- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Ay inşallah kızlar hayırlı olur ya sonuda.testte bu çizgiyi gormek için 8 ay bekledim simdi gördüm ama insan kanda gormeden inanamiyo ya çok heyecanıyım zaman geçmiyor bugün
Ya iste öyle oluyor canım bugün test yaptırmaya gidecek uyuyamammmm.. Benimde idrarim çok koyu bakalım sonucu yazarimAy inşallah kızlar hayırlı olur ya sonuda.testte bu çizgiyi gormek için 8 ay bekledim simdi gördüm ama insan kanda gormeden inanamiyo ya çok heyecanıyım zaman geçmiyor bugün
Yok ya vazgectik doktor salı dedi persembede yaptıracak büyük bir ihtimalle uzakta şimdi hastane en iyisi saliyi bekliyeyimYa iste öyle oluyor canım bugün test yaptırmaya gidecek uyuyamammmm.. Benimde idrarim çok koyu bakalım sonucu yazarim
Nezamn gidecektin canım bugun mu? Bugün test yapan yer varmı? Off kocam heyecandan gitti eczaneden baska marka test aldi o da pozitif. Ama ben inanamiyom hala sabah test yaptiracam insallh güzel haberlerle gelirim Allahim sen yardımcımız olYa iste öyle oluyor canım bugün test yaptırmaya gidecek uyuyamammmm.. Benimde idrarim çok koyu bakalım sonucu yazarim
Ağrı falan olmuyo canım vajinal muayene gibi işte pek bi farkı yokKızlar merhaba bende yarın catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicakmis ilk kez yaptiriorm ağrı filan oluyomu
Hayırlı olsun canim 3. Gebe haberi darısı bizim başımıza zaman çok zor geçiyo kasik ağrım falan varmı benim 5. Günüm kasiklarim ağrıyor ve gaz sıkıntım var baya çok rahatsiz ediyoNezamn gidecektin canım bugun mu? Bugün test yapan yer varmı? Off kocam heyecandan gitti eczaneden baska marka test aldi o da pozitif. Ama ben inanamiyom hala sabah test yaptiracam insallh güzel haberlerle gelirim Allahim sen yardımcımız ol
Bende dört tane yaptım hepsinde çıktı en son yaptığım iyisindendi oda net çıkardı çok heyecanliyiz bizde offf Allahım herkesin ki pozitif olsun insaAllahNezamn gidecektin canım bugun mu? Bugün test yapan yer varmı? Off kocam heyecandan gitti eczaneden baska marka test aldi o da pozitif. Ama ben inanamiyom hala sabah test yaptiracam insallh güzel haberlerle gelirim Allahim sen yardımcımız ol
Herkesin bünyesini doktorun becerisine gore değişiyor.. Benimki gayet rahat ve güzel geçti hic ağrı sizi olmadi. Hadi hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz insaAllahKızlar merhaba bende yarın catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicakmis ilk kez yaptiriorm ağrı filan oluyomu
Sağol canm peki ben daha önce düşük yaptım nette arastirdigima göre aşılama doğal yolla hiç çocuğu olmayan kişilere yapilioAğrı falan olmuyo canım vajinal muayene gibi işte pek bi farkı yok
İnşallah canm sağolHerkesin bünyesini doktorun becerisine gore değişiyor.. Benimki gayet rahat ve güzel geçti hic ağrı sizi olmadi. Hadi hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz insaAllah
Duruma göre değişebiliyor galiba bi tanıdıgimin epilepsi hastalığı var yeni evli olmasına rağmen aşılama yapiliyomus doktorun bi bildiği vardır sor istersenSağol canm peki ben daha önce düşük yaptım nette arastirdigima göre aşılama doğal yolla hiç çocuğu olmayan kişilere yapilio
Sağol canm peki ben daha önce düşük yaptım nette arastirdigima göre aşılama doğal yolla hiç çocuğu olmayan kişilere yapilio
Kızlar merhaba bende yarın catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicakmis ilk kez yaptiriorm ağrı filan oluyomu
Kızlar iyi dilekleriniz için çok tesekkurler.ama ben ve diğer pozitif arkadaslarimda sanırım öle kan testinden önce sevinemiyoz ya hamileyizde diemioz sanırım çok tuhaf bu durum.yarın herkes yaptıracak heralde test inşallah güzel haberler veririz ve sizlerden de aliriz çok güzel bi hafta olur inşallah.ben burdaki arkdaşların hepsinin bu ay hamile kalacağına çok inanıyorum.dualrinizda olmak dilegiyle..Kızlar o kadar sevindim ki sizlerin adına Rabbim tamamına erdirsin ve kucağınıza almayı nasip eylesin.Ben yine de korkuyorum.Şu pko illeti beni yine sevindirmeyecek gibi geliyor.Ama Allah büyük.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok tesekkurler.ama ben ve diğer pozitif arkadaslarimda sanırım öle kan testinden önce sevinemiyoz ya hamileyizde diemioz sanırım çok tuhaf bu durum.yarın herkes yaptıracak heralde test inşallah güzel haberler veririz ve sizlerden de aliriz çok güzel bi hafta olur inşallah.ben burdaki arkdaşların hepsinin bu ay hamile kalacağına çok inanıyorum.dualrinizda olmak dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?