Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh bugün hep guzel haberler alıyoruz darısı başımıza
Canim gebelik olussa zaten tabiki birakirim allahin izniyle insallahSigarayı kesinlikle bırak canım bebisine zararlı internette bi araştırma vardı sigara içen hamilelerle icmeyenlerin bebis lerinin anne karninda fotolarini çekmişler içenlerin bebekleri agizlarini ve burunlarini sürekli kapatiyolar yani içerde çok rahatsiz oluyorlar yavrucaklar onları rahatsız etmeye hakkımız yok
Hayirli olsun canim hamilesin benm ilk hamilelgimde 168 ken degerim bunun gibiydi testimcanlarım resmı bu
cansucum benım adet tarıhım 21ınde ama ılac etkısı degılmıdır kıHayirli olsun canim hamilesin benm ilk hamilelgimde 168 ken degerim bunun gibiydi testim
Canim tbrkler hamilesin bence maaşallah bizim forum pozitif olmaya başladı cok iyicanlarım resmı bu
canimcansucum benım adet tarıhım 21ınde ama ılac etkısı degılmıdır kı
Inşallah canım belki suan oluşuyodur:)))Canim gebelik olussa zaten tabiki birakirim allahin izniyle insallah
ya hılal suan aynı duygular ıcerısındeyızz yaaBenimde aynı bu şekilde aynı resmi
canımsın yaa ınsaALLAH oyledır sabaha bı daha yapacam Allahın ıznıylecanim
İlacin etkisi ancak 20 civarinda kalirdi vucudunda oda idrarda cikmaz suan degerin 50 uzeridir kesin yarin sabah idrarinda daha koyu olur :) ohh ohh masaallah
Darısı başımıza hayırlı olsun canım:)canlarım resmı bu
bana doktor 21ınde yap dedı hılal yapınca aman cıkmaz yapım ne olacak dedım... ay bozukmudur acaba test yaYa bende çok heyecanlandım şimdi bizim test zamanımız da gelsin bi sn önce:))
Canim tbrkler hamilesin bence maaşallah bizim forum pozitif olmaya başladı cok iyi
İnsallah canim banada dua et ay cok sevindim darisi bizlere insallah sende belirti oldumu hiccanımsın yaa ınsaALLAH oyledır sabaha bı daha yapacam Allahın ıznıyle
Gayet dogru :) test canimbana doktor 21ınde yap dedı hılal yapınca aman cıkmaz yapım ne olacak dedım... ay bozukmudur acaba test ya
bende hıcbır belirti yok canım ınsaAllah pozıtıftır yınede cok umutlanmayayım
İnsallah canim banada dua et ay cok sevindim darisi bizlere insallah sende belirti oldumu hic
Yok ya bozuk deildir ben hep yapiyom o testleri bi tanesinde görmedim ikinci çizgiyi bsna hep dogrulari gösterdi yani:))inşallah bu ay gorucem ikinci çizgiyi:)bana doktor 21ınde yap dedı hılal yapınca aman cıkmaz yapım ne olacak dedım... ay bozukmudur acaba test ya