• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aminn insallahh canim... iki yildir her ayy husranla biten bekleyisim son bulsun artik. isteyen herkes bu guzel mutlulugu yasar insallah. benim tedavim baslamadi ama burayi okuyarak bilgi topluyorum. guzel haberlerle moral buluyorum. olumsuz olanlarada dua ediyorum....
Canim allah razı olsun rabbim senin de islerini hayirli kilsin bir an önce baslasin ve sende pozitif sonuc alirsin inşallah

Agzindan bal damliyo canim ya sennki pOzitif allahin izniyle demkki spermlere bisey olammis iliskide olmamis benmkide pozitiftir insallah ya hepimiznki pzotf cikar inslah
Canim hala sevinemesemde rabbim pozitifle sonuclandiracak merak etme ben kendimden cok senden umutluydum biliyosun içini ferah tut

20150420_202055~2.jpg

aminn insallahh canim... iki yildir her ayy husranla biten bekleyisim son bulsun artik. isteyen herkes bu guzel mutlulugu yasar insallah. benim tedavim baslamadi ama burayi okuyarak bilgi topluyorum. guzel haberlerle moral buluyorum. olumsuz olanlarada dua ediyorum....
Allah enkisa zamanda sanada poztifi gostersin insallah canim hayorlisi

Canim hala sevinemesemde rabbim pozitifle sonuclandiracak merak etme ben kendimden cok senden umutluydum biliyosun içini ferah tut
Pozitif ben hissediyorum yarin cizgi dahada belli olur bugub 11.mi 12. Gunmu canim ben 14. Gunden once korkuyorm test yapmaya

Back