2015 NiSAN da tüp bebek:))

Oğlum bak git dicen bunlara hayırlı olsun cnm benim :)

Allah ıma bin şükür, bugün ne kadar bereketli bir gün olmuş böyle, herkescikler pozitif sonuçlar almış....Güzel haberleri heyecanla okudum, Allah inşallah bana da nasip eder..

benden haberler getirdim sizee
bugun son iğnemi oldum
yârin saat 00.00 de çatlatma iğnesi yapicam inşallah...
pazar sabahi opu var opu ......
yumoslar dan da artik kesin sonucu pazar gunu bildiririm inşallah...endometrum 14mm olmuş transfere kadar daha da kalinlasacak acabalar var aklimda sizce?

Bugün transferimin 9. Günüydü 3 gündür lekelenmem var ve sanki bugün adete dönüyo gibi oldu az önce idrar testi yaptım negatif 2 tane 5. Gün embriyosu tutsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum sanırım benim bu maceram da buraya kadar allahtan hayırlısı ne diyim

estrofem gunde kactane iciyosun canim heralde daha fazla kalinlasmaz idealdir insallah

sakinnnnn korkma kanama normaldir dinlenme sansin varsa dinlen ve ilaclarini aksatma bende kacgundur zehir ettim kendime tutmadi adet oluyorum akintim var falan ama bugun idrarda cikti kanda da cikacak ins seninde cikacak bebegin kucukse cikmaz kana takilmatek bebeksede idrara dusmemiz olabilir

Idrar testinin pozitifine inan , negatifine hiccc inanma canim, burda cok gorduk negatif cikip kanda pozitifleri , icini ferah tut, lekelenmede olabilir canim .

Idrar testinin pozitifine inan , negatifine hiccc inanma canim, burda cok gorduk negatif cikip kanda pozitifleri , icini ferah tut, lekelenmede olabilir canim .
ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı

ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
Valla pek bir fikrim yok, ben testere disli aslan pencesini yumurta kalitesi icin icildigini biliordum, benim fikrimi sorarsan ben yapmam, riske girmem ama icen varmidir bilmiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…