• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok ya bozuk deildir ben hep yapiyom o testleri bi tanesinde görmedim ikinci çizgiyi bsna hep dogrulari gösterdi yani:))inşallah bu ay gorucem ikinci çizgiyi:)
ınsaAllah tatlım yaa herkese cok edıyorum Rabbım kımsenın kucagını bos koymasın InsaAllah .. suan ezan okunuyor ALLAHIM DUY SESIMIZI

Benim ikinci aşılamam suda var sk sık açıyorum. Midem erken saatlerde kazanmaya başlıyor şuanda arkadaşlar günlerdir ağrıyan göğüsleri. Nerdeyse ağrısı tamamen geçti ve indi demekki eğer hamile şek her ay adet zamanlı bole silecek

Cnm senin ilk aşılaman mıydı? Hiç mi belirtin yok.Gerçi ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım psikolojik mi anlamadım ama tutmamıştı.
Evet canım ılk asılamam hıcbır belirti yok bendee. ılk haftalar goguslerım agrıdı ozellikle ucları.. ama ılactandır dıye dusundum baskada bır belirtim yok hatta yuzumde sıvılce cıktı uc gun once falan tamam tutmadı dedım..hala da kan testını gormeden umutlanmıyayım dıye dusunumuyorum

gecen ruyamda ıkız erkek bebek gormustum..yenı dogum yapmısım ranzalı yaataklar alt katında yatıyorum.esımde ayak ucumda oturuyor bebeklerden bırının ustunu ortuyor mavı bır ortuyle öldü bu dıyor bana ama dıgerı ıyı saglıklı dedı herseyın hayırlısı mevlam neyler neylerse guzel eyler

Evet canım ılk asılamam hıcbır belirti yok bendee. ılk haftalar goguslerım agrıdı ozellikle ucları.. ama ılactandır dıye dusundum baskada bır belirtim yok hatta yuzumde sıvılce cıktı uc gun once falan tamam tutmadı dedım..hala da kan testını gormeden umutlanmıyayım dıye dusunumuyorum

Cnm hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar da var.Ben kaç yıldır idrar testi yapıyorum hiç silik görmedim ikinci çizgiyi.Tabi kanda kesin sonuç çıkacak ama.Bence hamilesin Hoppa

Offf cnm bu gun benimde svilcem çıktı bende umutsuzluga kapildim malesef :(

Göğüs ağrım tamamen gitti sanki şimdi duş aldım. Sol Kasım şu anda acaip agryorda şişmiş gbi tok tok ağrıyor hemde.Açaba Anne ben varım ve seninle senin bedeninde inan buna mi demek istiyor:KK46:bebeğim varlığını mi ispat etmek istiyor acaba bana :anneadayı::anneadayı:Eger orda ise Annenem seni çok bekledim beb isim :21:demek isterim

Birsey daha var günlerdir dikkatimi çekiyordu ama Hüsnü kurunun diyordum kendi kendime göbek deliğinden aşağıya çizgi hafif hafif çıkmış canlar

Göğüs ağrım tamamen gitti sanki şimdi duş aldım. Sol Kasım şu anda acaip agryorda şişmiş gbi tok tok ağrıyor hemde.Açaba Anne ben varım ve seninle senin bedeninde inan buna mi demek istiyor:KK46:bebeğim varlığını mi ispat etmek istiyor acaba bana :anneadayı::anneadayı:Eger orda ise Annenem seni çok bekledim beb isim :21:demek isterim
Benmde ilk hamilegimde gogus agrim gecmisti asilamnin son gunlerine dogru 12. Gunu falan gecmis azalmisti canim sk dus alma asla sicak suyla alma ayakta ilik suyla al beli gevsetiyor dus

Hosgeldin minnosum de ve karnina elini koy dua oku ayakta gezme yorulma tam yerlesme durumunda cunku yerini kaziyo rahimde

Benmde ilk hamilegimde gogus agrim gecmisti asilamnin son gunlerine dogru 12. Gunu falan gecmis azalmisti canim sk dus alma asla sicak suyla alma ayakta ilik suyla al beli gevsetiyor dus
Ayakta alıyorum çok sıcak beni bunalım pek sevmem zaten sağolsun canın

Back