- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
oley maşalalhhhhhhhhhhhh banada dua et lütfen canımmmCanlar yaptirdim testi dayanamafim 81,48 çıktı degerim çok şükür salı günü bir daha yaptiracam inşaAllah artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oley maşalalhhhhhhhhhhhh banada dua et lütfen canımmmCanlar yaptirdim testi dayanamafim 81,48 çıktı degerim çok şükür salı günü bir daha yaptiracam inşaAllah artar
Canimmm cok sevindim hadi hayırlısı olsun nsallah belirtin varmi kacinci gününCanlar yaptirdim testi dayanamafim 81,48 çıktı degerim çok şükür salı günü bir daha yaptiracam inşaAllah artar
ben sana demiştim aama değilmi değerin 50inin üzerindedir diye :)Canlar yaptirdim testi dayanamafim 81,48 çıktı degerim çok şükür salı günü bir daha yaptiracam inşaAllah artar
Tatlim öyle 70in üzerinde demiştin.. Duamdasiniz inan ki her an...cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizdenben sana demiştim aama değilmi değerin 50inin üzerindedir diye :)
Maşallah canım bizlere de dua et inşallahCanlar yaptirdim testi dayanamafim 81,48 çıktı degerim çok şükür salı günü bir daha yaptiracam inşaAllah artar
14.günüm tatlım ama herhangi bir belirtim yok daha çok TSK ederim salı bi daha yaptiracamCanimmm cok sevindim hadi hayırlısı olsun nsallah belirtin varmi kacinci günün
Duamdasiniz tatlım yürekten ediyorum hemdeMaşallah canım bizlere de dua et inşallah
Canim benide kat dualarina lutfwn14.günüm tatlım ama herhangi bir belirtim yok daha çok TSK ederim salı bi daha yaptiracam
sagol canımmmEvet
Tatlim öyle 70in üzerinde demiştin.. Duamdasiniz inan ki her an...cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden
Hayırlı olsun canımKızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş
Peki gün icinde de mi koyu canim bide kacinci gunden itibaren koyulasma olduKızlar bir tek idrarim çok koyu turuncuya çalıyor gerçektende
Bendim csnim yarin net belli olur6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
Dünden beri canım bi saat bekletim çok koyu gün icerisindedePeki gün icinde de mi koyu canim bide kacinci gunden itibaren koyulasma oldu
Himmm demek son gunler koyulasiyo cnm sen kacinci gununde idrar testi yapmistinDünden beri canım bi saat bekletim çok koyu gün icerisindede
Tarlusal la adet olabilirsin canim ben hep tarlusalla adet oluyormSizler ne güzel aşılamanızı oldunuz inşallah güzel haberkerinizi duyarız.ben hala tedaviye başlayamadım. Regl olucamdaa tedaviye başkıcamda alılamam olucak ohoo morelim çok bozuk
Hadi hayirlisi canim mujde ver bizeKızlar beni de ekleyin lütfen unutmayın Aşılamam 6 nisan sonuç p.tesi
Çok umutluyum belki bir müjde de benden gelir.
P.tesi tekrar test yapıcam inşallah
9 ay adet i unut :)Basim agryo kizlar biraz yoksa yarin mi adet olacam yahu