Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Cok sevindim canim cok dua ettim sana allah hayirlisiyla tamamlamani nasip etsin inşallah

Amin amin canım insaAllah.. Peki yakiyi nasıl yaptın ve hangi aşamada kaç gün durdu onuda anlatsan bizi mutlu edersin:)
Adetimin bittigi gun belimin cukur kismana yapistiridm ama 3 saat sonra cikti kendilignden tekrar takmadim canm

sualp27 sualp27 cnm ya müsait olduğunda bize biraz belirtilerinden bahsedermisin
İlk gunddn beri surekli siskinlik yani soylemesi ayip hep gaZliydi karnim hic boule olmazdi ates basmasi oluyodu ilk gunden beri ilk hamiellklerimde ayranasi corbasi istemisti canim asilamamn 8.gunu yine aklima dusti canm istedi
Asilamann ilk gunleri gogus ucumda agri vardi ama agri gun gectikce azaldi
11.gunden itibaren adet sancisina benzer hafif belli belirsiz agrim oluuordu belimde agriuodu
12.gunu yine hafif arada sanci ama ben gaz sancisi zannediuodm belli belirsizdi ama belimn agrisi belirgindi ama
13.gunu sancim hafif belli etti kendini 13. Gece sancim asiriydi kasigim cok agriyodu adet oldum zannettom dun gece ilk gebelillerimdede sancim 15. Gunu olmustu asiri bir agri insallah hersey yolunda gider alnimdada sivilce cikti 1 2 tane genel anlamda siskinlil ve ates basmasi vardi

Evet canm insallah duzenli gider hersey
Canim sen bilirsin tani ama ben allah nasip eder se bir daha gebeligim olursa kesinlikle iki günde bir gidip baktirmayacagim inanilmaz psikolojik baskı ve gerginlik oluyo gereksiz bi şekilde bence degerin gayet iyi ablamin da 160 çıkmıştı biliyosun iki hafta sonra gitti kalp atışı için sonra aylik kontroller o kadar

sualp27 sualp27 bide canım yatarken uyuyana kadar esmaul husnadan el musavvir ve el varis isimlerini oku bide ben kalp atışını duyana kadar yasin süresini okumuştum kuranin kalbi diye. Sonra da hatim yapmaya başla benim hic bir sikintim olmadi cok sukur ben bunlara bagliyorum herşey duayla unutma evham yapma dua et inşallah hersey güzel olacak canim

Canim sen bilirsin tani ama ben allah nasip eder se bir daha gebeligim olursa kesinlikle iki günde bir gidip baktirmayacagim inanilmaz psikolojik baskı ve gerginlik oluyo gereksiz bi şekilde bence degerin gayet iyi ablamin da 160 çıkmıştı biliyosun iki hafta sonra gitti kalp atışı için sonra aylik kontroller o kadar
Oylemi diyosun canm

sualp27 sualp27 bide canım yatarken uyuyana kadar esmaul husnadan el musavvir ve el varis isimlerini oku bide ben kalp atışını duyana kadar yasin süresini okumuştum kuranin kalbi diye. Sonra da hatim yapmaya başla benim hic bir sikintim olmadi cok sukur ben bunlara bagliyorum herşey duayla unutma evham yapma dua et inşallah hersey güzel olacak canim
Kuran okumayi bilniyorm ama canm esmaul husna okuuormbol bol

Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Kötü günler geride kaldı güzel sağlıklı günler sizi bekliyor Allah sabrının karşılığını verir inş çok sevindim bu kadar mücadeleden sonra bu güzel haberler daha Kıymetli oluyor inş bu defa sağlık ve mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun

Kötü günler geride kaldı güzel sağlıklı günler sizi bekliyor Allah sabrının karşılığını verir inş çok sevindim bu kadar mücadeleden sonra bu güzel haberler daha Kıymetli oluyor inş bu defa sağlık ve mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Sgol canm amin insallh allah hepinize nasp etsin enkisa zmnda

X