- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Anladim canim4 hafta olamaz canım şimdi değerin 1000 lerde olmasi gerekirdi geç döllenme bu başka bir sorun yok üzme kendini boşuna yeni hamilesin degerlerin normal bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim4 hafta olamaz canım şimdi değerin 1000 lerde olmasi gerekirdi geç döllenme bu başka bir sorun yok üzme kendini boşuna yeni hamilesin degerlerin normal bence
Evet canim haklisin allaha sigindin hersey olacagina varir rabbim korusun cok sagol gulum destegin icin kk ve kendi ailem disinda kimseye soylemedik hamile oldugumi cevremde bazi insanlar cok kotu niyetli korkuyorum oyuZdencanım bence de şimdi kan testi yaptırmaya gerek yok stres stres insan iyice yıpranıyor bende gitmemiştim öğrendim hamile olduğumu sonra iki hafta sonra da keseyi görmeye gitmiştim doktorun gel dediği zaman da da gitmemiştim hatta eşimle gitmek için bir hafta daha beklemistim sen şimdi hamile olduğuna sevin tadını çıkar canım bayramı da güzel bir şekilde sevin duaların kabul oldu çok şükür bunun mutluluğunu yasa gölge düşürmesin hiç birşey bayram sonrası da gidip keseyi görüp rahatlayacaksin inşallah
soyleme bitanem karnin buyuduyunde zaten gorucekler bende burda paylasdikca yasadiklarmimi bir rahatlik geliyor insanaEvet canim haklisin allaha sigindin hersey olacagina varir rabbim korusun cok sagol gulum destegin icin kk ve kendi ailem disinda kimseye soylemedik hamile oldugumi cevremde bazi insanlar cok kotu niyetli korkuyorum oyuZden
buradada kimseyi gercekte tanimiyorm ama
burada paylasmamin nedeni hepimiz ayni dertten muzdarip oldugumizdan kimsenin kotu dusunecegini dusunmememden esekten dusenin halinden esekten dusen anlar cunku
Allah herkese nasip etsin insallah
Benim doktorum bana kürtaj onermedi canım tekrar tüp bebek yapacagim için rahmi incitmek istemedi aletlerle ben kendim düşük yaptım çok ağrılı oldu benim yaşım 30 ve on yıllık evliyim1 ay oldu hen uz kurtaj olali canim hen uz korunmam gerek bende bos gebelikmis kese boyudu amma embriyon gorunmedi dusuk yapdm kurtaj oldum 7 haftalikdi /ekim gibi tahliller yapdirciaz gerci dokrorm 1 dusuk normal diyor ilk gebeliyi bos olub sonradan normal yoldan cocuk sahibi olan cok kisi var diyor ama ben bir tahiller test yapdirma istiyorm birde yasim da cok 35
Canim ben kürtaj olmadım kendi kendime düşük yaptımne zaman oldun kurtaj ?belkide normal yoldan kalirsin cocuga .hamileyimn basnda deyerlerim her sey o kadar guzel idiki ama ne fayda onemli olani bebis tutunsun arkadasa da onu soyledm deyerler cok takmasin kafasina/birde en kotu sperm kalites ile bebis doguranlar var bir yerden sonra her sey Allahin elinde
Aynen canim 3 aya kadar dusunmuyorum soylemeyi evet iyiki kk ve sizler varsinz paylastikca rahatlik geliyor insanasoyleme bitanem karnin buyuduyunde zaten gorucekler bende burda paylasdikca yasadiklarmimi bir rahatlik geliyor insana
insallah tutar tup bebeyin canim zaten tutanlarin coksu genelde 2 ya 3cu kerede tutanlardi 1 ci defadan tutmas bir az sans bence birde gercekden beyinle ilgilidir bunlar cevrede kac kisi tup bebek yadirdilar ekizler oldu.arkasnda 1=2 yil sonra normal yoldan da hamile kalip bebisi olanlar cok dimek ki beyini yormamak gerekiyorBenim doktorum bana kürtaj onermedi canım tekrar tüp bebek yapacagim için rahmi incitmek istemedi aletlerle ben kendim düşük yaptım çok ağrılı oldu benim yaşım 30 ve on yıllık evliyim
Aynen canım benim ben rabbime tevekkül ettim inş benide benim gibi çocuk hasreti cekenleride bol bol sağlıklı bebisler versininsallah tutar tup bebeyin canim zaten tutanlarin coksu genelde 2 ya 3cu kerede tutanlardi 1 ci defadan tutmas bir az sans bence birde gercekden beyinle ilgilidir bunlar cevrede kac kisi tup bebek yadirdilar ekizler oldu.arkasnda 1=2 yil sonra normal yoldan da hamile kalip bebisi olanlar cok dimek ki beyini yormamak gerekiyor
Öyle tabi canım nazar diye bisey var sonuçta bende kalp atışı duymadan kimseye soylememistim rabbim herkese yasatsin inşallah canım belki de tanımadığımız halde birbirimize ettiğimiz duaların mukafatidir bilemeyiz ki. Canım çin takvimine baktin mi cinsiyeti için ben inanmamistim ama tuttuEvet canim haklisin allaha sigindin hersey olacagina varir rabbim korusun cok sagol gulum destegin icin kk ve kendi ailem disinda kimseye soylemedik hamile oldugumi cevremde bazi insanlar cok kotu niyetli korkuyorum oyuZden
buradada kimseyi gercekte tanimiyorm ama
burada paylasmamin nedeni hepimiz ayni dertten muzdarip oldugumizdan kimsenin kotu dusunecegini dusunmememden esekten dusenin halinden esekten dusen anlar cunku
Allah herkese nasip etsin insallah
canim normal yoldan hamile kala bilirimisin peki /senin sonun insallah guzel olur da bende boyle doktora gitmek ucun adetimi bekliyorm bit turlu gelmedi sonunda hamileik testi yapdm pozitifi (malesefe dusdu)Ya kızlar benim adetim 3 gün gecikti deli olacam varya tık yok hala tedaviye başlıcaktım pazartesi doktora gidecektim ama perşembe günü adet olamadığım için tedavi bir ay sarkacak yine bayram da tam hasta olucam of yaaaa( aktardan civan perçemi aslan pençesi birde hayıt otu alıp çay yaptım demlenmesini bekliom bugün Hasta oldum oldum olamazsam 1 ay daha beklimek zorunda kalacam off yaaa hiç gecikmeysn adet bu ay bana gıcıklık olsun diye gelmio yaaa sanki bişi çocuğum olmasın Die önüme engel koyuyo hep çok moralim bozuk
Aynen canim allah kotu dusunen insanlardan korusun hepimizi ve bebisleri insallah hayir canim bakmadim hemen bakiyormÖyle tabi canım nazar diye bisey var sonuçta bende kalp atışı duymadan kimseye soylememistim rabbim herkese yasatsin inşallah canım belki de tanımadığımız halde birbirimize ettiğimiz duaların mukafatidir bilemeyiz ki. Canım çin takvimine baktin mi cinsiyeti için ben inanmamistim ama tuttu
Canim listeye gore erkek ama altta filizim isimli bir uye baska liste yapilmis oraya gorede kiz anlamadim biseyÖyle tabi canım nazar diye bisey var sonuçta bende kalp atışı duymadan kimseye soylememistim rabbim herkese yasatsin inşallah canım belki de tanımadığımız halde birbirimize ettiğimiz duaların mukafatidir bilemeyiz ki. Canım çin takvimine baktin mi cinsiyeti için ben inanmamistim ama tuttu
Baska yerden baktim erkek cikiyr canim ama kiz hissediuorumsualp27 Hadi ya karışık olmuş senin ki gerci ben bir yerden baktim sadece hatta benim hamile kaldığınız muhtemel tarih yazıyor ya tam aşılama olduğum gün yazıyordu
Benm hamilelgim riskli ya canm ev isi yapamiyorm ama ufak tefek bulasik toz alma pratik yemek yapiyorm sagolsun esim ev islerinden anlamaz da yapmazda tipik agir abi bende sinirleniyorm evi annem gecen hafta temizlemisti ama bir hafta gecti heryer daginik yerler toz banyo kirli sayilir neyapsam bilemedim annemler baska sehirde kimsemde yok burada yardim edecek yapicam korkuyorm bir yandanda neyapsamkisualp27 Hadi ya karışık olmuş senin ki gerci ben bir yerden baktim sadece hatta benim hamile kaldığınız muhtemel tarih yazıyor ya tam aşılama olduğum gün yazıyordu
Canım keşke öyle olsa ama değilim yaa nerde. Bende o şans kaç Kez idrar testi yaptım negatif hep. Sırf bana gıcıklık olsun diye işte kaldı bu ay benim tedavicanim normal yoldan hamile kala bilirimisin peki /senin sonun insallah guzel olur da bende boyle doktora gitmek ucun adetimi bekliyorm bit turlu gelmedi sonunda hamileik testi yapdm pozitifi (malesefe dusdu)
Canım bende yaptım ama riskli ya misafir falan gelmiyorsa boşver pis kaliversin ya şimdi bu ilk başlar çok önemli dinlenmen lazım hiç bisey bebeginden önemli değil. Ama çok zorda kalirsan bir oda supur dinlen bir oda supur dinlen ben öyle yapmıştımBenm hamilelgim riskli ya canm ev isi yapamiyorm ama ufak tefek bulasik toz alma pratik yemek yapiyorm sagolsun esim ev islerinden anlamaz da yapmazda tipik agir abi bende sinirleniyorm evi annem gecen hafta temizlemisti ama bir hafta gecti heryer daginik yerler toz banyo kirli sayilir neyapsam bilemedim annemler baska sehirde kimsemde yok burada yardim edecek yapicam korkuyorm bir yandanda neyapsamki
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun da ikisi de ihtiyacımız var canım hiç farketmezBaska yerden baktim erkek cikiyr canim ama kiz hissediuorum
Aynen canm hic fark etmez saglikla dogsunlardaHayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun da ikisi de ihtiyacımız var canım hiç farketmez