Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 hafta gec dollenme oluyor bunu butun doktorla soyuluro o yuzden eger bebisn 4 hafalik diyl 3 haftaliksa kesenin gorunmemsi ve senn deyerlerini asagi olmasi qayet normal cok kiside boyle oluyor
aa simdi baktm sen zatem 3 hafatliksin canim peki bu stress neden??

1 hafta gec dollenme oluyor bunu butun doktorla soyuluro o yuzden eger bebisn 4 hafalik diyl 3 haftaliksa kesenin gorunmemsi ve senn deyerlerini asagi olmasi qayet normal cok kiside boyle oluyor
Anladim canim birde benim asilamdan 2 gun sonra diger yumurtaligomdaki yumurtanin catladigindan suphe ettikki ben eminim belki o tutmustur asilama degilde

Anladim canim birde benim asilamdan 2 gun sonra diger yumurtaligomdaki yumurtanin catladigindan suphe ettikki ben eminim belki o tutmustur asilama degilde
yaaaaaaaa valah bosuna kendini stresse sokmusn ufff simdi anladm ya kizm rahat ol vallah hic neyin yok senin normal hamilesn o dusukleri de uunut yemeyine filan dikat et

yaaaaaaaa valah bosuna kendini stresse sokmusn ufff simdi anladm ya kizm rahat ol vallah hic neyin yok senin normal hamilesn o dusukleri de uunut yemeyine filan dikat et
İnsallah canim ya bugun ilk defa aciktim kacgundur moralim bozuk birsey yiyesim gelmiuordu artik allaha biraktim rabbim korur insallah

İnsallah canim ya bugun ilk defa aciktim kacgundur moralim bozuk birsey yiyesim gelmiuordu artik allaha biraktim rabbim korur insallah
ya bak yemek de yemiyor ya bebise yazik canim yaa yemeyini ya bitanem olmaz boyle arkadasimda boyle yapdi inan butun hamileyn ay bir seyi var yemek de normal yemedi simdi cocuk asiri sinirli al normal da hamileydi ama basdaki dusuklerden dolayi stress yapdi sen onlari unutmalsi 9 ay hep boylemi olucak aaaa full motive olman gerek valah ben seni 5 haftali hamile sandim simdi baktm haftana sok oldum ya senin son beta hsg kacdi

ya bak yemek de yemiyor ya bebise yazik canim yaa yemeyini ya bitanem olmaz boyle arkadasimda boyle yapdi inan butun hamileyn ay bir seyi var yemek de normal yemedi simdi cocuk asiri sinirli al normal da hamileydi ama basdaki dusuklerden dolayi stress yapdi sen onlari unutmalsi 9 ay hep boylemi olucak aaaa full motive olman gerek valah ben seni 5 haftali hamile sandim simdi baktm haftana sok oldum ya senin son beta hsg kacdi
Dun 281 di canim yiyecegm artik yemeklerimi insallah allah buyuk rabbime sigindim ben

Dun 281 di canim yiyecegm artik yemeklerimi insallah allah buyuk rabbime sigindim ben
ama qayet normal canim 3ci haftaya gore normal sen onun hizli artisini mi bekliyorsn amma cok erken ya 5=6 ci haftadan sonra deyeler hizla artmaya basliyor hen uc cok kucuk annesi bebisimiz, soz verdn bize full moral ok mi

ama qayet normal canim 3ci haftaya gore normal sen onun hizli artisini mi bekliyorsn amma cok erken ya 5=6 ci haftadan sonra deyeler hizla artmaya basliyor hen uc cok kucuk annesi bebisimiz, soz verdn bize full moral ok mi
Tamam canim soz moralimi yiksek tutucam allahim sanada ve isteyen herkesede nasip eder insallah

"smuqlaya, post: 42690458, member: 700135"]o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sana[/QUOTE]
Ameliyt oldu ama düzelmedi cnm sonuçlar aslında aşılama için 10 milyon sperm yeterli diyor doktorum ama olmuyor allah nasip etmiyor sanırım sen hangi aşamadasınpeki

Hersey yolunda giderse bayramdan sonra gidecegim canim aksi gibi 9 gunluk bayram girdi araya poliklinikler kapali burdaki acillerdede ultrasonla bakilani hic gornedim buyuk gebeliklerde nts bagliyorlar sadece. mecbur bayram donusu bekleyecegm onumde upuzun bir 9 gun var ilaclara igneye devm kan testini tekrarlayip strese girmeyecegim artacagi varsa artar yoksada yapacak bisi yok zaten allah yuzumuze baksin insallah sagsalimn kucagimiza almayi nasip eder rabbim dua et gulum su mubarek gunlerde
canım bence de şimdi kan testi yaptırmaya gerek yok stres stres insan iyice yıpranıyor bende gitmemiştim öğrendim hamile olduğumu sonra iki hafta sonra da keseyi görmeye gitmiştim doktorun gel dediği zaman da da gitmemiştim hatta eşimle gitmek için bir hafta daha beklemistim sen şimdi hamile olduğuna sevin tadını çıkar canım bayramı da güzel bir şekilde sevin duaların kabul oldu çok şükür bunun mutluluğunu yasa gölge düşürmesin hiç birşey bayram sonrası da gidip keseyi görüp rahatlayacaksin inşallah

canim senin dusuk sebebin ne idi?normal yoldan mi kalmsdin?
Ben tüp bebek yaptım tutmadı canım sonraki ay normal yolla kaldım bi aylikken düştü galiba sagliksiz bir gebelikti kesede görülmüştü adetim beş gün geçti ben tedaviden sonra gecikme zannettim sonra test yaptım kan testi degerim 367,5 çıktı yanlış hatirlamiyosam

o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sana
Benimkininde tüp bebek tedavisi sırasında Morfolojisi %1 çıktı çok kötü

Ben tüp bebek yaptım tutmadı canım sonraki ay normal yolla kaldım bi aylikken düştü galiba sagliksiz bir gebelikti kesede görülmüştü adetim beş gün geçti ben tedaviden sonra gecikme zannettim sonra test yaptım kan testi degerim 367,5 çıktı yanlış hatirlamiyosam[/Q
"smuqlaya, post: 42690458, member: 700135"]o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sana
Ameliyt oldu ama düzelmedi cnm sonuçlar aslında aşılama için 10 milyon sperm yeterli diyor doktorum ama olmuyor allah nasip etmiyor sanırım sen hangi aşamadasınpeki
1 ay oldu hen uz kurtaj olali canim hen uz korunmam gerek bende bos gebelikmis kese boyudu amma embriyon gorunmedi dusuk yapdm kurtaj oldum 7 haftalikdi /ekim gibi tahliller yapdirciaz gerci dokrorm 1 dusuk normal diyor ilk gebeliyi bos olub sonradan normal yoldan cocuk sahibi olan cok kisi var diyor ama ben bir tahiller test yapdirma istiyorm birde yasim da cok 35

Ben tüp bebek yaptım tutmadı canım sonraki ay normal yolla kaldım bi aylikken düştü galiba sagliksiz bir gebelikti kesede görülmüştü adetim beş gün geçti ben tedaviden sonra gecikme zannettim sonra test yaptım kan testi degerim 367,5 çıktı yanlış hatirlamiyosam
ne zaman oldun kurtaj ?belkide normal yoldan kalirsin cocuga .hamileyimn basnda deyerlerim her sey o kadar guzel idiki ama ne fayda onemli olani bebis tutunsun arkadasa da onu soyledm deyerler cok takmasin kafasina/birde en kotu sperm kalites ile bebis doguranlar var bir yerden sonra her sey Allahin elinde

"smuqlaya, post: 42690458, member: 700135"]o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sana
Ameliyt oldu ama düzelmedi cnm sonuçlar aslında aşılama için 10 milyon sperm yeterli diyor doktorum ama olmuyor allah nasip etmiyor sanırım sen hangi aşamadasınpeki[/QUOTE]
bir de kaliba kafaya cok takmamk gerek ben kurtajdan once hic takmiyordm kafama ama simdi hep aklimda neden boyle oldu sorusu kasimn sonuna kadar korun dedi doktorum korunucam vucud bir kendini toparlasn

X