• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim şu anda inanılmaz bacakların agryorda siliyorum aşırı derecede siliyorum nie anlamış degilm hep köyü canım genelde

Ay inşallah kızlar hayırlı olur ya sonuda.testte bu çizgiyi gormek için 8 ay bekledim simdi gördüm ama insan kanda gormeden inanamiyo ya çok heyecanıyım zaman geçmiyor bugün
Ya iste öyle oluyor canım bugün test yaptırmaya gidecek uyuyamammmm.. Benimde idrarim çok koyu bakalım sonucu yazarim

Ya iste öyle oluyor canım bugün test yaptırmaya gidecek uyuyamammmm.. Benimde idrarim çok koyu bakalım sonucu yazarim
Yok ya vazgectik doktor salı dedi persembede yaptıracak büyük bir ihtimalle uzakta şimdi hastane en iyisi saliyi bekliyeyim

Kızlar merhaba bende yarın catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicakmis ilk kez yaptiriorm ağrı filan oluyomu

Nezamn gidecektin canım bugun mu? Bugün test yapan yer varmı? Off kocam heyecandan gitti eczaneden baska marka test aldi o da pozitif. Ama ben inanamiyom hala sabah test yaptiracam insallh güzel haberlerle gelirim Allahim sen yardımcımız ol

Nezamn gidecektin canım bugun mu? Bugün test yapan yer varmı? Off kocam heyecandan gitti eczaneden baska marka test aldi o da pozitif. Ama ben inanamiyom hala sabah test yaptiracam insallh güzel haberlerle gelirim Allahim sen yardımcımız ol
Hayırlı olsun canim 3. Gebe haberi darısı bizim başımıza zaman çok zor geçiyo kasik ağrım falan varmı benim 5. Günüm kasiklarim ağrıyor ve gaz sıkıntım var baya çok rahatsiz ediyo

Bende dört tane yaptım hepsinde çıktı en son yaptığım iyisindendi oda net çıkardı çok heyecanliyiz bizde offf Allahım herkesin ki pozitif olsun insaAllah

Kızlar merhaba bende yarın catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicakmis ilk kez yaptiriorm ağrı filan oluyomu
Herkesin bünyesini doktorun becerisine gore değişiyor.. Benimki gayet rahat ve güzel geçti hic ağrı sizi olmadi. Hadi hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz insaAllah

Sağol canm peki ben daha önce düşük yaptım nette arastirdigima göre aşılama doğal yolla hiç çocuğu olmayan kişilere yapilio
Duruma göre değişebiliyor galiba bi tanıdıgimin epilepsi hastalığı var yeni evli olmasına rağmen aşılama yapiliyomus doktorun bi bildiği vardır sor istersen

Kızlar o kadar sevindim ki sizlerin adına Rabbim tamamına erdirsin ve kucağınıza almayı nasip eylesin.Ben yine de korkuyorum.Şu pko illeti beni yine sevindirmeyecek gibi geliyor.Ama Allah büyük.

Sağol canm peki ben daha önce düşük yaptım nette arastirdigima göre aşılama doğal yolla hiç çocuğu olmayan kişilere yapilio

Genellikle öyle ama süreci hızlandırmak için de yaptıranlar var.Sen en azından gebe kalabiliyorsun şanslısın cnm:KK39:

Evet bünyeye göre değişiyor.Benimki ağrılı geçti biraz.İşlemden sonra hafif kanama da oldu ama hiçbir şey hissetmeyenler de var.Zaten kısa sürdüğü için ağrı olsa bile çok zorlamıyor

Kızlar o kadar sevindim ki sizlerin adına Rabbim tamamına erdirsin ve kucağınıza almayı nasip eylesin.Ben yine de korkuyorum.Şu pko illeti beni yine sevindirmeyecek gibi geliyor.Ama Allah büyük.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok tesekkurler.ama ben ve diğer pozitif arkadaslarimda sanırım öle kan testinden önce sevinemiyoz ya hamileyizde diemioz sanırım çok tuhaf bu durum.yarın herkes yaptıracak heralde test inşallah güzel haberler veririz ve sizlerden de aliriz çok güzel bi hafta olur inşallah.ben burdaki arkdaşların hepsinin bu ay hamile kalacağına çok inanıyorum.dualrinizda olmak dilegiyle..

6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor :(
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??

Kızlar iyi dilekleriniz için çok tesekkurler.ama ben ve diğer pozitif arkadaslarimda sanırım öle kan testinden önce sevinemiyoz ya hamileyizde diemioz sanırım çok tuhaf bu durum.yarın herkes yaptıracak heralde test inşallah güzel haberler veririz ve sizlerden de aliriz çok güzel bi hafta olur inşallah.ben burdaki arkdaşların hepsinin bu ay hamile kalacağına çok inanıyorum.dualrinizda olmak dilegiyle..

İnşallah cnm.Dua her kapıyı açar.

Back