Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah raziolsun hepinzden sizde enkisa zamanda yasarsinz insallah benm adima sevinen herkese allah binkati mutluluk yasatsin insallah

Bende pco var canm

İnsallah bukez kucagima almak nasip olur

Allah raziolsun hepinzden sizde enkisa zamanda yasarsinz insallah benm adima sevinen herkese allah binkati mutluluk yasatsin insallah

Bende pco var canm

İnş canım rabbim bu kez sonuna kadar sevindirir şimdi sen bize dua edcen hamislerin duasi kabul olur :)

Bende pco var canm

O kadar sevindim ki anlatamam gozlrrimdeny as geldi rabbime çok şükür canim insaallah bizede nasip olur bolboldua rt

Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
yaa çok sevindim allahım bizlere umut oldun allahım devamını getirmeyi de nasip eder inşallah valla çok sevindim

Canım mmm çok sevindim yaaa ay Vala çok heyecanlandım senin adına bu sefer kızını kucağına alacaksın inşallah yaaa çok tatlıı bol bol dua et canım benim sualp27 sualp27
Benmde icime kiz doguyor canm valla allah sanada hepizide yasatsin suan cok heuecanliuim gozden kacirdigm olirsa affola canlarim

Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Ayyy allahım çok sevindim rabbim hayirlisiyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin çok şükür çok mutlu oldum ınan canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Çok dikkatli ol bu sefer canım gerekirse yat dinlen kalkma hiç

Ayyy allahım çok sevindim rabbim hayirlisiyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin çok şükür çok mutlu oldum ınan canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Çok dikkatli ol bu sefer canım gerekirse yat dinlen kalkma hiç
Yatiuorum canm sagol allah razi olsun amin insallah gulum senin adet gunide betahch kacti

sualp27 sualp27 cansum canım o kadar sevindim ki anlatamam her dakika merakla okudum yazılarını Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin insaAllah.. Ne olur stres yapma güzel düşün herşey güzel olsun...tedavi aşamasında ekstra birşey yaptın mi peki

sualp27 sualp27 cansum canım o kadar sevindim ki anlatamam her dakika merakla okudum yazılarını Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin insaAllah.. Ne olur stres yapma güzel düşün herşey güzel olsun...tedavi aşamasında ekstra birşey yaptın mi peki
Sadece belime yaki yaptim canim allah razi olsun gulum allah sana ve isteen herkese nasip eder insallah
İnsallah allah kucagimiza almayida nasip eder iyi dusunmeye calisiyorum rabbime sigindim takdir onun

Sadece belime yaki yaptim canim allah razi olsun gulum allah sana ve isteen herkese nasip eder insallah
İnsallah allah kucagimiza almayida nasip eder iyi dusunmeye calisiyorum rabbime sigindim takdir onun
Amin amin canım insaAllah.. Peki yakiyi nasıl yaptın ve hangi aşamada kaç gün durdu onuda anlatsan bizi mutlu edersin:)

X