teşekkür edrim içime su serptin inş dediğin gibidirBende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.
Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,[/QUOTE][QUOTEc_n, post: 40855793, member: 617538"]canim parol en hafif agri kesici. zaten hamilelere de veriliyor ama sana tavsiyem son raddeye gelene kadar mumkun mertebe ilac kullanmaman umarim iyisindir
kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye[/QUOTE]Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,
Canim hemen umutsuzluga kapilma benim2 denememde test gunu badlamisti kahveden kirmiziya donustu test yaptirmama gerek yok demistim kvnin lafiyla gittim ve19 du degerim dr hic oyle olumsuz konusmadi ayrica degerin dusuk felanda degil.o degerle adet felan olmazsin ama dinlen bol bolkızlar bildğin adet gibi karnım ağrıdı ve kanamam başladı inş bu sevinç benm için bi saat sürmemiştir.
Aglama canimöyle mi diosun inşallah ağlamamak için kasıyoru m şu an işyerinde
valla ben 2. denemede 2 tane dondurulmuş koydurmuştum. ki keza aynı şey bu sefer içinde geçerli.[/QUOTE]kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye
kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye[/QUOTE]Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,
Canim zaten 2 tane koymuyormu benim hep iki tane koydular ,[/QUOTE]kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye
Koydurt bence . Zaten biz ne desek ne yapsak daAllah biliyo ya, onun dedigi olacak:)riskı warmı canm bende koydurtsam mı ıkıtane çook kararsızım
kKoydurt bence . Zaten biz ne desek ne yapsak daAllah biliyo ya, onun dedigi olacak:)
son ıkı yıldır kanun çıktı..35 yaşnn altında 1 tane dıolarDondurulmus oldugu icinmi ,yoksa o kanun bildigim kadariyla epey oldu cikali ama ben 3 tane koyduklarina defalarca sahit oldum,
Yaaaaa sen Süpersin içim nasıl rahat etti bilemezsin çok teşekkür ederim canım benimcanım ben transferin 3. günü köpek gibi hastalandım !! salya sümük ! eklem yerleride dahil olmak üzere geberiyordum.. çok şükür rabbime pozitif sonucu öğrendim.. ayrıca gebeliğim devam ediyor şuan için haftaya kese görmeye gidicez inşallah.. birde bi yazı okumuştum. grip olunca vücut griple savaştığı için rahimdeki embriyoyu yabancı mad. olarak görmüyormuş öle bişiler okumuştum..
siden kanamam durdu kahverengi akıntı oldu peçeteyle sildikçe geliyo şimdi.az önce de progestan iğne vuruldum.ben fitilin yanında estroferm de içiodum.onu da içmeye devam edim dimi?hemşireye mesaj attım cvp atmadıBende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.
Canim ben estuferm kullanmadim hic , bilgim yoksiden kanamam durdu kahverengi akıntı oldu peçeteyle sildikçe geliyo şimdi.az önce de progestan iğne vuruldum.ben fitilin yanında estroferm de içiodum.onu da içmeye devam edim dimi?hemşireye mesaj attım cvp atmadı
hemşire dönmedi hala attım artık ağzıma vakti geçio diye napim.inş hakkmda hyrlısı olur.isteyen herkesn de .burda bi doktora gttm hemen çünkü bnm doktrm başka bi şehrde iyi düşünelim iyi olsun dedi kanama için olablir dedi o da iğneyi önerdi ve cmstesiyi bekleyelm dediCanim ben estuferm kullanmadim hic , bilgim yok
Östrojen ve progestron hormonları birlikte alınması gereken hormonlardır esterfom kulanmakla iyi yapmışsın... Crinonel jel kullanıyorsan yada ona benzer seyler kullanmayı ihmal etme canım progestron senin kanamanı kesecektir.... Birde kese oluşurken bu Tür kahverengi lekelerin OLDUĞUNU duymuştumhemşire dönmedi hala attım artık ağzıma vakti geçio diye napim.inş hakkmda hyrlısı olur.isteyen herkesn de .burda bi doktora gttm hemen çünkü bnm doktrm başka bi şehrde iyi düşünelim iyi olsun dedi kanama için olablir dedi o da iğneyi önerdi ve cmstesiyi bekleyelm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?