Internetten sonuclar ogreniliyo kan verdiğin günün öğlen saatine denk geliyor ama sen bilirsin canım yarını bekle bakalım.:)Ahahah canim sağlık ocagina gidip ertesi günü bekleyemem ki :) zaten zor aldiriyorum kanı sabah bi yapayim da sonuca göre giderim kan vermeye çıkmazsa gitmem zaten adeti beklerim
Insallah canim tam emin olamasam da rabbim hepimizinkini pozitifle sonuclandirsin insallah
Aminnn du mübarek 3 ayların başlangıcında ramazan ayını hamile olarak geliriz inş:))
Maalesef ben vücudumu tanıyorum bu adet ağrısı sadece onun için bile çok erken diye düşünüyorum ama adet ağrısı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor ki biliyomusunHer hamilelik bir olmazki canm benim ilkinde 7 gunden itibaren kasigimda agri baslamisti simdi tik yok insallaj tutmustur yaa
İnsallah tutmstr canim 14 gun sonra genelde canim kacgundir eksi seyler canim istiyodu sekerli seyler canim istemeye basladi adet onceside sekere dusuyorm off tutmadimikiMaalesef ben vücudumu tanıyorum bu adet ağrısı sadece onun için bile çok erken diye düşünüyorum ama adet ağrısı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor ki biliyomusun
dıgerınde bu zamanlarda test yapmısmıydın canımKizlar fena göğüs kasintim ve adet sancim var ilkinde de böyle olmuştu ve adet oldum şimdi bu ne demek yani olmayacak mi yaaaasevincim gene kursağımda kalacak sanirim
YOk cnm yapmadim 14 gu n kan testi yaptırmıştmdıgerınde bu zamanlarda test yapmısmıydın canım
Benim 14.güne bile kalmıcak galiba bu ağrıyla.benimde geçen sefer hep tuzlu Şeyler istemişti canım şimdi habire tatlı yiyorum.tüp bebek yolu göründü galiba yavaştanİnsallah tutmstr canim 14 gun sonra genelde canim kacgundir eksi seyler canim istiyodu sekerli seyler canim istemeye basladi adet onceside sekere dusuyorm off tutmadimiki
Canim nolur umudunu yitirme benimde suan adet oldum olacam gibi ama ikinci çizgi silik çıktı baya zaman gectikten sonra sabah tekrarlicam umudunu kaybetme sende rabbim hepimizi pozitif sonuclandirain insallahBenim 14.güne bile kalmıcak galiba bu ağrıyla.benimde geçen sefer hep tuzlu Şeyler istemişti canım şimdi habire tatlı yiyorum.tüp bebek yolu göründü galiba yavaştan
Ilk aşılamamda 10.günümde adet ağrısı başlamıştı ama pozitifti.bu kez aşılamanın ertesi Günü'nden itibaren adet ağrısı başladı anlayamıyorum.inş sizin gibi bizde pozitifi görürüz.Canim nolur umudunu yitirme benimde suan adet oldum olacam gibi ama ikinci çizgi silik çıktı baya zaman gectikten sonra sabah tekrarlicam umudunu kaybetme sende rabbim hepimizi pozitif sonuclandirain insallah
Canım ben dünden kalan test sonucuma baktım flaşlar Altın'da ikinci çizginin hayali bile yoktu :)) inş senin vardır Müsterih olCanim nolur umudunu yitirme benimde suan adet oldum olacam gibi ama ikinci çizgi silik çıktı baya zaman gectikten sonra sabah tekrarlicam umudunu kaybetme sende rabbim hepimizi pozitif sonuclandirain insallah
Insallah canim ne güz el gebeligi yasamissin ben henüz sevinemiyorum cnmIlk aşılamamda 10.günümde adet ağrısı başlamıştı ama pozitifti.bu kez aşılamanın ertesi Günü'nden itibaren adet ağrısı başladı anlayamıyorum.inş sizin gibi bizde pozitifi görürüz.
Insallah ya forumlarda baktim 4.5 saat sonra görüp hamile kalan da var ama 1 saat sonra görüp adet olanda bu isler belli olmuyoki cnm şaşırdım bende vallaCanım ben dünden kalan test sonucuma baktım flaşlar Altın'da ikinci çizginin hayali bile yoktu :)) inş senin vardır Müsterih ol
Yaşadım sayılırmı bilmiyorum 7.haftada kaybettim çünkü inşallah sen sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınInsallah canim ne güz el gebeligi yasamissin ben henüz sevinemiyorum cnm
Canim üzüldüm yaYaşadım sayılırmı bilmiyorum 7.haftada kaybettim çünkü inşallah sen sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?