Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Düştan sonra agrimaya başladı evet göğüslerim sisi de indi bugün ya
Dus almamaya calis sk alma yani sacini yika haftada bir dus al ben hergun dus aliyodun bilmedim dusuk olmasin diye dus cok onerilmiyo alindigindada ilik ve ayakta canim

Aşılama günü sayılıyorsa bugün 9. Gündeyim o zman ama ben karnıma elleyemiyordum şişkin hassas tı ağzım da kuruluk oluyordu şimdi hepsi geçti Sertçe bastırıyorum tık yok heralde tutunma tırmanışında başarısız oldu yavrucak :)

Ahahah canim yavrucak iyiydi nasip cnm benim de 10.Günüm kasimlarimdbaski ve sizlama vardi gecti belli olmaz belkide yerini buldu bizim yavrucaklar :)

Bulantj yanma yokta benim cok kaziniyor agryor yani ac gibi hemen hemen kaziniyor.birde sabah idrarim kop koyu idi.acaip koyu

Ever bugunden itibaren adetimin uzerinden birgun gecmis oldu sy anda adetin 2gunumdyim ama olma belrtim yok jeli kullancaz demi arkadslr

Kızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş

Ben halen adet olmadım ama eşimle ekmek almaya gitmiştim şu anda inanılmaz bacakların siliyorum normal mi bilmem adet belirtileri yaşanan normal bende yaşadım canim

Ne güzel ne güzel haberler geliyor maşallah inş bizde veririz bu müjdeyi

hadı ınsaAllah canım benım duamdasın.. Duamdasınız... bende bır daha yaptım test dunkunden bıraz sılık cıktı ama

Canim maaşallah coksevindim allah tamamina erdirir insllah darisi basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…