- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Canim kafana takma yaptir sonucu verirken de soylersin böyle böyle internette etkiler vs yaziyodu ama sizce etkilermi diyedoktor hapi verdigi gun baslamami soledi bende ogun aldim ama aklima o an gelmedj sormak valahi banada etkiler gbi geliyor ama
Benim tek belirtim diyebilirim canim surekli gaz ve siskinlk bende ates basmasi oluyodu canim insallah sende hamilesindirsualp27 canim ilk hafta sende sürekli gaz ve ara ara ayak usumesi oluyomuydu
Hadi ya canım benimde gaz sürekli tek tarafli batmalar bide ellerim falan ateş gibi ama ara ara ayaklarim buzzz gibi oluyoBenim tek belirtim diyebilirim canim surekli gaz ve siskinlk bende ates basmasi oluyodu canim insallah sende hamilesindir
Hadi insallah canim hayirli haberini alim insallah dua ederken ismini bildgm arkadaslra ismen dua ediyorm aklima geldikce seninde nickinle ettim gecegun insallah rabbim nasip ederHadi ya canım benimde gaz sürekli tek tarafli batmalar bide ellerim falan ateş gibi ama ara ara ayaklarim buzzz gibi oluyo
Canim allah razı olsun rabbim insaallah sağ salim kucağına almayi nasip eder sana adim merve hayatimHadi insallah canim hayirli haberini alim insallah dua ederken ismini bildgm arkadaslra ismen dua ediyorm aklima geldikce seninde nickinle ettim gecegun insallah rabbim nasip eder
Canim doktoruna sorsana çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al portakal limon mandalina falan sık suyunu içboğaz enfeksyonu yaşıyorum kızlar ya çok kötüyüm ilaç kullanmaya da korkuyorm
gecmis olsun Ihlamur -bal-zencefil yardimci olur biliyorsundur zaten Hamileligin nasil gidiyor insallah bi sorun kalmamistir Zaten yolun yarisini bitirdinboğaz enfeksyonu yaşıyorum kızlar ya çok kötüyüm ilaç kullanmaya da korkuyorm
Aminn cnm insaallah valla benim 5 gunum var tüm belirtiler gitti gibi ama inanilmaz fazla akıntı var çözemedim sen nasilsin napysnKızlar ne yapıyorsunuz.. Arkadaşım doğum yaptı çok tatlı bi oglusu oldu.. Rabbim bizede nasip etsin insaAllah
Valla aynı canım bildiğin gibi değişen bisey yok.. Akıntida gebelik belirtisi sanırım ay hadi insaAllah yaa su güzel günlerde Rabbim nasip etsinAminn cnm insaallah valla benim 5 gunum var tüm belirtiler gitti gibi ama inanilmaz fazla akıntı var çözemedim sen nasilsin napysn
Canım napim bende başladık tedaviye hayırlsıyla işte bugün 2. iğnemi oldum.pazartesi ilk randevum var yumurtalrın nası tepki verdiğine bakıcaklar.Yumurta sayımın az olduğunu söyledi doktor , 3 tane gördü, tüp bebek için az gerçkten milletten 20 30 tane toplandığını düşünürsekL loveandhope canım sen nasılsın
ilaç verdi doktrum ama daha bi faydasnı görmedim üstüne grip oldumgecmis olsun Ihlamur -bal-zencefil yardimci olur biliyorsundur zaten Hamileligin nasil gidiyor insallah bi sorun kalmamistir Zaten yolun yarisini bitirdin
Alsam bi skinti olur mu yaa kist falan yapıyormuş doktor kontrolü olmazsa öyle duymuştum... Yok canım yaptirmadim benvesselam_ klomeni veriyorlar yaa istemiolar hiç reçete filan bildiğim kadarıyla.Ayrıca internetten ovulasyon testi al takip et o günlerini belkide kendiliğinden kalırsın.O testlerde tam çift çizgi çıktıktan sonra 36 saat sonra çatlama oluyomuş.Belkide tutturrusunuz tedaviye gerek kalmadan. Kızlar pıhtılaşma testi yaptırdınızmı?