2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.
teşekkür edrim içime su serptin inş dediğin gibidir

[QUOTEc_n, post: 40855793, member: 617538"]canim parol en hafif agri kesici. zaten hamilelere de veriliyor ama sana tavsiyem son raddeye gelene kadar mumkun mertebe ilac kullanmaman umarim iyisindir[/QUOTE]
Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,

[QUOTEc_n, post: 40855793, member: 617538"]canim parol en hafif agri kesici. zaten hamilelere de veriliyor ama sana tavsiyem son raddeye gelene kadar mumkun mertebe ilac kullanmaman umarim iyisindir
Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,[/QUOTE]
kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye

Saol arkadasim ama daha onceki tedavimden biliyorum 3 gun yattim ilac almadim sonra istifgra ederken lekelenmem baslamisti ve hastaneye yattim bu yuzden.insallah bi sey olmaz,
kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye[/QUOTE]
valla ben 2. denemede 2 tane dondurulmuş koydurmuştum. ki keza aynı şey bu sefer içinde geçerli.

kızlar bildğin adet gibi karnım ağrıdı ve kanamam başladı inş bu sevinç benm için bi saat sürmemiştir.
Canim hemen umutsuzluga kapilma benim2 denememde test gunu badlamisti kahveden kirmiziya donustu test yaptirmama gerek yok demistim kvnin lafiyla gittim ve19 du degerim dr hic oyle olumsuz konusmadi ayrica degerin dusuk felanda degil.o degerle adet felan olmazsin ama dinlen bol bol

kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye
valla ben 2. denemede 2 tane dondurulmuş koydurmuştum. ki keza aynı şey bu sefer içinde geçerli.[/QUOTE]
riskı warmı canm bende koydurtsam mı ıkıtane çook kararsızım

kızlar benm 6 tane dondurulmuş embrıyom war...2.ci denemem olacak 35 yaşının altındayım ..doktoruma baskı yapmalı mıyım 2 tane koysun dye[/QUOTE]
Canim zaten 2 tane koymuyormu benim hep iki tane koydular ,

riskı warmı canm bende koydurtsam mı ıkıtane çook kararsızım

Canim zaten 2 tane koymuyormu benim hep iki tane koydular ,[/QUOTE]
35 yaşın altın 1 tane koyuyor kanun çıkmışşşş

Dondurulmus oldugu icinmi ,yoksa o kanun bildigim kadariyla epey oldu cikali ama ben 3 tane koyduklarina defalarca sahit oldum,

Yaaaaa sen Süpersin içim nasıl rahat etti bilemezsin çok teşekkür ederim canım benim

Bende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.
siden kanamam durdu kahverengi akıntı oldu peçeteyle sildikçe geliyo şimdi.az önce de progestan iğne vuruldum.ben fitilin yanında estroferm de içiodum.onu da içmeye devam edim dimi?hemşireye mesaj attım cvp atmadı

Canim ben estuferm kullanmadim hic , bilgim yok

Canim ben estuferm kullanmadim hic , bilgim yok
hemşire dönmedi hala attım artık ağzıma vakti geçio diye napim.inş hakkmda hyrlısı olur.isteyen herkesn de .burda bi doktora gttm hemen çünkü bnm doktrm başka bi şehrde iyi düşünelim iyi olsun dedi kanama için olablir dedi o da iğneyi önerdi ve cmstesiyi bekleyelm dedi

Östrojen ve progestron hormonları birlikte alınması gereken hormonlardır esterfom kulanmakla iyi yapmışsın... Crinonel jel kullanıyorsan yada ona benzer seyler kullanmayı ihmal etme canım progestron senin kanamanı kesecektir.... Birde kese oluşurken bu Tür kahverengi lekelerin OLDUĞUNU duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…