kacgundur zehir ettim kendime tutmadi adet oluyorum akintim var falan ama bugun idrarda cikti kanda da cikacak ins seninde cikacak bebegin kucukse cikmaz kana takilmatek bebeksede idrara dusmemiz olabilirBugün transferimin 9. Günüydü 3 gündür lekelenmem var ve sanki bugün adete dönüyo gibi oldu az önce idrar testi yaptım negatif 2 tane 5. Gün embriyosu tutsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum sanırım benim bu maceram da buraya kadar allahtan hayırlısı ne diyim
aynen oyle yapacaktim ama esim istemddi yarin diyor yarin sabah ilk isim kan testi eger pozitifse size anlatacagim cok sey olacakyârini bekleme bugun git bir hastaneye rahat uyu derim ben gozun aydin olsun bu arada..
aynen oyle yapacaktim ama esim istemddi yarin diyor yarin sabah ilk isim kan testi eger pozitifse size anlatacagim cok sey olacak
himm anladim ilacsiz okadar kalinmi normalmiymis anlamam pek ama benim 9 falandi transferdebenimki taze embrio canim hic ilaç almadım rahim kalinlasmasi icin
Idrar testinin pozitifine inan , negatifine hiccc inanma canim, burda cok gorduk negatif cikip kanda pozitifleri , icini ferah tut, lekelenmede olabilir canim .Bugün transferimin 9. Günüydü 3 gündür lekelenmem var ve sanki bugün adete dönüyo gibi oldu az önce idrar testi yaptım negatif 2 tane 5. Gün embriyosu tutsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum sanırım benim bu maceram da buraya kadar allahtan hayırlısı ne diyim
ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mıIdrar testinin pozitifine inan , negatifine hiccc inanma canim, burda cok gorduk negatif cikip kanda pozitifleri , icini ferah tut, lekelenmede olabilir canim .
Valla pek bir fikrim yok, ben testere disli aslan pencesini yumurta kalitesi icin icildigini biliordum, benim fikrimi sorarsan ben yapmam, riske girmem ama icen varmidir bilmiorum.ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?