• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ya bende 40 dk sonra çöpü atmadan bi bakayim dedim silik bi ciGi var aynen ışıkta gördüm resimde net çıkmıyor ama cok sure gecmis olmadi mi ya yaniltiyor bence
Bence hamilesin canim daha erken testte cikmasi icin degerin 50 lere yaklasmasi lazim

Canim inşallah bide ben kan cokkk ama cokkk zor veriyorum mahvoluyorum o yuzden ne kadar gec o kadar iyi beklim diorum kan testi için
Sen bilirsin canim pozitif olsunda isterse kan testini 1 ay sonra ver:) masallah bu mubarek gunlerde mujdeer arka arkaya ohhh ne guzel yaâ gozun aydin canim senn asilamadan sonra iliski olmusmuydu su sperm meselesi hala aklimdada sennde 45 dk beklemiati degilmi

Sen bilirsin canim pozitif olsunda isterse kan testini 1 ay sonra ver:) masallah bu mubarek gunlerde mujdeer arka arkaya ohhh ne guzel yaâ gozun aydin canim senn asilamadan sonra iliski olmusmuydu su sperm meselesi hala aklimdada sennde 45 dk beklemiati degilmi
Canim valla içime bi umut doğdu tabiki ama cok ta kaptirmiyorum kendimi benim yaklasik 45 60 dk falan olmuştu alip gitmem bide ilişki olmadi bizde

Canim valla içime bi umut doğdu tabiki ama cok ta kaptirmiyorum kendimi benim yaklasik 45 60 dk falan olmuştu alip gitmem bide ilişki olmadi bizde
Asilanadan kac gun sonra iliski olmadi canim ayy ya senn test sonucunu cok merak ediyordum umut oldu bana ohhh masallah hanilesin canin 11.gun silik cikmasi bile guzel bisey oleyyyyy cok sevindim cokkkk

merhaba kizlar bende bu ay tedaviye basliyorum asilama icin. su an regl olmayi bekliyorum onunla birlikte basliyoruzzz. cok heyecanliyim (beklenen adete 5 gun var )

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
malesef negatif:KK43:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif:KK43:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif:KK43:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
malesef negatif:KK43:
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
@@aysemzumram asılama tarihi 6 nisan sonuç :
pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan sonuç:
pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
@@Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :
@Feza_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazr

Canim ya bende 40 dk sonra çöpü atmadan bi bakayim dedim silik bi ciGi var aynen ışıkta gördüm resimde net çıkmıyor ama cok sure gecmis olmadi mi ya yaniltiyor bence
tatlım ben ıkı bucuk yıldır soylemesı ayıp copten tekrar alıp bakıyordum ama hep tek hep tek.. bısseyler olmazsa cıkmaz ınan zaten.. ınsaAllah hamılesındır ınanıyorum .... hadı ınsAllah

merhaba kizlar bende bu ay tedaviye basliyorum asilama icin. su an regl olmayi bekliyorum onunla birlikte basliyoruzzz. cok heyecanliyim (beklenen adete 5 gun var )
hadı tatlım ınsaALLAH hayırlı olsun guzel haberler verırsın ınsAllah bızlere

Asilanadan kac gun sonra iliski olmadi canim ayy ya senn test sonucunu cok merak ediyordum umut oldu bana ohhh masallah hanilesin canin 11.gun silik cikmasi bile guzel bisey oleyyyyy cok sevindim cokkkk
Canim hatirlamiyorum ki inan ama aşılamadan sonra yapmadim ben nolur ne olmaz diye belkide yapmaliydik bilmiyorum yahu dur hemen pozitif yaptin emin degiliz ki canim benim sonucta kac dk sonra gördüm silik çizgiyi cok gecerli diye düşünmüyorum sabah netleşir herhalde

Tatlım sende kafandan at şunu rabbim ol derse olur Hz meryem anamızı düşün rabbim yüzümüze baksın test günümüz de çabuk grlsin:)))
Topigimiz cok bereketli masallah herkes mujde versin insallah
Inşallah bizde vericez güzel haberler:))

tatlım ben ıkı bucuk yıldır soylemesı ayıp copten tekrar alıp bakıyordum ama hep tek hep tek.. bısseyler olmazsa cıkmaz ınan zaten.. ınsaAllah hamılesındır ınanıyorum .... hadı ınsAllah
Canim inşallah ya cok tuhaf oldum icim pir pir ediyor vallahi yarin sabah nasil olcak bilmiorum yani

canım ben asılamadan sonrakı gun bırlıkte oldum bırde uc gun sonra,sonra hıc olmadı

Tatlım sende kafandan at şunu rabbim ol derse olur Hz meryem anamızı düşün rabbim yüzümüze baksın test günümüz de çabuk grlsin:)))

Inşallah bizde vericez güzel haberler:))
İnsallah canim haklisinda dusunmeden edemyrm ben pazar gunu test yapaicam insalah

hadı tatlım ınsaALLAH hayırlı olsun guzel haberler verırsın ınsAllah bızlere

aminn insallahh canim... iki yildir her ayy husranla biten bekleyisim son bulsun artik. isteyen herkes bu guzel mutlulugu yasar insallah. benim tedavim baslamadi ama burayi okuyarak bilgi topluyorum. guzel haberlerle moral buluyorum. olumsuz olanlarada dua ediyorum....

Canim hatirlamiyorum ki inan ama aşılamadan sonra yapmadim ben nolur ne olmaz diye belkide yapmaliydik bilmiyorum yahu dur hemen pozitif yaptin emin degiliz ki canim benim sonucta kac dk sonra gördüm silik çizgiyi cok gecerli diye düşünmüyorum sabah netleşir herhalde
Pozitif ben eminim :) yani asilamadan hemen sonraki 2 gunden bahsediyorum canim

İnsallah canim haklisinda dusunmeden edemyrm ben pazar gunu test yapaicam insalah
canım ınsaAllah ınsaALLAH olumlu sonuc alacaksın su mubarek guzel gunlerde nısan yagmurunda edılen dualar kabul olurmus o zaman bol bol et dua..bırde ezan okunurken cemaat namaza durmadan edılen dualarda(kıyam zamanı dıyorlar sanırım) kabul olurmus ben hep bu zamanlarda dua ettım.. ve bolca dua ıstedım...

Back