- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim haklisinda çöpe attiktan bayaaa bi sonra gorunce cift cizgiyi malum yarim saat sonrasini dikkate almayin yaziyor emin olamiyorum o yuzden rabbim yuzumuze gülsün insallahcanim cikmis iste ne guzellll ay cok heyecanliii. olmayinca bu izin emaresi bile cikmiyor kendimden bilirim :))))))
Ben 10 larca test yaptim 1 gun beklettim negatifken hic 2. Cizgi cikmadiCanim haklisinda çöpe attiktan bayaaa bi sonra gorunce cift cizgiyi malum yarim saat sonrasini dikkate almayin yaziyor emin olamiyorum o yuzden rabbim yuzumuze gülsün insallah
Canim test pozitifte iste çıkan süreç cok uzun ya o yuzden emin olamiyorum yaniBariz pozitifcanim
Yaaaa sen ciddimisinnnn canimmmm ya deme böyle bak tuhaf oldum simdiiiiBen 10 larca test yaptim 1 gun beklettim negatifken hic 2. Cizgi cikmadi
Aynen canim bizi bizden baskasi anlamaZne guzel dilekler bunlar cok tesekkurler...bizi bizden baska kimse anlayamaz
Sevinebilirsn canm masallah pozitif yarin git kan ver bence hemn degernn kac oldugunu ogrenirsn hemYaaaa sen ciddimisinnnn canimmmm ya deme böyle bak tuhaf oldum simdiiii
Bende uzun zamandır aynı cevabı alıyorum bu testten bence hamile Allahım duy sesimizi bize de nasip et:)canim cikmis iste ne guzellll ay cok heyecanliii. olmayinca bu izin emaresi bile cikmiyor kendimden bilirim :))))))
Degerin henuz dusuk test bekledikce o ixindeki azda olsa olan beta hcg yi saptiyor sanirim daha erken oldugu icin silikCanim test pozitifte iste çıkan süreç cok uzun ya o yuzden emin olamiyorum yani
Ya canim insallah eşime soylememistim simdi soyledim oda tuhaf oldu tekrar yap diyo evde bi tane daha var simdi mi yapsam sabah mi bilemedim SuanDegerin henuz dusuk test bekledikce o ixindeki azda olsa olan beta hcg yi saptiyor sanirim daha erken oldugu icin silik
Canim insallah hepimize nasip olur icimizi ferah tutalim rabbim mübarek aylar hürmetine dualarimizi kabul etsinBende uzun zamandır aynı cevabı alıyorum bu testten bence hamile Allahım duy sesimizi bize de nasip et:)
19 gebelik var demk canimKızlar merhaba
Ben doktora gittim tekrardan ama değerim bu seferde beta hcg 19, progesteron 6 çıktı. Çok yükselmediği için bir sıkıntı var gibi dediler.
Beta hcg takibine devam edilecek bakalım ama doktor hamilelik için olumlu konuşmadı.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.
Hamile haberleri aldığımız arkadaşları gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sabahlar olmaz sımdı sana cok ıyı anlıyorum uyuyamamıstım.esım gece 4bucukta ısten geldı test almıs.. ılla yap dıyor bır saatlık ıdrarle yaptım cok sılık cıkmıstı. sabah yaptım hassas ıyı testlerden ıkı cızgı cıktı... hadı ınsaALLAH duamdasınız hepınızYa canim zaten sen resmen umud oldun bana rabbim gönlüne göre versin insallah sabah nasil olacak bilmiorum suan
Ya canim insallah eşime soylememistim simdi soyledim oda tuhaf oldu tekrar yap diyo evde bi tane daha var simdi mi yapsam sabah mi bilemedim Suan
Simdi yapma canim sabretYa canim insallah eşime soylememistim simdi soyledim oda tuhaf oldu tekrar yap diyo evde bi tane daha var simdi mi yapsam sabah mi bilemedim Suan
Canim çok saol allah razı olsun yarin bi bakayim tekrar gözümün onunden ayirmayacam testi bakalim ne zaman gorunecek :)))sabahlar olmaz sımdı sana cok ıyı anlıyorum uyuyamamıstım.esım gece 4bucukta ısten geldı test almıs.. ılla yap dıyor bır saatlık ıdrarle yaptım cok sılık cıkmıstı. sabah yaptım hassas ıyı testlerden ıkı cızgı cıktı... hadı ınsaALLAH duamdasınız hepınız
Insallah canim allah hepinizden razi olsun umud oldunuz vallahibence simdi yapma yarin sabah yaparsin. beklemeden hemen cikacak bak gorurusun (insallahhh)
Şimdi yap sabah sağlık ocağı na git kan ver:))Ya canim insallah eşime soylememistim simdi soyledim oda tuhaf oldu tekrar yap diyo evde bi tane daha var simdi mi yapsam sabah mi bilemedim Suan
Ahahah canim sağlık ocagina gidip ertesi günü bekleyemem ki :) zaten zor aldiriyorum kanı sabah bi yapayim da sonuca göre giderim kan vermeye çıkmazsa gitmem zaten adeti beklerimŞimdi yap sabah sağlık ocağı na git kan ver:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?