Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya canım benimde gaz sürekli tek tarafli batmalar bide ellerim falan ateş gibi ama ara ara ayaklarim buzzz gibi oluyo
Hadi insallah canim hayirli haberini alim insallah dua ederken ismini bildgm arkadaslra ismen dua ediyorm aklima geldikce seninde nickinle ettim gecegun insallah rabbim nasip eder

Hadi insallah canim hayirli haberini alim insallah dua ederken ismini bildgm arkadaslra ismen dua ediyorm aklima geldikce seninde nickinle ettim gecegun insallah rabbim nasip eder
Canim allah razı olsun rabbim insaallah sağ salim kucağına almayi nasip eder sana adim merve hayatim

Kızlar ne yapıyorsunuz.. Arkadaşım doğum yaptı çok tatlı bi oglusu oldu.. Rabbim bizede nasip etsin insaAllah

Aminn cnm insaallah valla benim 5 gunum var tüm belirtiler gitti gibi ama inanilmaz fazla akıntı var çözemedim sen nasilsin napysn
Valla aynı canım bildiğin gibi değişen bisey yok.. Akıntida gebelik belirtisi sanırım ay hadi insaAllah yaa su güzel günlerde Rabbim nasip etsin

Canım napim bende başladık tedaviye hayırlsıyla işte bugün 2. iğnemi oldum.pazartesi ilk randevum var yumurtalrın nası tepki verdiğine bakıcaklar.Yumurta sayımın az olduğunu söyledi doktor , 3 tane gördü, tüp bebek için az gerçkten milletten 20 30 tane toplandığını düşünürsek Ama iğneler sayıyı artırabilir dediler burdaki arkaşdalar, umutla bekliom işte ona biraz canım sıkıldı daha baştan.Şansımı oldukça düşürüyor çünkü. İnaşşalh herşey yolunda gider gerçkten yoruldum artık ,eşimde benden beter..Dua edin bana yavrukartalim la Bütün imkanlarımızı zorladık bu tedavi için Sen nasılsın var mı bi gelişme? yavrukartalim inşallah hamilesindir tatlım içimin taa içinden dua ediyorum sana kavuşursun yavruna inşlalah.Bu yollara girmenizi hiç istemem çünkü sizleri çok seviyorum,ben artık son noktaya geldim ben tüp bebek yani daha ötesi yok stres daha önce yaşadıklaarımızla kıyaslnamaz bile dualarınıza çok ihtiyacım var benim dualarımda sizlerle..

L loveandhope kuzum canım bak çok mübarek gunlerdeyiz Rabbim hep yanında olsun hep yüzün gülsün emeğinin karşılığını versin. Hiç stres yapma.Rabbim yeter ki ol desin.. Allahın izniylede güzel Haberlerle döneceksin. Yumurta skintisini hiç takma.ben aşılama tedavisini görürken bir bayanın hatta 40-45 arası vardı bir ymurtayla gebe kalmış düşün yani. Sen gencsin herşey guzel olacak güzel. Bende ayniyim eşimin işinden dolayı baslayamadik tedaviye diğer ay insaAllah ... Hakkımızda hayırlısi

L loveandhope canimmmmmm biliyorum ne kadar içten dua ettiğini rabbim bi gün hepimizi güldürecek ben inaniyorum sizde inanın.canim benim yumurta fazla az takılma allah yazdiysa ne farkeder dimi asilamayla bilr hamile kaldık biz düşün rabbim emeklerinin karşılığını misli ile versin inşaallah.bide canim şu inciri kaynatip suyunu iciyolar y yumurta gelistirmek icin ona bi bakip arastir istersen hem sayısından çok işlevi önemli sonuçta bir yada iki tanesini koyacaklar dimi nolur canini sikma hic strese girme hayatim rahat ol bak benim klomenle 3 yumurtam gelisti hemde bunca sıkıntı strese rağmen düşünsene ve 3.yumurta son 2.3 günde bi anda buyumus doktorum bile şaşırdı bazi seyler allahın lutfu biliyosun ben hic umursamadim bak rabbim nasil etti he belki dollenmeyecek bilmiyorum ama niyeyse hissediyorum.
vesselam_ canim hep dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla sana da maddi manevi güç nasip etsin bir an once tedavine başlayıp muradina erersin inşaallah

vesselam_ klomeni veriyorlar yaa istemiolar hiç reçete filan bildiğim kadarıyla.Ayrıca internetten ovulasyon testi al takip et o günlerini belkide kendiliğinden kalırsın.O testlerde tam çift çizgi çıktıktan sonra 36 saat sonra çatlama oluyomuş.Belkide tutturrusunuz tedaviye gerek kalmadan. Kızlar pıhtılaşma testi yaptırdınızmı?

Alsam bi skinti olur mu yaa kist falan yapıyormuş doktor kontrolü olmazsa öyle duymuştum... Yok canım yaptirmadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…