Jel kesinlikle gaz yapyor benimde esimin sprm degeri 70li civarlrdaydi bende sagda 18mm solda 17mim yumrta ile grdin asilamaya ben asilama gunu ve sonraki gun iliski olduHepimizin kafasinda boyle sorular sorular :) doktor bana gun asiri iliski sansi artiriyor jel de gebelik olursa tutunmasi icin dedi. Sagda bir tane yumurtam vardi 18 mm esimin sperm sayisi da yikama sonrasi 75 milyon du. Belirtilere gelirsek hic belirtim yok diye bilirim gogusum hassas bide gaz var bunlarda jelin etkisiymis galiba
Insallah hepimizin tutmustur burdan guzel guzel haberler veririz birbirimize. asilama ne zaman olmustu seninJel kesinlikle gaz yapyor benimde esimin sprm degeri 70li civarlrdaydi bende sagda 18mm solda 17mim yumrta ile grdin asilamaya ben asilama gunu ve sonraki gun iliski oldu
Pazartesi canim benin 2.asilamam digernide gecen ay olmstm insallah insallah henuz 4gun oldu ;-) bana da doktor gun asiri isi iliski dediInsallah hepimizin tutmustur burdan guzel guzel haberler veririz birbirimize. asilama ne zaman olmustu senin
Bende 1 nisanda oldum asilamami gun saymak ne zor ya baska seylerle ugrasiyim diyorum yine de hep aklimdaPazartesi canim benin 2.asilamam digernide gecen ay olmstm insallah insallah henuz 4gun oldu ;-) bana da doktor gun asiri isi iliski dedi
Imkansiz hamilelegi dort gozle beklerken unutamyor insan ancak umudumuzu kaybettgimiz zaman beklemyi dusunmeyi birakbilirzBende 1 nisanda oldum asilamami gun saymak ne zor ya baska seylerle ugrasiyim diyorum yine de hep aklimda
Yine de umudumuzu kaybetmeyelim bol bol sabir dileyelim o kadar :)Imkansiz hamilelegi dort gozle beklerken unutamyor insan ancak umudumuzu kaybettgimiz zaman beklemyi dusunmeyi birakbilirz
Dua ve sabir cok onemli evet kesinlikleYine de umudumuzu kaybetmeyelim bol bol sabir dileyelim o kadar :)
benim de solda 2 yumurta ve 115 milyon civarı sprm değeri ile oldu aşılama.Hadi kızlar ya güzel güzel haberler gelsin zamani yaklasanlardan da bizde hevesle bekliyelimJel kesinlikle gaz yapyor benimde esimin sprm degeri 70li civarlrdaydi bende sagda 18mm solda 17mim yumrta ile grdin asilamaya ben asilama gunu ve sonraki gun iliski oldu
Benim esimin 157filamda ben keci boynuzu pekmzi yedrmstm yikama sonrasi yazan kisminda 70kusurdu Allah yuzumuzu bu ay guldrsun insallahbenim de solda 2 yumurta ve 115 milyon civarı sprm değeri ile oldu aşılama.Hadi kızlar ya güzel güzel haberler gelsin zamani yaklasanlardan da bizde hevesle bekliyelim
Canim senin yumrtlae kc mm di sana imaz attrdilar mi ikiz gebelik hakkinda bilgi aldm kabul edyorum die bana imza atrrdilarbenim de solda 2 yumurta ve 115 milyon civarı sprm değeri ile oldu aşılama.Hadi kızlar ya güzel güzel haberler gelsin zamani yaklasanlardan da bizde hevesle bekliyelim
aşılamadan sonra değilde tedavi sürecinde kaç güne bir çağırdı demek istemiştim :)yoksa aşılamadan sonra çağırmıyolar zatenBenim doktorum asilamadan sonra hic kontrole cagirmadi jel kullaniyorum arti gun asiri iliski 12 gun sonra kan testinde belli olur dedi bu kadar siz kontrole mi gidiyorsunuz ayy beni neden cagirmedi ki
bende tek yumurta gelişti 20 mm falandı ama tuttu onlara kafanızı takmayınSizin kac yumurta kac cm buyumustu merak ettim gecen ay benim 23mm di yumrtam asiri derecde kasim agrisi batmalar bel agrilri cektm hoppp adet oldum tutmadi bu ayda iki adet yumurtam buyudu sadce catlatma ignesi oldktan sonraki gun asiri akintim be kasik agrim oldu okadr
giden gitmiştir merak etmeyin sonuçta tek sperm bile gitse yeterli bazen :)Benim bu ay asilamdan sonra bitaz yattim kalktm araca godekrn sanki verdilleri sivi disari akti giden gitmstr umarm rahime :'(
Ben toplamda iki kere gttm gecen ay adetli iken gttim ilac verdi bes gun kullandim.iki gun ara verdim yani 7gun sonra gttim buyukluge bakti igne verdi birgub sonrada asilama bu ay 7gun haptan sonra baktilar istenilem buyuklkte degildi ertesi gun gttim catlama ignemi verdi o kisinin rahatsizlgina tadsvine bagli kimis haplara ignelere cabuk tepki veryor kimisinin ise ymurtalri gec buyuyor devamli kontrole gelebiliyoraşılamadan sonra değilde tedavi sürecinde kaç güne bir çağırdı demek istemiştim :)yoksa aşılamadan sonra çağırmıyolar zaten
Ilk seferde hamile kalan biri olarak bence sansilisi cok guzel Vala mutlu oldum senin adina simdi bebegin ne kadr oldu ;-)bende tek yumurta gelişti 20 mm falandı ama tuttu onlara kafanızı takmayın
Allah kismet edeck olduktan sonra havada karafa tutar dedigin gbi.giden gitmiştir merak etmeyin sonuçta tek sperm bile gitse yeterli bazen :)
adetimin ucuncu gunu gittim klomen ilac verildi 5 gun kullan 2 gun dinlen gel denildi oyle yaptim ama yumurtam yeterli buyukluge ulasmamisti 1 hafta sonra tekrar gittim yumurta 18mm olmustu asilama yapilabilir denildi o gun 23:30 da catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama oldum.aşılamadan sonra değilde tedavi sürecinde kaç güne bir çağırdı demek istemiştim :)yoksa aşılamadan sonra çağırmıyolar zaten
Benimde oleydi canim bana ertesi gun gel deduler ertsi gun gttm bende 23.30da catlama ignesi oldum bir gun sonrada asilamam yapildiadetimin ucuncu gunu gittim klomen ilac verildi 5 gun kullan 2 gun dinlen gel denildi oyle yaptim ama yumurtam yeterli buyukluge ulasmamisti 1 hafta sonra tekrar gittim yumurta 18mm olmustu asilama yapilabilir denildi o gun 23:30 da catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra asilama oldum.
Peki asilamadan sonra ne kadar yattirdilar 20 dk falan yattim ben az mi sizceBenimde oleydi canim bana ertesi gun gel deduler ertsi gun gttm bende 23.30da catlama ignesi oldum bir gun sonrada asilamam yapildi
Bende 20dakika filan yattm canim ams bu ayki asilamada asilama yaptra n sadce bendem oyuzden yatrdilr ama en fazla 30 40dakika filan ama 20dakika yeterli zatenPeki asilamadan sonra ne kadar yattirdilar 20 dk falan yattim ben az mi sizce