Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılamayı hangi hastane de yaptırdınız ve ücretleri ne kadar ? bende 10 aydır deniyorum ama olmuyor bu ay aşılama yaptıracaktım ama sanırım regl günümde olmam lazımmış. benimde bugün adetimin son günü. eğer bu ay da gebelik olmazsa 26 nisan da adet olcam. kaçıncı günü dr a gitmem lazım nasıl yapılıyor aşılama

bende şuan adeti bekliyorum bu ay aşılama yapılacak içimde hem bi heyecan hem de umutsuzluk var hayırlısını verir inşallah rabbim cümlemize daha şimdi bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim onlar adına seviniyorum kendim adıma üzülüyorum ve de kıskanıyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum bölye düşünmekten nefret ediyorum kötü bi insan olmak istemiyorum arkadaşlarım adına çok sevinmem lazım ama neden bi üzüntü duyuyorum anlamıyorum halbuki onların çocuğu olmasada üzülücem karışık duygular içindeyim:KK43:((((
Üzme kendini hiç bi çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz şuan çünkü napalım elimizde olan bişi deilki:KK43: benimde yarın yapılacak aşılamam sonra bekleme aşaması artık rabbim hayırlısını versin inşaallah bebeklerimiz gelir bu ay hepimizin ...

Kiskanclik demyeimde canim ozeniyosun ve neden ben demeden edemiyosun kotu biri oldugn icin degil bebegin olmasini cok istedigin icin hayirlisiyla olur insallah

evet canım öyle galiba aslında neden ben sorusunu bi bırakabilsek o zaman bünyemiz çok rahatlıycak ama elde değil bu arada adetimin 3. günü dün fostimon 75 e başladım hayırlı haberler alırız burdan inşallah rabbim bi an önce kucaklarımızı doldursun inşallah :))

Üzme kendini hiç bi çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz şuan çünkü napalım elimizde olan bişi deilki:KK43: benimde yarın yapılacak aşılamam sonra bekleme aşaması artık rabbim hayırlısını versin inşaallah bebeklerimiz gelir bu ay hepimizin ...

aminnn bende dün iğnelere başladım inşallah güzel yumurtalar oluşur seninde tutar inşallah sıkma stres yapma kitap oku film izle bünyeni rahatlat canım :)

Arkadslr pazartesi gunu 2.asilamam yapaildi beklemedyim iki adet sagda ve solda yumrtam vardi

Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorum gebelik oluşmazsa aşılama yapçaz Demişti herhangi bir problem de yok allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin saat 3 gibi gidicem doktora

kızlar aşılamayı hangi hastane de yaptırdınız ve ücretleri ne kadar ? bende 10 aydır deniyorum ama olmuyor bu ay aşılama yaptıracaktım ama sanırım regl günümde olmam lazımmış. benimde bugün adetimin son günü. eğer bu ay da gebelik olmazsa 26 nisan da adet olcam. kaçıncı günü dr a gitmem lazım nasıl yapılıyor aşılama

Adetin 2. günü gidiliyo canım ben ankarada başkent üniversitesine gidiyorum aşılama 585 lira muayene 122 lira profosör Hulusi bülent zeyneloğlu

kizlar ben yeni uye oldum Uzun suredir takip ediyordum ama simdi uye oldum. Size bisey danismak istiyorum 1 nisanda asilama oldum ilk asilamam ama hic bir belirtim yok cirione jel kullaniyorum sizce tutmamis midir bide simdi test yapsam cikar mi ki

slm herkese benımde 1 nısanda ılaçlarıma baslandı ve yarın kontrolum var umarım hersey guzeldır ve bu sefer tutar bende rahatlarım herkesın gonlundekını versın allah

kizlar ben yeni uye oldum Uzun suredir takip ediyordum ama simdi uye oldum. Size bisey danismak istiyorum 1 nisanda asilama oldum ilk asilamam ama hic bir belirtim yok cirione jel kullaniyorum sizce tutmamis midir bide simdi test yapsam cikar mi ki
daha çok erken çıkmaz olsa bile ve pek belirti olmuyor zaten benimde ilk aşılamam pozitifti hafif bi kasık ağrısı test yapmadan bir iki gün önce göğüslerde şişlik oldu

aşılama yaptıran arkadaşlar doktorunuz kaç günde bir çağırıyor kontrole?
Benim doktorum asilamadan sonra hic kontrole cagirmadi jel kullaniyorum arti gun asiri iliski 12 gun sonra kan testinde belli olur dedi bu kadar siz kontrole mi gidiyorsunuz ayy beni neden cagirmedi ki

Benim doktorum asilamadan sonra hic kontrole cagirmadi jel kullaniyorum arti gun asiri iliski 12 gun sonra kan testinde belli olur dedi bu kadar siz kontrole mi gidiyorsunuz ayy beni neden cagirmedi ki
Bana doktorum jel filan vermedi ya kontrolede çağırmadı gerçi çağırsa zor giderdim farklı bi şehirde çünkü. 14 gün sonra test yaptır dedi sadece. Bide aşılamanın ertesi günü ilişki olsun dedi gün aşırı ilişki niye ki acaba? Kaç yumurtayla aşılama olmuştun canım sen sperm sayısı neydi? Ne çok soru sordum demi:)) son soru hiç bir belirti filan hissediomusun:)

Bana doktorum jel filan vermedi ya kontrolede çağırmadı gerçi çağırsa zor giderdim farklı bi şehirde çünkü. 14 gün sonra test yaptır dedi sadece. Bide aşılamanın ertesi günü ilişki olsun dedi gün aşırı ilişki niye ki acaba? Kaç yumurtayla aşılama olmuştun canım sen sperm sayısı neydi? Ne çok soru sordum demi:)) son soru hiç bir belirti filan hissediomusun:)
Benum ikinci asilamam bana gecn ayda bu ayda verdi jeli 12gub sonra gelin dedi bende adet olurm olmazsa gelrm dedim gecen ay gel dedigi ginden bir gun once adt oldum 4gnu tadvi icin gttm

Hepimizin kafasinda boyle sorular sorular :) doktor bana gun asiri iliski sansi artiriyor jel de gebelik olursa tutunmasi icin dedi. Sagda bir tane yumurtam vardi 18 mm esimin sperm sayisi da yikama sonrasi 75 milyon du. Belirtilere gelirsek hic belirtim yok diye bilirim gogusum hassas bide gaz var bunlarda jelin etkisiymis galiba

daha çok erken çıkmaz olsa bile ve pek belirti olmuyor zaten benimde ilk aşılamam pozitifti hafif bi kasık ağrısı test yapmadan bir iki gün önce göğüslerde şişlik oldu
Sizin kac yumurta kac cm buyumustu merak ettim gecen ay benim 23mm di yumrtam asiri derecde kasim agrisi batmalar bel agrilri cektm hoppp adet oldum tutmadi bu ayda iki adet yumurtam buyudu sadce catlatma ignesi oldktan sonraki gun asiri akintim be kasik agrim oldu okadr

Benim bu ay asilamdan sonra bitaz yattim kalktm araca godekrn sanki verdilleri sivi disari akti giden gitmstr umarm rahime :'(

X