İnsaallah canim benim hayirlisiyla rabbim hepimize nasip etsinhosbulduk ,tesekkur ederım. ılk asılamada asılama yaptırdıgımı unutarak bıraz yordum kendımı,bu sefer yatmaya calısacagım. ınsallah tutar da tüpe gerek kalmaz.
İyiym canm sukur hersey yolunda srn nasilsnsualp27 canim nerelerdesin ne alemdesin insaallah hersey yolundadir
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inş canım bulantilarin basladimiİyiym canm sukur hersey yolunda srn nasilsn
Sagol canm yok mide bulantim hic olmadi bizim ailede hep gebelikler rahat geciyor masallah midesi bulanani duymadim hic insaah benmde baslamazRabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inş canım bulantilarin basladimi
İnş canım dikkat et kendineSagol canm yok mide bulantim hic olmadi bizim ailede hep gebelikler rahat geciyor masallah midesi bulanani duymadim hic insaah benmde baslamaz
Iyiyim ben de cnm Cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina alırsın inşaallah kalp atışları ni duydun muİyiym canm sukur hersey yolunda srn nasilsn
Amin canm sagol sukur duydum canim.darisi sizlere insallahIyiyim ben de cnm Cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina alırsın inşaallah kalp atışları ni duydun mu
ya cok sevindim canimm bin sukur yaaaAmin canm sagol sukur duydum canim.darisi sizlere insallah
Sagol canim darisi sizlere insallahya cok sevindim canimm bin sukur yaaa
amin insallahSagol canim darisi sizlere insallah
Canimsin yaa senin adına o kadar sevindim ki anlatamam insaAllah sağlıklı bir gebelik yaşar hayirlisiyla dünyaya getirirsin... Bizede dua etAmin canm sagol sukur duydum canim.darisi sizlere insallah
Sagol canim insallah kucagima almakta nasİp olurCanimsin yaa senin adına o kadar sevindim ki anlatamam insaAllah sağlıklı bir gebelik yaşar hayirlisiyla dünyaya getirirsin... Bizede dua et
Gecmiş olsun canım bende okurum 1tane yazabılırsın beni annenın ismi ne adını soyleyeyım okurken ..Kizlar annem pazartesi yada salı pet ct çekilecek başka yerde Varmi kitle vs diye inşaallah yoktur diye 500 tane yasin topluyoruz anneme ben burda topik vs açmayı bilmiyorum bizim gruptan okuyabilen varmı annem için okurmusunuz yasin pazartesi akşama kadar okunacak gece namazinda duasi yapılacak
Saol cnm allah razı olsun serpil adıGecmiş olsun canım bende okurum 1tane yazabılırsın beni annenın ismi ne adını soyleyeyım okurken ..