- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Evet tatlim artik gucum kalmadi en azindan sansim artsin diye tabi gene kesin olcak diye bisi yok ama kendimi daha iyi hissedicem boyle.ama cidden cok masrafli dua edin canlarim tutsun cunku olmazsa iiyice uipranicazL loveandhope canim siz neden tüp dusunuyosunuz beklememk icin mi rabbim hayirli etsin geçmiş olsun bu arada sanada hilalcim baban iyipratacak şifalar diliyorum
Canimmmm rabbim gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasin inşaallah ozeldemi yaptiriyosun maliyeti nedir bu işin basladin mi iğnelereEvet tatlim artik gucum kalmadi en azindan sansim artsin diye tabi gene kesin olcak diye bisi yok ama kendimi daha iyi hissedicem boyle.ama cidden cok masrafli dua edin canlarim tutsun cunku olmazsa iiyice uipranicaz
Aminnn yok daha regl olmadim pazartesi normalde olmam lazim ama bilmiom bu ay gecikebilir operasyn ilac milac baya yuklendim bu ay kendime.adetle beraber baslicam nasipse. Ya Canimmm bu amac ugrunda yapilan herşey ,ilaclar, tup ,vs 10000 i geçecek insallah Allahim size kendiliginden nasip etsin hiç uğraştirmasin artik.senden bu ay bisiler bekliom zaten sanki ben öyle bi his var içimdeCanimmmm rabbim gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasin inşaallah ozeldemi yaptiriyosun maliyeti nedir bu işin basladin mi iğnelere
Ayyy canimsin insaallah o temiz kalbine doğmuştur sanırım bende hissediyorum kişiler ama yanilip hayal kırıklığı da olsun istemiyorum açıkçası vallahi yoruldum artik hayatin bütün evrelerinden hastalik is güç ev bebek olaylari vs hersey o kadar üst üste geliyo ki rabbime sihindim inaniyorum yüzüm gülecek inşaallah.sen istanbuldamisin nerde basliycaksin tedaviye 5.6 bin tl olan merkezlerde var ilaçlar mi çok tutuyo acaba rabbim yardimciniz olsun cnm yüzümüz gülsün artıkAminnn yok daha regl olmadim pazartesi normalde olmam lazim ama bilmiom bu ay gecikebilir operasyn ilac milac baya yuklendim bu ay kendime.adetle beraber baslicam nasipse. Ya Canimmm bu amac ugrunda yapilan herşey ,ilaclar, tup ,vs 10000 i geçecek insallah Allahim size kendiliginden nasip etsin hiç uğraştirmasin artik.senden bu ay bisiler bekliom zaten sanki ben öyle bi his var içimde
Canim etkilemez allahin izniyle sende bir an onceyaptir çok fazla kullanmamış olursun ay bu bebek isi ne yıprattı bizi ya allahim yardim et bizlere nolurrrrsonucta 150tl para vercem bir daha bir daha yaptrmk istemiyorum dpktor bu ay herhangi bir gun yaptr dedi sonuclarmi etkilerse bosuna uzulcem oda var yarin hastnayi tektat arayacm bakalim Allah annene acil sifalr versin canimm
Eminmisin canim hani yumurtlari catlmasni engelliyor ha bu ay grrcekte depresyona grcem nerdeyse esim destek olmyor babam bir taraftan inan varya yataktsn kalkmak istemiyorum kimse ile gorsumek bana tat vermiyor resmen icime kapanmaya basldim zevk alamiyorum hic birseyden Allah yardimcimjz olsun etkilemz.mi diorsun tatlim ay doktorunuz varsa bir sorun gozunuzu sevdikleeim catlayacm ben simdi kendi doktoruma ulasmayorum devlette soru soramyosun vala.bir tane doktor var benim watsapta ona sordum henuz cvp gelmdi yavrukartaljm sen sorablrmisin doktoruna rica etsem mumkunseCanim etkilemez allahin izniyle sende bir an onceyaptir çok fazla kullanmamış olursun ay bu bebek isi ne yıprattı bizi ya allahim yardim et bizlere nolurrrr
Sadece bu ay icin berdi hapi zaten benim bir dahaki ay igneli asilamam olacak igneli daha kaliteli oluyormjsCanim etkilemez allahin izniyle sende bir an onceyaptir çok fazla kullanmamış olursun ay bu bebek isi ne yıprattı bizi ya allahim yardim et bizlere nolurrrr
Canım benim doktorum un annesi hasta ve çok ciddi kritik durumu hastanede yatiyodu suan ben bile hic bisi sormuyorum ama acelen yoksa pazartesi asistanini arayip sordururum istersen.canım moralini bozma lütfen benim esimde hep beni sucluyo sen kafana takiyosun yok soylesin boylesin ohooo hic umrum degil yani bi yerden giril bi yerden çıkıyor.ama doktora gittigimde falan baya ilgili simdi kendimiz deneyecegiz ya bide bende bos verince dank etti sanirim biraz rahat ol napim kendim icin mi ugrasiyorum ikimiz icin de sen istemiyosan ilgilrnmiyosan ben hic istemiyorum deEminmisin canim hani yumurtlari catlmasni engelliyor ha bu ay grrcekte depresyona grcem nerdeyse esim destek olmyor babam bir taraftan inan varya yataktsn kalkmak istemiyorum kimse ile gorsumek bana tat vermiyor resmen icime kapanmaya basldim zevk alamiyorum hic birseyden Allah yardimcimjz olsun etkilemz.mi diorsun tatlim ay doktorunuz varsa bir sorun gozunuzu sevdikleeim catlayacm ben simdi kendi doktoruma ulasmayorum devlette soru soramyosun vala.bir tane doktor var benim watsapta ona sordum henuz cvp gelmdi yavrukartaljm sen sorablrmisin doktoruna rica etsem mumkunse
Canim demekki vardir bi bildigi doktorun igne tedavi vs o doktor mu yapacak valla kizlar topikte çok fazla var klomen ve ovitrelleyle hamile kalan ikiz ucuz olan ki benim ablam biliyosunuz ben öyle deniycem bi kac aySadece bu ay icin berdi hapi zaten benim bir dahaki ay igneli asilamam olacak igneli daha kaliteli oluyormjs
merhaba Tesadufen gordum AMH testi yaptircaksin sanirim Dogum kontrol hapi sonucu etkilermis Ingilizce arastirdim yabanci sitelerde oyle yaziyor O yuzden hap kullanimina baslamadan once testi yaptirman daha dogru olur Ayrica polikistik over sendromu varsa zaten AMH degerin yuksek cikarcanim sagolasim bende bilyrm.doktor dedi ki vucuduna horman vercez bende garipsedim doktora ulaskiyorm.ne yazik ki devlet hastnesi insanin sinirlerni bazen cok yipratiyor labavatuari aradim doktorunza sorun dior polikistik over varsa olaci ondam vermistr dior bende yok her ay duzenli olurm hatta doktor adeylrim duzenlimo dedi evet dedim kan degerlrim.hep normal.cikar tatmin edecek nor cvp su yuzden alamadim simdi dogum kontrol hapi kullandgim ay amh testi yani ymurta rezervi yaptrsacgim ya bu benim.soniclarimo etkiler mi buna takildim doktot belkode atladi ozaman sormak aklima gelmedi netten bakrm bununla ilgili birseyde bulamadim ne yapacgimo sasirdim vala
Ben kadin dogum doktoruna sordum yaptrabilirsin dedi etkilermi dedim yaptrablrsin dedi ben bir dahaki aya igneli asilama olacam simdi doktor nie yaptrmadin demesin kafam karsti ya bende polikistok over yok normal butun hormonlarim zamaninda adrt olurm duzenlidir fshlarim hormonlrm noraml cikiyor hepmerhaba Tesadufen gordum AMH testi yaptircaksin sanirim Dogum kontrol hapi sonucu etkilermis Ingilizce arastirdim yabanci sitelerde oyle yaziyor O yuzden hap kullanimina baslamadan once testi yaptirman daha dogru olur Ayrica polikistik over sendromu varsa zaten AMH degerin yuksek cikar
o zaman doktorun dogru demistir Ben o kadar bilgili degilim internetten okuyup yazdimBen kadin dogum doktoruna sordum yaptrabilirsin dedi etkilermi dedim yaptrablrsin dedi ben bir dahaki aya igneli asilama olacam simdi doktor nie yaptrmadin demesin kafam karsti ya bende polikistok over yok normal butun hormonlarim zamaninda adrt olurm duzenlidir fshlarim hormonlrm noraml cikiyor hep