• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim haklisinda çöpe attiktan bayaaa bi sonra gorunce cift cizgiyi malum yarim saat sonrasini dikkate almayin yaziyor emin olamiyorum o yuzden rabbim yuzumuze gülsün insallah
Ben 10 larca test yaptim 1 gun beklettim negatifken hic 2. Cizgi cikmadi

Kızlar merhaba :KK54:
Ben doktora gittim tekrardan ama değerim bu seferde beta hcg 19, progesteron 6 çıktı. Çok yükselmediği için bir sıkıntı var gibi dediler.
Beta hcg takibine devam edilecek bakalım ama doktor hamilelik için olumlu konuşmadı.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.

Hamile haberleri aldığımız arkadaşları gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.:KK36:
19 gebelik var demk canim

Ya canim zaten sen resmen umud oldun bana rabbim gönlüne göre versin insallah sabah nasil olacak bilmiorum suan
sabahlar olmaz sımdı sana cok ıyı anlıyorum uyuyamamıstım.esım gece 4bucukta ısten geldı test almıs.. ılla yap dıyor bır saatlık ıdrarle yaptım cok sılık cıkmıstı. sabah yaptım hassas ıyı testlerden ıkı cızgı cıktı... hadı ınsaALLAH duamdasınız hepınız

sabahlar olmaz sımdı sana cok ıyı anlıyorum uyuyamamıstım.esım gece 4bucukta ısten geldı test almıs.. ılla yap dıyor bır saatlık ıdrarle yaptım cok sılık cıkmıstı. sabah yaptım hassas ıyı testlerden ıkı cızgı cıktı... hadı ınsaALLAH duamdasınız hepınız
Canim çok saol allah razı olsun yarin bi bakayim tekrar gözümün onunden ayirmayacam testi bakalim ne zaman gorunecek :)))

Rabbim yüzümüzü güldürsün inş bu mübarek gün hatrına sonuç bekleyenlerin hepimizin pozitif olur inş pozitif arkadaşlarında Allah tamamına erdirsin amin

Back