Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen bu testi mutlaka bi şekilde yaptır o zman belkide boş gebelik deilde bebeğin gelişemediği için düştü.Benim kalp atışını aldıktan 1 hafta sonra gittiğimde kesede bebek yoktu , doktor erimiş dedi bebek muhtemlen bu sorunumdan ötürü gelişemedi yavrum ve kaybettik.Kürtajdan sonra bu tarz problemleri yaşayan çok var. benim tutan ilk aşılamamdı , sonra kürtadan sonra 2. adette yeniden aşılama yaptırdık ama o tutmadı.Açıkçası artık gücüm kalmadığı için bu ayki adetimle tüp bebk deneyeceğim.İnşallah tutar ve kavuşurum yavruma eşimdede bendede hiç bir sorun yok aslına bakarsan sebepsiz dendi.
yok canim bende bebek ta basdan olmus dollenmeden hemen sonra yani yolk kesesi gormedi doktor /sebebsz inferlitelerde tup bebek basarli olur bir kas arkadasimdan bilyorm tup bebek etdi ikiz kizlari oldu 1 yil sonra kendi dogal yoldan hamile kaldi cok gordm boyle

kac yillik evlisin peki sebebsiz infertilite benim arkadasmda da oldu tup bebek etdi tutdu ikiz kizlari oldu 1 yil sonrasi ekizlerine sud veriyordu diye adet gormuyordi haberi yokmus bir de bakmis cocuklar ishal oluyor sutden test yapdi hamile ultrasonda 8 haftalik oldugunu bildi Allahin isi 4 yil mucadile etdi olmadi tup bebekden sonra normaldan hamile kaldi oglu oldu genelde sebebsiz olanlarda tup bebek basarli olur.canim bende ta basda bebek olmus yani dollenmden hemen sonra sadece bos kese buyuyordu yolk izi yokmus ondan kaliba anladi doktorm
3 yıllık evliyiz tatlım ama 1 senedir bebiş istiyoz gelmedi işte:KK43:Bahsettiğin gibi olan insanlar çok , çünkü bebk sahbii olunca bebğim olmuyor stresi ortadan kalkıyor ve herşey daha kolay oluyor, sebepsiz denelerin çoğu stres kaynaklı bebk sahibi olamıyor heralde.bu düşünceyi kafadan at diyorlar ama öyle kolay deilki bunu düşünmemek nasıl düşünmeyim?İnşallah dedğin gibidir ama ben de tam etrsini duymuştum sebepsiz olanlar daha zor tutuyor diye bakalım hayırlısı artık:KK43:

3 yıllık evliyiz tatlım ama 1 senedir bebiş istiyoz gelmedi işte:KK43:Bahsettiğin gibi olan insanlar çok , çünkü bebk sahbii olunca bebğim olmuyor stresi ortadan kalkıyor ve herşey daha kolay oluyor, sebepsiz denelerin çoğu stres kaynaklı bebk sahibi olamıyor heralde.bu düşünceyi kafadan at diyorlar ama öyle kolay deilki bunu düşünmemek nasıl düşünmeyim?İnşallah dedğin gibidir ama ben de tam etrsini duymuştum sebepsiz olanlar daha zor tutuyor diye bakalım hayırlısı artık:KK43:
yok canim kac arkadasm yapdi tutmayan gormedim 2ci 3cu defedan tutdu yani hic tutmayanin gormedm amma sen 1 yillik deneme ile kalmisin hamile sende bir sey yok bence cunki 1 yil normal suredir yani bende uzun bir suredir ondan endiselisn diye dusundum bence sen stressi atsan kendian kalirsin yani

yok canim kac arkadasm yapdi tutmayan gormedim 2ci 3cu defedan tutdu yani hic tutmayanin gormedm amma sen 1 yillik deneme ile kalmisin hamile sende bir sey yok bence cunki 1 yil normal suredir yani bende uzun bir suredir ondan endiselisn diye dusundum bence sen stressi atsan kendian kalirsin yani
Bilmiom canim ya çok uğraştı k 1 senedir olmuyor doğal yolla.ben 3 yildir istiodumda eşimi ikna edemedim 2 sene sonra anca ikna oldu simdide olmuyo Iste zaten simdi ona hayatı dar ediyom senin yüzünden oldu böyle diye bu kadar korkmasaydi çocuktan şimdi doktor doktor gezmedik diye dusunuyirum

Bilmiom canim ya çok uğraştı k 1 senedir olmuyor doğal yolla.ben 3 yildir istiodumda eşimi ikna edemedim 2 sene sonra anca ikna oldu simdide olmuyo Iste zaten simdi ona hayatı dar ediyom senin yüzünden oldu böyle diye bu kadar korkmasaydi çocuktan şimdi doktor doktor gezmedik diye dusunuyirum
oyle dusunme canim Allah ne zaman yazmisa o zaman gelicek bebis bazi seyler bizden asli diyilki /ben 2 yildi evliym arkadasm gece yil evlendi 36 yasinda 3 ayda 1 defa adet oluyordu yumurtalginda o kadar kist vardi tiroidleer his calismiyordu kan dyeeleri hormonlar dengesizdi amma gitdiyi ay hamile kaldi .o yuzden biz tedavimizi yapiyoruz amma yine de her sey rabbimizn elindedi

vala bakyrm evlenen srkdslrmun 2.kez hamile haberlerni akiyorum uzuluyotum neden olmuyor diorum nedeb bense bazen cok bunalyrm ama sonra kendimi tesellinediyorum ruyamda yine saat gordum bebek gordum kundakta ufak ama annemin bebegiymis devamli annemi hamile yada dogum yapmia goryrm cok uzuluyrm bebege ben bakyrm ama uzulyrm

vala bakyrm evlenen srkdslrmun 2.kez hamile haberlerni akiyorum uzuluyotum neden olmuyor diorum nedeb bense bazen cok bunalyrm ama sonra kendimi tesellinediyorum ruyamda yine saat gordum bebek gordum kundakta ufak ama annemin bebegiymis devamli annemi hamile yada dogum yapmia goryrm cok uzuluyrm bebege ben bakyrm ama uzulyrm
Canim bende senin gibiyim boşver takma bazen diyorum ki yasitlarim yada daha buyukler evlenemedi bile vs diye gecistiriyorum.rabbim bi gün yüzümüze guler elbet bende klomene başladım bu ay kendimiz deniycez bakalim hormon degerleri vs iyi çıktı esim istemiyo aşılama vs

Canim bende senin gibiyim boşver takma bazen diyorum ki yasitlarim yada daha buyukler evlenemedi bile vs diye gecistiriyorum.rabbim bi gün yüzümüze guler elbet bende klomene başladım bu ay kendimiz deniycez bakalim hormon degerleri vs iyi çıktı esim istemiyo aşılama vs
Bende kendimi hep ole avutuyorum bakakim nasip ben da 10gub sinra falan gudecem igneli asilama olacak ama bu sefer benim asilama gunu belime yaki yapacam bu ay birde gtmeden hamama gtmyi dusubyrm aslinda bakalim

Bende kendimi hep ole avutuyorum bakakim nasip ben da 10gub sinra falan gudecem igneli asilama olacak ama bu sefer benim asilama gunu belime yaki yapacam bu ay birde gtmeden hamama gtmyi dusubyrm aslinda bakalim
Hamam mi ne alaka canım nasil bi etkisi oluyomus ki acaba?valla umutsuz bi sekildeyim ama denemekte fayda var ne bilim nolcak bilmiorum esim istemiyo tedavi ben cpcuk cocuk diye dolaniyorum allah hayr etsin sonumuzu :KK43: nolur bana da dua edin tutsun bu sefer umutlarim kiriliyo artık

Hamam mi ne alaka canım nasil bi etkisi oluyomus ki acaba?valla umutsuz bi sekildeyim ama denemekte fayda var ne bilim nolcak bilmiorum esim istemiyo tedavi ben cpcuk cocuk diye dolaniyorum allah hayr etsin sonumuzu :KK43: nolur bana da dua edin tutsun bu sefer umutlarim kiriliyo artık
Allah yardimcin olsun canim Allah en kisa zamanda sevindirisn seni bebisine kavusurdun seni sag salim hamile kalib alasin kucagina

Canim hepimiz ayni durumdayiz aslinda bugun 2mevliligi olana kocaman kadin daha aylarnince evlendi hamile al iste beynimden vuruldum resemn cok uzuluym cok cok sabah kahvaltya gcdem bebek var of of

Vala devamli hamama gidip iliskide bulunup kalan var yani aslinda vucuda iyi geliyormus rahim agzini rahme iyi geltor genelde eski bir yontem mesela teyze var benim bir arkdsin annesi ilk evlendim 1.5 sene benimde opmadi sonra hamama gittik bir arkdsta hanana gidip kalmisti bizde gttij o ay adet gormedim dedi havalarda tam sirasi gdecem ben

Yok cnm ikinci tutmuştu kürtaj falan oldum ya asilamaya bağladı biraz normal yolla olsun diyip duruyo bilmiorum valla
canim ama kurtajin asilma ile ilgis yok ki erkek milleti iste hep boyle ben de kurtaj oldm esime doktora gornmemz gerek diyorm ya kaldin iste cocuga diyor dimek kisir diyiliz ya ne alaka diyorm belki bir sorunumuz var bilelim zorla ikna etdm ya bakitiginda biz onlardan na kadar fazla yipraniriq stress oluyorz .hayatada erkek jinekolojiye gornmem dedm dusuk yapdigimda 1 umut deyib 1 gune 3 dokrota gorundm (((((((kurtaji da erkek yapdi(((((((o yuzden belkide annelik kadina verirli cocukla anne arasnda daha buyuk bag oluyor sen asilamani yap amma belkide normal yoldan da kalicaksin kim bilir tup bebek yapib ekizleri olan arkadaslarim var 1=2 yl sonra normal yoldna hamile kaldilar

ben de perşembe 2. aşılamamı olacagım sanırım,cuma da olabılır,yarın bakacak doktor yumurtaya,ona göre karar verecek

X