Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Alsam bi skinti olur mu yaa kist falan yapıyormuş doktor kontrolü olmazsa öyle duymuştum... Yok canım yaptirmadim ben
evet onu bende duydum çatlamazsa yumurtalar bu seferde kist olur.E devlet hastanesine gitsene sen gidebiliyorsan, orada takip ettir.Hem için rahat olur hemde bilirsin ne durumda yumurtalar.Canım o testi mutlaka yaptır yaa keşke verseydin şimdiye çıkardı, bende böyle sorun çıkacağını hiç sanmazdım ama çıktı bak ..İçimiz rahat olurdu senin test temiz çıkınca en azından.Sonuçta neden gelişmedi bebeğin belki böyle bi durum olabilir sendede.Sonradan keşke deme git bi araştırma veya ünv. hastanesine lütfen.

Ben tek gidemem canım arastirma hastanesi bana uzak ve hiç bilmiyorum.. Esimle gitmem gerek ilk başlarda.. Yaa ücretli demistin sen bana sanki o testi.

Ben tek gidemem canım arastirma hastanesi bana uzak ve hiç bilmiyorum.. Esimle gitmem gerek ilk başlarda.. Yaa ücretli demistin sen bana sanki o testi.
Özelde ücretli.Ama bende ünviversite hastanesinde ücertsiz olarak yaptırmıştım.Devlet hastanesine giidince doktoruna söyle bence, kaybım var benm böle böle de.Belki o seni yönlendirir.Siz bilrisiniz ama benm fikrimi sorarsan ben senin yaptırmanı çok isterim.Bebek kaybımız var bizim zaten aslında biz istemden yapılması gerekn bişi bu ya sinir oluyorum bu doktorlara nasıl yaptırmazlar kürtajdan sonra herşeyi bizimmi araştırmamız gerekio yani..

Canım bende o testi yaptirmadim ama doktorum gerek görmedi ki sende ne çıktı sonuç.
vesselam_ canim bence doktora git normal kadin doğuma adetin ikinci yada üçüncü günü basliyosun zaten ben üçüncü günü başlamıştım zaten bi kere gidiyosun 10 gun icinde ikincisi kontrol oluyo ya bence doktor kontrolunde yap canim ne olur ne olmaz çünkü benim ilk kutuda buyumemisti ikinci kutuya gecince büyüdü

Haklisin canım benim yaa.. Benimde doktorum gerek gormemisti ama devlet hastanesine gidince ilk gorusmede soyleyecem konu bu

yavrukartalim vesselam_ banada doktor gerek yo ilk dusuklerde arastirma yapilmaz nirmal bilmem kac kadin ilk bebegi dusuruyo bla bla bla ötüp durdu yapmaylim dedi. Ama ben israr ettim niye gelisimi dursun durup dururken hicbir sikintim yoksa dedim ee tabi bi ton para doktugumuz icin o merkeze hoca ayni zamanada gazide prof. Hemen madem oyle gerek yok ama gaziye git adimi ver yapsinlar dedi. Bisi cikmaz ama dedi sonuc geldi çat! Kanda pihtilasma var!!! Ve yuzde 90 bebegimi bu yuzden kaybettim.simdi hamile kalirsam yeniden kaybetmemek icin 9 ay boyunca igne olucam hergun.ben anlamiyorum ya bunlar bizim yasadigimiz seyi kolay mi saniyolar ya her kayip yasayan bu sorunu yasicak diye bisi yok insallah sizde yoktur zaten ama bi yaptirin canlarim yaa bedava zateb devlette 3 haftayi buuyo sonuc almak

Hiç sorma her ne olursa olsun ilk gebelikte yapmaları gerek iki ucu niye bekliyorsun ki zaten zor olduğu için aşılamaya basvurduk di mi çok sinir bozucular cidden.. İnsaAllah balım insaAllah..
İnsaAllahta yaparlar

Kozlar malasef devlette istedginiz yapmyolr birakin istedgniz soru bile soramyorsun bu gtthimde kadina hic bisi sormadim ben sorularmi iletirken yavas yavas dedi esinin ileri hizi yavas mi sanki sedi olemi ben komseden bu konuda cvp alamdim demeye kalamdi kadin beni bir azarladi bence sen pskiyatri bolumune git hanim sen takintilisim ve ruh sagligin hic yerinde degil dedi daha cvp vermeden ne yani demekki olmadgina gore ortada bir sorun var ohhh sorun esimde bende degil deyip uzerinden mi aticaksin dedi benim kalp atoslarim ust seviyede sabir dedim evraklrin eksik ben her zaman aslinda tam gtrrm gerek duymadiklri icin gtrmedim.cnku okadr asilamada muayenese her geldgimde hepsini gtrdim hic birine bakmadilar bile igneli asilama olacagimi bilyrdum ama evrak isteyecklrmo disuedim bunda cvp veremdim zaten zamani gelince soylyoruz heryesi bak normalde bunu yapmazdim iyiligime yapyrm dedi beni hakem heyetine gnderdi inanalmaz gergin sinirli bir kadindi ve butun laflari agzima tikadi yat dedi yattim odadan ciktim agladim uzerine esimle tartistim agladim hastneye gayrt inanclo ve keyifli gittim sabah sabah butun umutlarmk sondurdu ben daha soru bile sormaiyorm ki perdeden iki doktor suphe etti diyecem biz suphe ederiz ama yani bazi hastlara kanserden suphe deiyplr kanser mi cikiyor yooo dedi ben daha acaba dusugum bundam dolayimi die soramadim bile apar topar pc den islermleri yapti azarladi azaraldo bak bak senin icin yapyrm dir evraklro verdi elime baska odaya yolladi gecmis olsun dedi gercwknte de gecmis oldu bana

Ilk dusukte devlette adamin yoksa asla arastrmiyolr ayrica baska bir devllet hastnedie bir arkdsima Amh testi yapimis bedava ama bana devletin karsilanmdgi solendi doktor lab ismi verdi orda 160tlye yaptrcsm devlet herseyi karsilamayo yas sisnir evlilik yilina bakiloyor.arkdsim benle ayni 2 yillok evli ama 30yasinda sanrm yasindan dolayi bedavaya geldi.Tup bebek kimisine bedava kimisine parali mesela ben aradim sormak icin baska doktor cikti telefona bana 3 yillik evlilikte asilamada bisi odemezsin eee rapor cikinca ne olacak dedim 2 yollik evliyim onu sekretee bikir dedi tup bebektede her zaman bir kismini odersin dedi yanliz arkdasimin ablasi 2kere yaptrdi para vermdi net cvplar alamadim ve bu ay gercekten cok uzuldum yoprandim daha tedaviye baslanmamisken bu hale geldim

Allah yardimcimiz olsun ozelede gtsen bir dert devlete gitsen bir dert sadace aklina takilan soruyu sorablmek icin jastneyi 10kez arayorsun ve her defasinda azarlanyorsun hazmedemiyorum evet iyi doktorlar da var asilama odasinda ogun baska doktora denk geldim genc sanrm ogrenciydi verdgi cvplae guler yuzu beni bir nebze ferahlatti dedim keske hepsi senin gbi olsa ama malesef

Sekrete bana dior ki kafam rahat oldun klomen ile kaldysan igne ile kalirsin yeteki kafan rahat olsun hastneye geldik bu insnalrla.karsilastik 1 0 yenik dustum zaten nasil kafam rahat olsun

Yuhh yaa bu nedir böyle,bu ne asabiyet,ne sinir ne ki onlar fark ne Allah için oda doktor buda doktor bir tebessüm, bir güler yüz,bir anlayış bu kadar mi zor.. Esimde bunlar için devlete gitmek istemiyor zor ikna ettim bende ama böyle şeyleri duydukça ozeldeki doktorumdan vazgeçemiyorum..çok kararsizim ama işte maddiyattan dolayı çok dua ediyorum şuan Rabbim güzel iyi doktorlarla karşılaştirsin insaAllah.. Bayağı uzulmussun H hllal canım sende.. Takmaa.. Peki o doktorla mi devam edecen. Bide rahim filmi falan çekildin mi onları istiyorlar mi

H hllal canim allah sana güç versin sabır versin metanetini koru boylelerini de allaha havale et ona sihin.allahin belalari sanki biz keyfimizden gidiyoruz hastanelere bu ne burnu büyüklük ya doktor oluyolar ama insan olamiyolar ışte.benim bi doktorum var kadin benden çok inaniyo allah razı olsun hem destek hem motive ediyo gereksiz muayene ücreti aldirmiyo vs böyle si insan da var malesef bunlar gibi insan gorununlulerde ışte allah bildigi gibi yapsın

Bu tarz insan musvettelerini hemen isim alip sikayet edeceksin bimere saglik bakanligina usenmiceksin ve bu hayvanlara istedgini vereceksin yani.bebde buvyuzden devlete gitmiyorum zaten cunku ben deliriyorum bu tarz muamele olunca buyuk olay cikio.gunde 1000 kisiye bakman benim sorunum deil arkadasim bana insan gibi davranacak tum sorularima cevap vereceksin..asil onun bi psikolga gitmesi lazim biraz insanlik dersi alsin.cok sinir oldum gercekten.

Bide kizlar üniversite hastanelrini tercih edin daha cok orada daha cok inceleme yapilio ve cogu genc yeni mezun cok daha rahat bi hizmet alirsiniz.zaten iyi universitelerde cok cok iyi hocalr var ben cok begendim sahsen devlet hastaneleinden iyidir

Bende cok sinir oldum ve çok üzüldüm canim ya

canmim ever unv hastneleri guzel bende ozele gdeyim diorm bakyrm bir kac doktora yami olumlidan cok olumsuz yorumlari da oluyor vazgecyrm diorm.li Allah nasip edecekse bolede edee ben cogu zaman doktorlarim yerine kendimi koyup dusunuyorum ama bu sefer gervekten cok canimi yakri uzerine esimlede telefensa atisinda agla babam agla hastnenjn en kuytu kosesinde saldkm kendimi bir bayan geldi o guzel gozlerine aglamak hic yakisrmi seker verm su verim islak mendil peceye deeken yanima oturdu uzulme senimde senim gbi guzel bir kizin olacak eminim buda bizlerim imtihani nen hungur hungur aglyrm aslinda ben okadr da takmiyorum diorm ama aglamktan konsumayorum bile insanlr benim camimo acitam diecem o cumleyi cikaramdim ben cok dirayetliyim uZulmuyorm okadar da dieyorm bana dediki esimle bem cocuk istedik olmadi geldik esim amaliyat oldu falan derken sizin cocugunjz asla olmaz ugrasmayin dediler bizde ne yapalm vazgecrim rabbim iki tane evlat verdi Allah istrse olur dedi iki kizi varmis ben sana gidip kuram okucam ve hep dua edecem Allahim simdi senin o sari saclarin gozumun onunden hic gitmez inan dedi

Ben esimle o arada tartistm bana destek verecegine agir konustu 1.30heyete grcem Allahim grsem mi girmesem mi bilemedim esim yaptrma dior bu arada sonra tekrar arayip benle sakin konusmaya basldi isede ben aglamaya basldim neyse herkezde bama bakiyor cekimiyorum insanlrim bana acimasi hosuma gtmez gittm lavobaya silsim gpzumu yuzumu makyajimi tazledim sole saclrmo duzetledim saat 10da 1.30a kadae odanin onunde bekledim sonra naktim ne rahim filmimi ceken muayenleede de karsilastigim dusuk yaparken gttgim baska bir hastnede karsilastgim doktor aglaya aglaya cikiyor yaninda bir kac arkadsi teselli ediyor ben artik kaldiramiyorum die aglayordu bemim gbi bosalmis aman dedjm baksan doktorlar bile aglatiliyor 1saat sonra ayni doktor bu ogrenci tahminim geldi aaaa merba yoksa gebemisiniz dedi malesef dedim oda goz yaslarni silmis isine devam ediyordu bu sirda bie kac samdalye otede aglayan karni burnunda dogurmayan bir bayan cok karin agrisi cekiyor esi onu ikna etmeye calisiyordu hemsireler esinizi ikna edim yoksa bebege zarar geleblr nasil agliyor ama dior ki ne yapim ben lavonaya bile oturamiyorum cooool agryor ohu ohu nole hickira hickra agryor adamda goz yaslarmi siliyor yanimdaki teyzede hamile.kalsan dert kalamsan dert iste dogum yapmaktan kprkuyor dedi bende aman tek aglayan senmisin olede yada bole sen gbi goz yasi doken bir suru kisi var dedim saatler gecti o katta kimse kalmadi ben nekadr cok aymi yerde kalkmadan oturduysam bir hemsire birni bekliyorsunjz merak ettim bayadir burdasinda dedi nebilm canim hic bir yere gtmek istemdi sonra ogrenci doktorlardan niri geldo heyet odasini mi bekliyorsunuz evet dedim okadr uzakta oturuyorsunuz ki hic burayi beklyr gbi degilsniz dedi guldu odaya ben bir muddet sonra odaya girdim dc.doktr cok iyiydi gayet yavas tane tane konusan bir doktordu ama ben ona gelene kadar baya bir hirpalandim ve kafa karisikligi yasadim soru sormaktan korkar oldum simdi evet bu doktor bana sor der gbi bakti ama nafile

kizlar simdi okudum da baya uzun yazmisjm bazi harflerse eskik cikmis umarim beni anlamisimizdjr hepinizi opuyorum i gecelerniz olsun hastne gunlgum die gunluk tutacagim aslinda ne hikayeler cikar ortaya ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…