- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
3.1 çıkmasının sebebi nedir ki acaba gebe olmayan kadınlarda bu hormon hic yok diye biliyordum ben?6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
Hadi hayirlisi canim masallah gozun aydinKızlar ben de 12. Güne gelmiş bulunuyorum.bu sabah test yaptım 2. Çizgi çok silikte olsa var insallh yanilmiyordur test yarın kanda baktiracam kismetse.yarın regl günüm normalde.sanki her an regl olacakmışım gibi kipirtilar var kasıklarımda.kızlar dua edin nolur baskalri için edilen dualar daha çok kabul olurmuş
Hamilesin sevinebiliran canimmmAy inşallah kızlar hayırlı olur ya sonuda.testte bu çizgiyi gormek için 8 ay bekledim simdi gördüm ama insan kanda gormeden inanamiyo ya çok heyecanıyım zaman geçmiyor bugün
Canım idrar testi yapmısniydin6 nisanda 3. aşılamamı yaptırmıştım ve dün kan testim 3.1 çıktı,yani negatif..hafiften lekelenme başladı..tüp bebek için kolları sıvıycaz gibi görünüyor
benimle aynı gün aşılama yaptıran arkadaşlar vardı,onların sonuçları ne oldu merak ettim??
canım benm ilk hamileliğimdede ikincidede 14.günü idrarım kopkoyu olmustu turuncaya yakın nerdeyse gün içerisindede koyuydu ama sabahki kadar değildi suyu cok içince açılıyor ama :)Kizlar tüm pozitif sonuç alanlar idrariniz koyu mu hepinizin.valla benim idrarim sabah haric hic koyu değil ama cok sık gidiyorum su icmedigim halde
5 kadar cıkması normal canım gebe olmayanlarda bile bride catlatma iğnesinin etkisi 15 gün en fazla 3 5 kalıyor vücutta3.1 çıkmasının sebebi nedir ki acaba gebe olmayan kadınlarda bu hormon hic yok diye biliyordum ben?
Yani 14.günde mi koyulasmaya başlıyor benim suan suan tik yok gayet açık renkli su icmedigim haldecanım benm ilk hamileliğimdede ikincidede 14.günü idrarım kopkoyu olmustu turuncaya yakın nerdeyse gün içerisindede koyuydu ama sabahki kadar değildi suyu cok içince açılıyor ama :)
hıç koyulaşmayanlarda var canım benim ilkinde asılamamn 14.günü rengi kopkoyuydu 2.cidede yumurtlamann 15.günü koyulaşmıstı birden bire oluyor yani daha erken korkmaYani 14.günde mi koyulasmaya başlıyor benim suan suan tik yok gayet açık renkli su icmedigim halde
Ohhh cok şükür ya herkes idrarim koyu diyince.ya ne bileyim baya pozitifimiz var maaşallah inşallah bizde görürüz o pozitifi cnm.zaman yaklaştıkça umudum kayboluyo sanki offfhıç koyulaşmayanlarda var canım benim ilkinde asılamamn 14.günü rengi kopkoyuydu 2.cidede yumurtlamann 15.günü koyulaşmıstı birden bire oluyor yani daha erken korkma
Canim bülent hocada yazmış sana spermlere hic Bisi olmaz merak etme.benimde ilk asilamam da kasiklarim agriyodu baski vardi bunda olmadi ama merak etme belirtilere takilmakızlar benm ilk aşılamamda 7.gün kasık agrım başlamıştı şimdi tık yok acaba tutmadımıki korktugum başıma gelmemiştir inşalalh dr spermleri cook bekletti zarr görmemiştir inşallah yaaa 5 tane yumurtam boşamı gitti dr cok kızgınım offf ya
umudunu kaybetme canım benimOhhh cok şükür ya herkes idrarim koyu diyince.ya ne bileyim baya pozitifimiz var maaşallah inşallah bizde görürüz o pozitifi cnm.zaman yaklaştıkça umudum kayboluyo sanki offf
inşalalh canım ya nebileyim kafamdan atamıyorum birtürlüCanim bülent hocada yazmış sana spermlere hic Bisi olmaz merak etme.benimde ilk asilamam da kasiklarim agriyodu baski vardi bunda olmadi ama merak etme belirtilere takilma
Canim malesef takinti yaptin biraz ama at kafandan hep orda takili kalirsan kendine zarar verirsin ona bağlama sonucta ne imkansiz görünenler bebek sahibi oluyor rabbim ol dedikten sonra önünde hic bisi duramaz biliyosuninşalalh canım ya nebileyim kafamdan atamıyorum birtürlü
orası öyle ama herşeyinde bir sebebi var canm olumlu yada olumsuz oyuzden takıyorum bana zarar veriyor farkındayım ama elimde değil şimdilik belirti olarak sayarsak çok acıkıyorum ve ekşi seyler canım istiyor deli gibiCanim malesef takinti yaptin biraz ama at kafandan hep orda takili kalirsan kendine zarar verirsin ona bağlama sonucta ne imkansiz görünenler bebek sahibi oluyor rabbim ol dedikten sonra önünde hic bisi duramaz biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?