- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Sagol canim darisi sizlere insallahcanim ne cikti sonucun hamilesin ka;iba ya cok sevindimmmmmmm tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim darisi sizlere insallahcanim ne cikti sonucun hamilesin ka;iba ya cok sevindimmmmmmm tebrik ederim
amin canimm AminnSagol canim darisi sizlere insallah
vala canım bende daha hastalanmadım ya dün adet günümdü gelen giden yok hala hiç belirtide yok olacağına dair.Çok moralim bozuldu her tuvalete girişimde heyecanla bakıom bişi yok. gecikti benim tedavi planları alt üst oldu gene anlamıyorum yaaa sanki hayat benim çocuğum olmasın diye benlle uğraşıo , hiç gecikmeyen her ay düzenli olan adetim bu ay gelmio , bayrama denk gelicek heralde benim tedavi gene sarkacak akşam kekik suyu filan içtim genede yok yok yokkizlar hastneye gdemedim babam rahatslnadi hastnese yatyor zaten arayada bayram grcek bir dahaki aya gidecegim arkdslar agzimda inanilmaz demir tadi var cok gariptir anneme de soledim doktora sole dior yav kendi suyun ayri iciyoeum aci geliyor kokuyor anlayamdim
Ala ala nie ole oldu ki bende bayramdan sonra baslyacam ya ne yapim bende gec oldun ya uzadi adetim bence mevsimsel gecisten sanrm cnku dun halamda yillardir ilk defa erken 10gun erken geldgini soledi ve saskindivala canım bende daha hastalanmadım ya dün adet günümdü gelen giden yok hala hiç belirtide yok olacağına dair.Çok moralim bozuldu her tuvalete girişimde heyecanla bakıom bişi yok. gecikti benim tedavi planları alt üst oldu gene anlamıyorum yaaa sanki hayat benim çocuğum olmasın diye benlle uğraşıo , hiç gecikmeyen her ay düzenli olan adetim bu ay gelmio , bayrama denk gelicek heralde benim tedavi gene sarkacak akşam kekik suyu filan içtim genede yok yok yok
canm moralim bozuk 281 cikmis degerim 2 kati degil 179 du kasik agrimda kalmadi hic iyi degilimsualp27 canım bugün kan testi yaptın mi
sacmalama lutfen yunede iyi moralini bozma kutfen iyi seyler dusun bol bol oku artmis sonucta bence devamli kan verme bekle sitrseten artmyordur belkicanm moralim bozuk 281 cikmis degerim 2 kati degil 179 du kasik agrimda kalmadi hic iyi degilim
Drumda oyle dedi strestende yavas artar dedisacmalama lutfen yunede iyi moralini bozma kutfen iyi seyler dusun bol bol oku artmis sonucta bence devamli kan verme bekle sitrseten artmyordur belki
canim boyle yapma ltf yaaa amma blkide her sey yolunda bu kadar stress cocga zarar yapma ne olurrrDrumda oyle dedi strestende yavas artar dedi
Normal bir artis kotu degil ilacini kullan ve sabirli ol dedi ama sabahtan beri aglamaktan helak oldum rabbim 3. Kez ayni acilari yasatmasin insallah allah rizasi icin bana dua edin lutfen
her sey guzel olucak bak sen bebisin resmini paylasicaksn burda insallahDrumda oyle dedi strestende yavas artar dedi
Normal bir artis kotu degil ilacini kullan ve sabirli ol dedi ama sabahtan beri aglamaktan helak oldum rabbim 3. Kez ayni acilari yasatmasin insallah allah rizasi icin bana dua edin lutfen
İnsallah canim ya insallah allahim kimseyi evladiylada evlatsizliklada sinamasinher sey guzel olucak bak sen bebisin resmini paylasicaksn burda insallah
İnsallah oyledir canim insallah yarin acilde kan verecegim insallah artis devam ediuodurcanim boyle yapma ltf yaaa amma blkide her sey yolunda bu kadar stress cocga zarar yapma ne olurrr
insallahİnsallah oyledir canim insallah yarin acilde kan verecegim insallah artis devam ediuodur
canim neden agliyorsun kaybedersin Allah korusun rahat ol sitrese grrsen hic yukselmez yapma lutfenDrumda oyle dedi strestende yavas artar dedi
Tatlım artacak tabi lütfen canını sıkma yaa artmış işte daha ne olsun hem tam kaç saat aralıkla yapmıştın sen testi.? DDualarım seninle de böyle olumsuz şeyler için deil yani aartmış değer merak etme içini ferah ttut hherzaman yyaptığımız hatayı yapıp kendini strese sokma. O bebek o eve ggirecek bu kez:)İnsallah oyledir canim insallah yarin acilde kan verecegim insallah artis devam ediuodur
Tatlım artacak tabi lütfen canını sıkma yaa artmış işte daha ne olsun hem tam kaç saat aralıkla yapmıştın sen testi.? DDualarım seninle de böyle olumsuz şeyler için deil yani aartmış değer merak etme içini ferah ttut hherzaman yyaptığımız hatayı yapıp kendini strese sokma. O bebek o eve ggirecek bu kez:)
allah korusun insallah tutunur simskıcanim neden agliyorsun kaybedersin Allah korusun rahat ol sitrese grrsen hic yukselmez yapma lutfen
İnsallah canim ya insallah allah razi olsun tam 48 saat sonra tekrarladim allahm evladimi kucagima almadan bu takvimi kaldirmayi nasip etmesinTatlım artacak tabi lütfen canını sıkma yaa artmış işte daha ne olsun hem tam kaç saat aralıkla yapmıştın sen testi.? DDualarım seninle de böyle olumsuz şeyler için deil yani aartmış değer merak etme içini ferah ttut hherzaman yyaptığımız hatayı yapıp kendini strese sokma. O bebek o eve ggirecek bu kez:)