• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ahahah canim sağlık ocagina gidip ertesi günü bekleyemem ki :) zaten zor aldiriyorum kanı sabah bi yapayim da sonuca göre giderim kan vermeye çıkmazsa gitmem zaten adeti beklerim
Internetten sonuclar ogreniliyo kan verdiğin günün öğlen saatine denk geliyor ama sen bilirsin canım yarını bekle bakalım.:)

Her hamilelik bir olmazki canm benim ilkinde 7 gunden itibaren kasigimda agri baslamisti simdi tik yok insallaj tutmustur yaa
Maalesef ben vücudumu tanıyorum bu adet ağrısı sadece onun için bile çok erken diye düşünüyorum ama adet ağrısı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor ki biliyomusun

Arkadslar sol kasigim belim ve bacagim baya agriyor icimde cok farkli duygular var aglamak gelyor karmakarisik duygulardayim ya benim de degrim cumaya artar hepinizinde sonuclari piztif olur insallah

Kizlar fena göğüs kasintim ve adet sancim var ilkinde de böyle olmuştu ve adet oldum şimdi bu ne demek yani olmayacak mi yaaaa :( sevincim gene kursağımda kalacak sanirim

Birde bir haftalik daha dedi anlamdgim bir haftalik sa keseyi nasil goryor :KK12: komik geldi asilama odasina gttim masallah bugun tutan 3.hastasin hayorli olsun ama suanda doktorun keseyi gormesi imkansiz dedi o_O bende sevinemyorum cok istedgim bir bebek ama Cuma netlescek gbi bence dusuk olmasindam cok korkuyorum kizlar sanki degerim az gbi geldi bana ya :KK17:

Maalesef ben vücudumu tanıyorum bu adet ağrısı sadece onun için bile çok erken diye düşünüyorum ama adet ağrısı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor ki biliyomusun
İnsallah tutmstr canim 14 gun sonra genelde canim kacgundir eksi seyler canim istiyodu sekerli seyler canim istemeye basladi adet onceside sekere dusuyorm off tutmadimiki

Arkadasim ben adet belirtilerin hepsini yasadim meraklanma lutfen basim bile tuttu dun bak halen adt olmadim goguslerm sisti bacaklrim sizadi benimde yuzumde sivilce cikti ama olmadim halen hafif hafid agri var gogusemde adet zamani tutan migrem bile dun tuttu ama sabah gecti

İnsallah tutmstr canim 14 gun sonra genelde canim kacgundir eksi seyler canim istiyodu sekerli seyler canim istemeye basladi adet onceside sekere dusuyorm off tutmadimiki
Benim 14.güne bile kalmıcak galiba bu ağrıyla.benimde geçen sefer hep tuzlu Şeyler istemişti canım şimdi habire tatlı yiyorum.tüp bebek yolu göründü galiba yavaştan

Benim 14.güne bile kalmıcak galiba bu ağrıyla.benimde geçen sefer hep tuzlu Şeyler istemişti canım şimdi habire tatlı yiyorum.tüp bebek yolu göründü galiba yavaştan
Canim nolur umudunu yitirme benimde suan adet oldum olacam gibi ama ikinci çizgi silik çıktı baya zaman gectikten sonra sabah tekrarlicam umudunu kaybetme sende rabbim hepimizi pozitif sonuclandirain insallah

Canim nolur umudunu yitirme benimde suan adet oldum olacam gibi ama ikinci çizgi silik çıktı baya zaman gectikten sonra sabah tekrarlicam umudunu kaybetme sende rabbim hepimizi pozitif sonuclandirain insallah
Ilk aşılamamda 10.günümde adet ağrısı başlamıştı ama pozitifti.bu kez aşılamanın ertesi Günü'nden itibaren adet ağrısı başladı anlayamıyorum.inş sizin gibi bizde pozitifi görürüz.

Canım ben dünden kalan test sonucuma baktım flaşlar Altın'da ikinci çizginin hayali bile yoktu :)) inş senin vardır Müsterih ol

Ilk aşılamamda 10.günümde adet ağrısı başlamıştı ama pozitifti.bu kez aşılamanın ertesi Günü'nden itibaren adet ağrısı başladı anlayamıyorum.inş sizin gibi bizde pozitifi görürüz.
Insallah canim ne güz el gebeligi yasamissin ben henüz sevinemiyorum cnm

Canım ben dünden kalan test sonucuma baktım flaşlar Altın'da ikinci çizginin hayali bile yoktu :)) inş senin vardır Müsterih ol
Insallah ya forumlarda baktim 4.5 saat sonra görüp hamile kalan da var ama 1 saat sonra görüp adet olanda bu isler belli olmuyoki cnm şaşırdım bende valla

Back