Dus almamaya calis sk alma yani sacini yika haftada bir dus al ben hergun dus aliyodun bilmedim dusuk olmasin diye dus cok onerilmiyo alindigindada ilik ve ayakta canimDüştan sonra agrimaya başladı evet göğüslerim sisi de indi bugün ya
Bende cok sicakla yapmam ama bu baya usutmeywck sekilde ilik olacak canimAyakta alıyorum çok sıcak beni bunalım pek sevmem zaten sağolsun canın
Inş hamilesindir cnm bence öyle görünüyor hadi hayırlısıOlemiyim bilemedim ki canim emibmisiniz ikinci cizgi pembe ama ilaclrin etkisi olmasin 4tl lik idrar testi almstm cikmaz die
Resmen hamilesin inş maşallah Barekallah :))canlarım resmı bu
ınsaAllah canım benım ya kan testını gormeden suan bısey dıyemıyorumResmen hamilesin inş maşallah Barekallah :))
Ayyy cnm senin ki tutunca heyecanlandim bak şimdi rabim tamamini getirsin bizede nasip etain insallahBende gün aşırı duş alrim artık tuTunaya kadar haftada bir yaparım canım sagolsin
Vala inş tutulmuştur darısı başına insallahAyyy cnm senin ki tutunca heyecanlandim bak şimdi rabim tamamini getirsin bizede nasip etain insallah
Ahahah canim yavrucak iyiydi nasip cnm benim de 10.Günüm kasimlarimdbaski ve sizlama vardi gecti belli olmaz belkide yerini buldu bizim yavrucaklar :)Aşılama günü sayılıyorsa bugün 9. Gündeyim o zman ama ben karnıma elleyemiyordum şişkin hassas tı ağzım da kuruluk oluyordu şimdi hepsi geçti Sertçe bastırıyorum tık yok heralde tutunma tırmanışında başarısız oldu yavrucak :)
Canim mide yanman ve bulantin olsumu hicVala inş tutulmuştur darısı başına insallah
Ne güzel ne güzel haberler geliyor maşallah inş bizde veririz bu müjdeyiKızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş
hadı ınsaAllah canım benım duamdasın.. Duamdasınız... bende bır daha yaptım test dunkunden bıraz sılık cıktı amaKızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş
Canim maaşallah coksevindim allah tamamina erdirir insllah darisi basimiza :)Kızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş
Canim peki gün icinde de cok koyumu normal miBulantj yanma yokta benim cok kaziniyor agryor yani ac gibi hemen hemen kaziniyor.birde sabah idrarim kop koyu idi.acaip koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?