- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
evet onu bende duydum çatlamazsa yumurtalar bu seferde kist olur.E devlet hastanesine gitsene sen gidebiliyorsan, orada takip ettir.Hem için rahat olur hemde bilirsin ne durumda yumurtalar.Canım o testi mutlaka yaptır yaa keşke verseydin şimdiye çıkardı, bende böyle sorun çıkacağını hiç sanmazdım ama çıktı bak ..İçimiz rahat olurdu senin test temiz çıkınca en azından.Sonuçta neden gelişmedi bebeğin belki böyle bi durum olabilir sendede.Sonradan keşke deme git bi araştırma veya ünv. hastanesine lütfen.Alsam bi skinti olur mu yaa kist falan yapıyormuş doktor kontrolü olmazsa öyle duymuştum... Yok canım yaptirmadim ben
Ben tek gidemem canım arastirma hastanesi bana uzak ve hiç bilmiyorum.. Esimle gitmem gerek ilk başlarda.. Yaa ücretli demistin sen bana sanki o testi.evet onu bende duydum çatlamazsa yumurtalar bu seferde kist olur.E devlet hastanesine gitsene sen gidebiliyorsan, orada takip ettir.Hem için rahat olur hemde bilirsin ne durumda yumurtalar.Canım o testi mutlaka yaptır yaa keşke verseydin şimdiye çıkardı, bende böyle sorun çıkacağını hiç sanmazdım ama çıktı bak ..İçimiz rahat olurdu senin test temiz çıkınca en azından.Sonuçta neden gelişmedi bebeğin belki böyle bi durum olabilir sendede.Sonradan keşke deme git bi araştırma veya ünv. hastanesine lütfen.
Özelde ücretli.Ama bende ünviversite hastanesinde ücertsiz olarak yaptırmıştım.Devlet hastanesine giidince doktoruna söyle bence, kaybım var benm böle böle de.Belki o seni yönlendirir.Siz bilrisiniz ama benm fikrimi sorarsan ben senin yaptırmanı çok isterim.Bebek kaybımız var bizim zaten aslında biz istemden yapılması gerekn bişi bu ya sinir oluyorum bu doktorlara nasıl yaptırmazlar kürtajdan sonra herşeyi bizimmi araştırmamız gerekio yani..Ben tek gidemem canım arastirma hastanesi bana uzak ve hiç bilmiyorum.. Esimle gitmem gerek ilk başlarda.. Yaa ücretli demistin sen bana sanki o testi.
Haklisin canım benim yaa.. Benimde doktorum gerek gormemisti ama devlet hastanesine gidince ilk gorusmede soyleyecem konu buCanım bende o testi yaptirmadim ama doktorum gerek görmedi ki sende ne çıktı sonuç.
vesselam_ canim bence doktora git normal kadin doğuma adetin ikinci yada üçüncü günü basliyosun zaten ben üçüncü günü başlamıştım zaten bi kere gidiyosun 10 gun icinde ikincisi kontrol oluyo ya bence doktor kontrolunde yap canim ne olur ne olmaz çünkü benim ilk kutuda buyumemisti ikinci kutuya gecince büyüdü
Hiç sorma her ne olursa olsun ilk gebelikte yapmaları gerek iki ucu niye bekliyorsun ki zaten zor olduğu için aşılamaya basvurduk di mi çok sinir bozucular cidden.. İnsaAllah balım insaAllah..yavrukartalim vesselam_ banada doktor gerek yo ilk dusuklerde arastirma yapilmaz nirmal bilmem kac kadin ilk bebegi dusuruyo bla bla bla ötüp durdu yapmaylim dedi. Ama ben israr ettim niye gelisimi dursun durup dururken hicbir sikintim yoksa dedim ee tabi bi ton para doktugumuz icin o merkeze hoca ayni zamanada gazide prof. Hemen madem oyle gerek yok ama gaziye git adimi ver yapsinlar dedi. Bisi cikmaz ama dedi sonuc geldi çat! Kanda pihtilasma var!!! Ve yuzde 90 bebegimi bu yuzden kaybettim.simdi hamile kalirsam yeniden kaybetmemek icin 9 ay boyunca igne olucam hergun.ben anlamiyorum ya bunlar bizim yasadigimiz seyi kolay mi saniyolar ya her kayip yasayan bu sorunu yasicak diye bisi yok insallah sizde yoktur zaten ama bi yaptirin canlarim yaa bedava zateb devlette 3 haftayi buuyo sonuc almak
Bende cok sinir oldum ve çok üzüldüm canim yaBu tarz insan musvettelerini hemen isim alip sikayet edeceksin bimere saglik bakanligina usenmiceksin ve bu hayvanlara istedgini vereceksin yani.bebde buvyuzden devlete gitmiyorum zaten cunku ben deliriyorum bu tarz muamele olunca buyuk olay cikio.gunde 1000 kisiye bakman benim sorunum deil arkadasim bana insan gibi davranacak tum sorularima cevap vereceksin..asil onun bi psikolga gitmesi lazim biraz insanlik dersi alsin.cok sinir oldum gercekten.