ınsaAllah tatlım yaa herkese cok edıyorum Rabbım kımsenın kucagını bos koymasın InsaAllah .. suan ezan okunuyor ALLAHIM DUY SESIMIZIYok ya bozuk deildir ben hep yapiyom o testleri bi tanesinde görmedim ikinci çizgiyi bsna hep dogrulari gösterdi yani:))inşallah bu ay gorucem ikinci çizgiyi:)
Pozitiffffbende hıcbır belirti yok canım ınsaAllah pozıtıftır yınede cok umutlanmayayım
bende hıcbır belirti yok canım ınsaAllah pozıtıftır yınede cok umutlanmayayım
Ayy maşallah bi günde iki müjdebana doktor 21ınde yap dedı hılal yapınca aman cıkmaz yapım ne olacak dedım... ay bozukmudur acaba test ya
Evet canım ılk asılamam hıcbır belirti yok bendee. ılk haftalar goguslerım agrıdı ozellikle ucları.. ama ılactandır dıye dusundum baskada bır belirtim yok hatta yuzumde sıvılce cıktı uc gun once falan tamam tutmadı dedım..hala da kan testını gormeden umutlanmıyayım dıye dusunumuyorumCnm senin ilk aşılaman mıydı? Hiç mi belirtin yok.Gerçi ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım psikolojik mi anlamadım ama tutmamıştı.
Amin amin bugün umudumu kaybediyodum bu haberlerle yeniden umutlandimmınsaAllah tatlım yaa herkese cok edıyorum Rabbım kımsenın kucagını bos koymasın InsaAllah .. suan ezan okunuyor ALLAHIM DUY SESIMIZI
Evet canım ılk asılamam hıcbır belirti yok bendee. ılk haftalar goguslerım agrıdı ozellikle ucları.. ama ılactandır dıye dusundum baskada bır belirtim yok hatta yuzumde sıvılce cıktı uc gun once falan tamam tutmadı dedım..hala da kan testını gormeden umutlanmıyayım dıye dusunumuyorum
Offf cnm bu gun benimde svilcem çıktı bende umutsuzluga kapildim malesefEvet canım ılk asılamam hıcbır belirti yok bendee. ılk haftalar goguslerım agrıdı ozellikle ucları.. ama ılactandır dıye dusundum baskada bır belirtim yok hatta yuzumde sıvılce cıktı uc gun once falan tamam tutmadı dedım..hala da kan testını gormeden umutlanmıyayım dıye dusunumuyorum
bende ılk kez gordum ıkı bucuk yıldır yapıyorumCnm hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar da var.Ben kaç yıldır idrar testi yapıyorum hiç silik görmedim ikinci çizgiyi.Tabi kanda kesin sonuç çıkacak ama.Bence hamilesin
bende ılk kez gordum ıkı bucuk yıldır yapıyorum
ınsaAllah canım benım ınsaAllahİnş ben de görürüm cnm Allahın izniyle...
Yani bu yüzden hamilesin tatlım hamile olmasan yine göremez din ikinci cizgiyi:)bende ılk kez gordum ıkı bucuk yıldır yapıyorum
Benmde ilk hamilegimde gogus agrim gecmisti asilamnin son gunlerine dogru 12. Gunu falan gecmis azalmisti canim sk dus alma asla sicak suyla alma ayakta ilik suyla al beli gevsetiyor dusGöğüs ağrım tamamen gitti sanki şimdi duş aldım. Sol Kasım şu anda acaip agryorda şişmiş gbi tok tok ağrıyor hemde.Açaba Anne ben varım ve seninle senin bedeninde inan buna mi demek istiyorbebeğim varlığını mi ispat etmek istiyor acaba bana Eger orda ise Annenem seni çok bekledim beb isim demek isterim
Hosgeldin minnosum de ve karnina elini koy dua oku ayakta gezme yorulma tam yerlesme durumunda cunku yerini kaziyo rahimdeGöğüs ağrım tamamen gitti sanki şimdi duş aldım. Sol Kasım şu anda acaip agryorda şişmiş gbi tok tok ağrıyor hemde.Açaba Anne ben varım ve seninle senin bedeninde inan buna mi demek istiyorbebeğim varlığını mi ispat etmek istiyor acaba bana Eger orda ise Annenem seni çok bekledim beb isim demek isterim
Ayakta alıyorum çok sıcak beni bunalım pek sevmem zaten sağolsun canınBenmde ilk hamilegimde gogus agrim gecmisti asilamnin son gunlerine dogru 12. Gunu falan gecmis azalmisti canim sk dus alma asla sicak suyla alma ayakta ilik suyla al beli gevsetiyor dus
Düştan sonra agrimaya başladı evet göğüslerim sisi de indi bugün yaHosgeldin minnosum de ve karnina elini koy dua oku ayakta gezme yorulma tam yerlesme durumunda cunku yerini kaziyo rahimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?