• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş:KK43:
Hayırlı olsun canım

6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor :KK43:
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
Bendim csnim yarin net belli olur

Sizler ne güzel aşılamanızı oldunuz inşallah güzel haberkerinizi duyarız.ben hala tedaviye başlayamadım. Regl olucamdaa tedaviye başkıcamda alılamam olucak ohoo morelim çok bozuk

Sizler ne güzel aşılamanızı oldunuz inşallah güzel haberkerinizi duyarız.ben hala tedaviye başlayamadım. Regl olucamdaa tedaviye başkıcamda alılamam olucak ohoo morelim çok bozuk
Tarlusal la adet olabilirsin canim ben hep tarlusalla adet oluyorm

Back