Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bqzilari 9 ay kanama geciryolr iste Allah yardimcin olsun kiz cocuklari her zaman mucadeleci ve inatci olurlrmis bunu sana daha incede soledim bununsoyleyen bir doktordu erkek bebek olsa coktan vazgecerdi ama kizin masallah cok dirayetli mucadeleci olacak

valla bayram rezil oldu ya anlıyamıyorumki bu nedir neden oluyo
canim ben kayinvalidem esimi dogurana kadar hep kanamalari olmus kadin artik dogal karilams bunu yan her kanama dusuk filan demek diyl bazi kadin vucudu boyledir yani gelen kan bebekle ilgili diyl kadinin kendi vucudu ile ildigli olur

kizlar 4gubdr falan bel agrisi cekyrm su anda ayakta egilip kalkarken batmalat olyor tweety arkdsmizi merak eduyorum hic yazmiyor cnku

bu ay hix bir seye dikkat etmedim hatta birlikteliklermizi her zaman adet takvimimde isartlerim isratlemedim vala aman dedim 14gun sonra falan adet olacan 4.asilamam hu sefer sanrm igneli olacaz hayrlisi kizlar

cani iyimidin doktora gitdin mi?
Gittim canm dun sukur kesr gorundu 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi dr ama sol yunurtalgimda tedavi sirasinda buyuyen yumurtalardan birisi kist yapmis 8 cm patlamasindan korkuyorz keseye sevinemedim bile kistten korkumdan

Gittim canm dun sukur kesr gorundu 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi dr ama sol yunurtalgimda tedavi sirasinda buyuyen yumurtalardan birisi kist yapmis 8 cm patlamasindan korkuyorz keseye sevinemedim bile kistten korkumdan
peki kist icin tedavi munkun mu belkide kendisi sovrulur bitanem sen dua et Allaha bebisin kalp atisin duyasin 2 hafta sonra

Bişi olmaz tatlım artık kalp atışını da duy sonrasında ohhh bekle 8 ayını geçsin die demiştik bu sefer olacak die bak çok şükür devam etti:) bu artık büyüdü diğer gebeliklerin daha küçük düştü herlade die hatırlıom ben ama atlattın bak o stres olduğun günleri :)

Bişi olmaz tatlım artık kalp atışını da duy sonrasında ohhh bekle 8 ayını geçsin die demiştik bu sefer olacak die bak çok şükür devam etti:) bu artık büyüdü diğer gebeliklerin daha küçük düştü herlade die hatırlıom ben ama atlattın bak o stres olduğun günleri :)
Evet canm digerlernde kese gorulmeden dustu ama iste sevincim kursagimda kaldi kist yuzundrn insallah geriler 15 gun sonra kontrolum var insallah gerilemia olur kist gittigimde ve kalp atisi duyulur

peki kist icin tedavi munkun mu belkide kendisi sovrulur bitanem sen dua et Allaha bebisin kalp atisin duyasin 2 hafta sonra
İnsallah Kendisi kaybolur canim gebelklle beraber oda takip edilecek gebe olmasam dogunkontrol hapi kullanacktm kist icin ama gebe oldigum icin takip edilecek kucilme yada buyume varmi diye bakilcak patlamadigi surece allah korusun mudahale edilmeyecek patlarsa ameliyat dr bebege zarar gelmez iki durumdada dedi ama yinedr riskli hem bebek hem yunurtalkilarim acisindan :KK43:

Evet canm digerlernde kese gorulmeden dustu ama iste sevincim kursagimda kaldi kist yuzundrn insallah geriler 15 gun sonra kontrolum var insallah gerilemia olur kist gittigimde ve kalp atisi duyulur
Stres yok tamam artık ozaman bu iş, kalp atışını duyacaksın merak etme. Gerçekten bi daha bu kist işini düşündüğünü, araştırdığını , forumlrda filan bu konuyla ilgili araştımalar yapıp bu konuyla daha fazla kafanı kurcalamanı istemiom bak tamam mı olumsuzluğu çağırma , bakma bunla ilgili bişiye unut yani , ondan bişi olmaz sıkma boşyere canını bebeğinide stresinle yorma annesi bırak rahat rahat büyüsün içerde. Allahın izniyle kavuşacaksın ona uğraşma böle şeylerle şimdi söz ver bakim:)

Stres yok tamam artık ozaman bu iş, kalp atışını duyacaksın merak etme. Gerçekten bi daha bu kist işini düşündüğünü, araştırdığını , forumlrda filan bu konuyla ilgili araştımalar yapıp bu konuyla daha fazla kafanı kurcalamanı istemiom bak tamam mı olumsuzluğu çağırma , bakma bunla ilgili bişiye unut yani , ondan bişi olmaz sıkma boşyere canını bebeğinide stresinle yorma annesi bırak rahat rahat büyüsün içerde. Allahın izniyle kavuşacaksın ona uğraşma böle şeylerle şimdi söz ver bakim:)
Elimde degi canm kaygilanmamak hem bebek icin hemde yumurtalik tup vs organlarim icim endise duyiuorm

Elimde degi canm kaygilanmamak hem bebek icin hemde yumurtalik tup vs organlarim icim endise duyiuorm
Canım sen endişelensende endişelenmesende herşey olacağına varacak zaten..Yaşanacak herşey alnımızda yazıyor.Allahın izniyle bu kadar büyüüyen bebeğin 8 ay sonra kollarında olacak.Elinde olmayan şeyler için stres yapıp onu yorma , rahat bırak artık kendini onu da rahat bırak . Zaten doktor takiplerinde o bakacak ters giden bişiler olursa sölicektir. Şuan senlik bi durum yok yani yapabileceğin bişi yok bari stres yapıp başka problemler çıkarma bu süreçte.Tüm rahatsızlıkların başlıca sebeplerinden biri stres.Bak ben herşey normalken bu sebeple hamile kalamıyorum.Nelere etken yani.Sen çok şükür bin şükür karnında yavrunu taşıyorsun artık ve gerçketen çok inanıyorum onu kucağına alacağına.Sen şimdi onu bunu bırakta kızçeye bi isim düşün, odası ne renk olcak filan bunlara kafa yor:)

X