- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim allah razı olsun rabbim senin de islerini hayirli kilsin bir an önce baslasin ve sende pozitif sonuc alirsin inşallahaminn insallahh canim... iki yildir her ayy husranla biten bekleyisim son bulsun artik. isteyen herkes bu guzel mutlulugu yasar insallah. benim tedavim baslamadi ama burayi okuyarak bilgi topluyorum. guzel haberlerle moral buluyorum. olumsuz olanlarada dua ediyorum....
Insallah canim tam emin olamasam da rabbim hepimizinkini pozitifle sonuclandirsin insallahIns hamilesin canım tebrik ediyorum darısı başımıza:))) AMINNNNNN
Canim benimde yaklasik 4 yada 5 sanirim bende korktum olustuysa bisi olur dieBizde olmadi benm canim cok acinisti asilamda 5 gun sonra oldu sonrada dusuk tehlikem oldugundan yapmadik bakalim
Aminnn du mübarek 3 ayların başlangıcında ramazan ayını hamile olarak geliriz inş:))Insallah canim tam emin olamasam da rabbim hepimizinkini pozitifle sonuclandirsin insallah
Agzindan bal damliyo canim ya sennki pOzitif allahin izniyle demkki spermlere bisey olammis iliskide olmamis benmkide pozitiftir insallah ya hepimiznki pzotf cikar inslahCanim benimde yaklasik 4 yada 5 sanirim bende korktum olustuysa bisi olur die
Insallah canimAminnn du mübarek 3 ayların başlangıcında ramazan ayını hamile olarak geliriz inş:))
İnsallah canimAminnn du mübarek 3 ayların başlangıcında ramazan ayını hamile olarak geliriz inş:))
Canim hala sevinemesemde rabbim pozitifle sonuclandiracak merak etme ben kendimden cok senden umutluydum biliyosun içini ferah tutAgzindan bal damliyo canim ya sennki pOzitif allahin izniyle demkki spermlere bisey olammis iliskide olmamis benmkide pozitiftir insallah ya hepimiznki pzotf cikar inslah
ben hepinizden umutluyum:)Canim hala sevinemesemde rabbim pozitifle sonuclandiracak merak etme ben kendimden cok senden umutluydum biliyosun içini ferah tut
Allah enkisa zamanda sanada poztifi gostersin insallah canim hayorlisiaminn insallahh canim... iki yildir her ayy husranla biten bekleyisim son bulsun artik. isteyen herkes bu guzel mutlulugu yasar insallah. benim tedavim baslamadi ama burayi okuyarak bilgi topluyorum. guzel haberlerle moral buluyorum. olumsuz olanlarada dua ediyorum....
ay tatlım benımkıde boyle cıkmıstı hadı ınsaALLAH ya cok mutlu oldum
Pozitif ben hissediyorum yarin cizgi dahada belli olur bugub 11.mi 12. Gunmu canim ben 14. Gunden once korkuyorm test yapmayaCanim hala sevinemesemde rabbim pozitifle sonuclandiracak merak etme ben kendimden cok senden umutluydum biliyosun içini ferah tut
Allah enkisa zamanda sanada poztifi gostersin insallah canim hayorlisi
Canım bu baya baya pozitif:) ayyy çok heyecanlandım ya masaalh bize:)
Ya canim zaten sen resmen umud oldun bana rabbim gönlüne göre versin insallah sabah nasil olacak bilmiorum suanay tatlım benımkıde boyle cıkmıstı hadı ınsaALLAH ya cok mutlu oldum
Canim 11.gunum aksam üzeri yaptim istePozitif ben hissediyorum yarin cizgi dahada belli olur bugub 11.mi 12. Gunmu canim ben 14. Gunden once korkuyorm test yapmaya
canim cikmis iste ne guzellll ay cok heyecanliii. olmayinca bu izin emaresi bile cikmiyor kendimden bilirim :))))))
Insallah cnm sabah olmadan sevinemicem sanirim çok sonra gördüm malum testi dikkate alip almamakta emin değilim henüzCanım bu baya baya pozitif:) ayyy çok heyecanlandım ya masaalh bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?