Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hosbulduk ,tesekkur ederım. ılk asılamada asılama yaptırdıgımı unutarak bıraz yordum kendımı,bu sefer yatmaya calısacagım. ınsallah tutar da tüpe gerek kalmaz.

Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inş canım bulantilarin basladimi
Sagol canm yok mide bulantim hic olmadi bizim ailede hep gebelikler rahat geciyor masallah midesi bulanani duymadim hic insaah benmde baslamaz

Canlar benim yumurtalar buyumemisti cok stres içindeyim annemin beyninde kitle bulundu ameliyat vs olacak nolur dualarinizi eksik etmeyin.Doktor bi kutu daha kullan klomen dedi tabi ben isteksiz neyse dedim içtim o kadr devam edeyim dün bi baktık 16 mm olmus hemde iki tane mucize gibi doktorumda şaşırdı bu kadar streste buyumez dedim ama dedi pazartesi tekrar gidicem catlatma ignesi verecek sonra ilişki yaparsiniz dedi ışte valla annemin üzüntüsü bi taraftan bu nr yapacagimi şaşırdım.belkide vardir bi hayır diyorum belki nasip edecek rabbim kim bilir üzüntümüze bi nebze olsa yeni bi umut olur annemede offf fenalardayim anlayacağınız dualarinizi eksik etmeyin nolur

Kizlar annem pazartesi yada salı pet ct çekilecek başka yerde Varmi kitle vs diye inşaallah yoktur diye 500 tane yasin topluyoruz anneme ben burda topik vs açmayı bilmiyorum bizim gruptan okuyabilen varmı annem için okurmusunuz yasin pazartesi akşama kadar okunacak gece namazinda duasi yapılacak

Suan totelde 345 lerdeyiz 500 e tamamlamamiz lazım aranizdan okuyabilen yada cevresine soyleyebilecek varmı kızlar

Gecmiş olsun canım bende okurum 1tane yazabılırsın beni annenın ismi ne adını soyleyeyım okurken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…