- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım rabbim bu kez sonuna kadar sevindirir şimdi sen bize dua edcen hamislerin duasi kabul olur :)Allah raziolsun hepinzden sizde enkisa zamanda yasarsinz insallah benm adima sevinen herkese allah binkati mutluluk yasatsin insallah
Bende pco var canm
İnsallah bukez kucagima almak nasip olur
O kadar sevindim ki anlatamam gozlrrimdeny as geldi rabbime çok şükür canim insaallah bizede nasip olur bolboldua rtAllah raziolsun hepinzden sizde enkisa zamanda yasarsinz insallah benm adima sevinen herkese allah binkati mutluluk yasatsin insallah
Bende pco var canm
İnsallah bukez kucagima almak nasip olur
yaa çok sevindim allahım bizlere umut oldun allahım devamını getirmeyi de nasip eder inşallah valla çok sevindimCok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Amin insallah hepinize nasip eder insallah rabbim bikez kucagima alirim insallah saglillayaa çok sevindim allahım bizlere umut oldun allahım devamını getirmeyi de nasip eder inşallah valla çok sevindim
Hwpinz duamdasinz rabbim enkisa zamanda yastasin ayni duygulari sizlerede insallah kucagima almak nasip olurO kadar sevindim ki anlatamam gozlrrimdeny as geldi rabbime çok şükür canim insaallah bizede nasip olur bolboldua rt
Tabiki ederim hepiniZe etmezmiyim hic amin canm insallahİnş canım rabbim bu kez sonuna kadar sevindirir şimdi sen bize dua edcen hamislerin duasi kabul olur :)
Canim hic merak etme maaşallah değerin de cok iyi ablamin da adeti gecince 160 çıkmıştı gayet sağlıklı ilerliyo gebeligi çok şükür.canim sen igneyle mi tedavi oldun klomen miHwpinz duamdasinz rabbim enkisa zamanda yastasin ayni duygulari sizlerede insallah kucagima almak nasip olur
Canim hic k etme maaşallah değerin de cok iyi ablamin da adeti gecince 160 çıkmıştı gayet sağlıklı ilerliyo gebeligi çok şükür.canim sen igneyle mi tedavi oldun klomen mi
Bendd degerim dusikm diyodum sagol canm icmi rahatlattinCanim hic merak etme maaşallah değerin de cok iyi ablamin da adeti gecince 160 çıkmıştı gayet sağlıklı ilerliyo gebeligi çok şükür.canim sen igneyle mi tedavi oldun klomen mi
Benmde icime kiz doguyor canm valla allah sanada hepizide yasatsin suan cok heuecanliuim gozden kacirdigm olirsa affola canlarimCanım mmm çok sevindim yaaa ay Vala çok heyecanlandım senin adına bu sefer kızını kucağına alacaksın inşallah yaaa çok tatlıı bol bol dua et canım benim sualp27
Canim.lutfen stres yapma acaba oylemi boylemileri geride bırak artık hersey güzel olacak bu sefer de allahin izniyleBendd degerim dusikm diyodum sagol canm icmi rahatlattin
İnsallah canm haklisinCanim.lutfen stres yapma acaba oylemi boylemileri geride bırak artık hersey güzel olacak bu sefer de allahin izniyle
Ayyy allahım çok sevindim rabbim hayirlisiyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin çok şükür çok mutlu oldum ınan canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Çok dikkatli ol bu sefer canım gerekirse yat dinlen kalkma hiçCok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Yatiuorum canm sagol allah razi olsun amin insallah gulum senin adet gunide betahch kactiAyyy allahım çok sevindim rabbim hayirlisiyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin çok şükür çok mutlu oldum ınan canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Çok dikkatli ol bu sefer canım gerekirse yat dinlen kalkma hiç
Sadece belime yaki yaptim canim allah razi olsun gulum allah sana ve isteen herkese nasip eder insallahsualp27 cansum canım o kadar sevindim ki anlatamam her dakika merakla okudum yazılarını Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin insaAllah.. Ne olur stres yapma güzel düşün herşey güzel olsun...tedavi aşamasında ekstra birşey yaptın mi peki
Amin amin canım insaAllah.. Peki yakiyi nasıl yaptın ve hangi aşamada kaç gün durdu onuda anlatsan bizi mutlu edersin:)Sadece belime yaki yaptim canim allah razi olsun gulum allah sana ve isteen herkese nasip eder insallah
İnsallah allah kucagimiza almayida nasip eder iyi dusunmeye calisiyorum rabbime sigindim takdir onun