- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Canm sen nezamn kan verdin idrar testinden kac gun sonraBenimdr degerim 46.4 cikti bana hamilesin dediler senin daha yuksek 72 sana nie ole dediki hatta beni tebrik bile ettiler ama cuma tekrar kan ver dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sen nezamn kan verdin idrar testinden kac gun sonraBenimdr degerim 46.4 cikti bana hamilesin dediler senin daha yuksek 72 sana nie ole dediki hatta beni tebrik bile ettiler ama cuma tekrar kan ver dediler
Ya olede benim çok çok silik olduğu için belkide ilk 10 dk göremedim bide aylardır test yaparım saatlerce bekletirdim testi hic 2. Çizgi çıkmamıştı.bu sefer cıktı belki değerler çok düşük olduğu içindir. Ama kan testini ve 15. Günü görmeden hic moralinizi bozmayın bence pozitifi çağırınCanim ama testte yarim saat sonra dikkate almayin diyor olsa çıkardı bence (
Canim asilamdan 13.gun yani 18indd idrar testi yaptm 30de kan neden sordun dusuk mu canimCanm sen nezamn kan verdin idrar testinden kac gun sonra
Aynen canim nasip bu işler artikhakkimiz da hayirlisi negAtif olursa da yapacak bisi yok demekki zamani değilmişYa olede benim çok çok silik olduğu için belkide ilk 10 dk göremedim bide aylardır test yaparım saatlerce bekletirdim testi hic 2. Çizgi çıkmamıştı.bu sefer cıktı belki değerler çok düşük olduğu içindir. Ama kan testini ve 15. Günü görmeden hic moralinizi bozmayın bence pozitifi çağırın
canım hayırlı olsuncok sevındım yaa hadı topık cossun ınsaAllah...Benimdr degerim 46.4 cikti bana hamilesin dediler senin daha yuksek 72 sana nie ole dediki hatta beni tebrik bile ettiler ama cuma tekrar kan ver dediler
Yok canim oylesine sordum bende 13. Gunu test yapsammi diye dusundim oyuzden progestan vs kullaniyormusunCanim asilamdan 13.gun yani 18indd idrar testi yaptm 30de kan neden sordun dusuk mu canim
Hic bisi vermedilr canim cuma tekrar kan verip bize bildir dediler okadr ben folik asit alip kullncam 12haftalik olana kadar okadrYok canim oylesine sordum bende 13. Gunu test yapsammi diye dusundim oyuzden progestan vs kullaniyormusun
bende 2 bucuk yıldır hep aradım ama onunla alakası yokmus demek kı takılmayın canlarımm.. su guzel gunlerde bol dua edın ve bolca dua alın.Dunya dua uzerıne kurulu ınsaAllahn bende hic yok tatlim o bahsedilen belirtilerden ya bende 8 aydır hep ariyodum ama olmayabiliomus demekki ins. Hamilesindr
Senin onceki genelikernde degerin neydi canimYok canim oylesine sordum bende 13. Gunu test yapsammi diye dusundim oyuzden progestan vs kullaniyormusun
bende 13,gun yaptım ıdrar testımı,kan testınıde 14,gunyaptım ... doktorum bana ıkı tane hap verdı ıkı aydır onu kullanıyorum hemen hemen.. bırı vıtamın,dıgerı omega3.. ve ılk asılamanın yapıldıgı gun antıbıyotık vermıstı sadece ıkı tane ve jel...Yok canim oylesine sordum bende 13. Gunu test yapsammi diye dusundim oyuzden progestan vs kullaniyormusun
Benim bugun 8. Gunum demir+folikasit+coraspin+claxane igne 2 gundurde progestan hap + fitil kullaniyorum canimbende 13,gun yaptım ıdrar testımı,kan testınıde 14,gunyaptım ... doktorum bana ıkı tane hap verdı ıkı aydır onu kullanıyorum hemen hemen.. bırı vıtamın,dıgerı omega3.. ve ılk asılamanın yapıldıgı gun antıbıyotık vermıstı sadece ıkı tane ve jel...
Canim ya bende 40 dk sonra çöpü atmadan bi bakayim dedim silik bi ciGi var aynen ışıkta gördüm resimde net çıkmıyor ama cok sure gecmis olmadi mi ya yaniltiyor bencetatlim ben 10. Ve ya 11. Gün yaptım ilk çıkmadi benim ama yarim saat sonra baktım cok.cok acayip silik bi çizgi vardi sonra 2 gündür sürekli yaptim ama hic koyulasmadi sayılır hala çok silik. Sen bekle 1 2 daha testi çıkmadi diye de hemen atma.hem resmen testin arkasından ışık tutarak gördüm ilkinde:)
canım sen yarın ılk ıdrarınle yap bakalım bıdeCanim ya bende 40 dk sonra çöpü atmadan bi bakayim dedim silik bi ciGi var aynen ışıkta gördüm resimde net çıkmıyor ama cok sure gecmis olmadi mi ya yaniltiyor bence
Evet öyle yapicam hayirlisi artikcanım sen yarın ılk ıdrarınle yap bakalım bıde
Asilamamin 15. Gunu 72 16. Gunu 168 di canim 2. Hamileligmde cok dusuktu dgerim gebelik testi silik cikmisti 3 4 gun bekledim ben kantest yaptirana kadar baya dusmustu sonrasinda kanamam oldu hemenSenin onceki genelikernde degerin neydi canim
Asilamamin 15. Gunu 72 16. Gunu 168 di canim 2. Hamileligmde cok dusuktu dgerim gebelik testi silik cikmisti ben test yaptirana kadar baya dusmustu dusukle sonuclandiSenin onceki genelikernde degerin neydi canim
Bence asilamanin 14. Gununden once olumsuz dusunme 2 gun sonra tekrarla testi canimAynen canim nasip bu işler artikhakkimiz da hayirlisi negAtif olursa da yapacak bisi yok demekki zamani değilmiş
Ozaman sonra tekrarla canım yarindan sonraki gün sen bence ya ne bilim 10 dak sonrasını dikate almayın diolar bnm 20 dkyi filan bulmuştur görmem . Ne bilim bence 2. Çizgi çıktıysa umut var yaaa hadi insalh belli olut 3 4 güne senin de:) insallh yaa güzel haberler kızlar hadi yarin test günü gelen varmıCanim ya bende 40 dk sonra çöpü atmadan bi bakayim dedim silik bi ciGi var aynen ışıkta gördüm resimde net çıkmıyor ama cok sure gecmis olmadi mi ya yaniltiyor bence
Canim yarin sabah idrarimla tekrar denicem bakalim nolcakAsilamamin 15. Gunu 72 16. Gunu 168 di canim 2. Hamileligmde cok dusuktu dgerim gebelik testi silik cikmisti ben test yaptirana kadar baya dusmustu dusukle sonuclandi
Bence asilamanin 14. Gununden once olumsuz dusunme 2 gun sonra tekrarla testi canim
Canim aynen oyle daha oncede yapmistim baya bi saat gectikten sonra baktim tek cizgiydi hala sen yarim saat diyince bakayim bi dedim silik çizgi gördüm şaşırdım sabah tekrar yapicam atmicam bi süre :)))Ozaman sonra tekrarla canım yarindan sonraki gün sen bence ya ne bilim 10 dak sonrasını dikate almayın diolar bnm 20 dkyi filan bulmuştur görmem . Ne bilim bence 2. Çizgi çıktıysa umut var yaaa hadi insalh belli olut 3 4 güne senin de:) insallh yaa güzel haberler kızlar hadi yarin test günü gelen varmı