• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor :(
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
3.1 çıkmasının sebebi nedir ki acaba gebe olmayan kadınlarda bu hormon hic yok diye biliyordum ben?

Kızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş:KK43:
Hadi hayirlisi canim masallah gozun aydin

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
malesef negatif:KK43:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif:KK43:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif:KK43:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
malesef negatif:KK43:
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
@@aysemzumram asılama tarihi 6 nisan sonuç :
pozitif masallah:anneadayı::nazar::KK46:
@@yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan sonuç:

S sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
@@Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :
Feza_ Feza_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazr

Kizlar tüm pozitif sonuç alanlar idrariniz koyu mu hepinizin.valla benim idrarim sabah haric hic koyu değil ama cok sık gidiyorum su icmedigim halde

6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor :KK43:
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
Canım idrar testi yapmısniydin

arkadaslar pozitif olanları tebrik ederim hayırlsıyla kucagınıza almak nasip olur inşalllah buay bereketli olacak inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: diğer test yapacak arkadaşlar ve beimde hepimizin sonucu pozitif olur inşallah hayırlısıyla

Kizlar tüm pozitif sonuç alanlar idrariniz koyu mu hepinizin.valla benim idrarim sabah haric hic koyu değil ama cok sık gidiyorum su icmedigim halde
canım benm ilk hamileliğimdede ikincidede 14.günü idrarım kopkoyu olmustu turuncaya yakın nerdeyse gün içerisindede koyuydu ama sabahki kadar değildi suyu cok içince açılıyor ama :)

3.1 çıkmasının sebebi nedir ki acaba gebe olmayan kadınlarda bu hormon hic yok diye biliyordum ben?
5 kadar cıkması normal canım gebe olmayanlarda bile bride catlatma iğnesinin etkisi 15 gün en fazla 3 5 kalıyor vücutta

canım benm ilk hamileliğimdede ikincidede 14.günü idrarım kopkoyu olmustu turuncaya yakın nerdeyse gün içerisindede koyuydu ama sabahki kadar değildi suyu cok içince açılıyor ama :)
Yani 14.günde mi koyulasmaya başlıyor benim suan suan tik yok gayet açık renkli su icmedigim halde

Yani 14.günde mi koyulasmaya başlıyor benim suan suan tik yok gayet açık renkli su icmedigim halde
hıç koyulaşmayanlarda var canım benim ilkinde asılamamn 14.günü rengi kopkoyuydu 2.cidede yumurtlamann 15.günü koyulaşmıstı birden bire oluyor yani daha erken korkma

kızlar benm ilk aşılamamda 7.gün kasık agrım başlamıştı şimdi tık yok acaba tutmadımıki korktugum başıma gelmemiştir inşalalh dr spermleri cook bekletti zarr görmemiştir inşallah yaaa 5 tane yumurtam boşamı gitti dr cok kızgınım offf ya

hıç koyulaşmayanlarda var canım benim ilkinde asılamamn 14.günü rengi kopkoyuydu 2.cidede yumurtlamann 15.günü koyulaşmıstı birden bire oluyor yani daha erken korkma
Ohhh cok şükür ya herkes idrarim koyu diyince.ya ne bileyim baya pozitifimiz var maaşallah inşallah bizde görürüz o pozitifi cnm.zaman yaklaştıkça umudum kayboluyo sanki offf :(

kızlar benm ilk aşılamamda 7.gün kasık agrım başlamıştı şimdi tık yok acaba tutmadımıki korktugum başıma gelmemiştir inşalalh dr spermleri cook bekletti zarr görmemiştir inşallah yaaa 5 tane yumurtam boşamı gitti dr cok kızgınım offf ya
Canim bülent hocada yazmış sana spermlere hic Bisi olmaz merak etme.benimde ilk asilamam da kasiklarim agriyodu baski vardi bunda olmadi ama merak etme belirtilere takilma

Canim bülent hocada yazmış sana spermlere hic Bisi olmaz merak etme.benimde ilk asilamam da kasiklarim agriyodu baski vardi bunda olmadi ama merak etme belirtilere takilma
inşalalh canım ya nebileyim kafamdan atamıyorum birtürlü

2 kez hamiel kalmış birisi olarak bile belirti arıyorum kendimde ama şimdilik bariz bir belirti yok off beklemek ne zorrrr

inşalalh canım ya nebileyim kafamdan atamıyorum birtürlü
Canim malesef takinti yaptin biraz ama at kafandan hep orda takili kalirsan kendine zarar verirsin ona bağlama sonucta ne imkansiz görünenler bebek sahibi oluyor rabbim ol dedikten sonra önünde hic bisi duramaz biliyosun

Canim malesef takinti yaptin biraz ama at kafandan hep orda takili kalirsan kendine zarar verirsin ona bağlama sonucta ne imkansiz görünenler bebek sahibi oluyor rabbim ol dedikten sonra önünde hic bisi duramaz biliyosun
orası öyle ama herşeyinde bir sebebi var canm olumlu yada olumsuz oyuzden takıyorum bana zarar veriyor farkındayım ama elimde değil şimdilik belirti olarak sayarsak çok acıkıyorum ve ekşi seyler canım istiyor deli gibi

Back