Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende devanlu ruyalar goruyrn bugub ruyamda sumujler akiyordu devamli siliyorun igernex ama nasik akiyor anlatmam baktum guzel yorunlar ruhum bunaliyor artik inanin su an temizlik yapnaya cakisyrm kendimi resmen ituyorum evu suprdm silecem oturdum hemen amannnn hafta sonuda camlari silecen yarinda arkdsim gelecek

Geldi canim ya vala umutlrm gidiyor tukeniyior yani benumde
Eğer maddi imkanın varsa tüpe geç sende uğraşma artık aşılama ile aylar geçtikçe , tedaviyle bile negatifi gördükçe daha çok moralimiz bozuluyor bence inancımız da azalıyo sanki yani ben öyleyim hiç anne olamıcak gibi hissediyom ::KK43:

Eğer maddi imkanın varsa tüpe geç sende uğraşma artık aşılama ile aylar geçtikçe , tedaviyle bile negatifi gördükçe daha çok moralimiz bozuluyor bence inancımız da azalıyo sanki yani ben öyleyim hiç anne olamıcak gibi hissediyom ::KK43:
canim su anda tip icin ozeke gtmek mantiksiz tup bebekte tutacagi garanti degil onada pek inanacim yok muamma asilamasi tutup saglikli gebelik geciren var gttgim zaman gryrm nasip olacaksa asilamada ilede olur tup bebklde su anda maddi durumsa el vermez zor biraz canin daha onceki asamalari denerm de banada ole gelmeye basladi zaten son iki asilamam bu sefer igneli olacak sonra tupe gciliye tatlim simdi ben cuma gidersem eger hastneye asilamam bayrma demk gelecek nobetci doktor olur die dusunyrm ama yined emin olamadim hafta sonu yapiliyor

Kan verdim arkadaslar saat 5 gibi sonucum cikar insallah
Gece ilk hamileligimdeki gibi sancm agrim oldh sabaha kadar uyuyamadim amaa 2 saattir agrim gecti korkuyorum ya tutunamadiysa diye cunku 2. Hamilelgmde kasigom cok agrimisti anlamistim hamile oldugumi ama sabah kalktigimds belirti yoktu allahim ayni seyleri birdaha yasatmaz insallah lutfen cansu kardesinize dua edjn cok stresliyim deger pozitif ciksa bile yikselecekmi yukselmeueckmi diye korkum olacak birde araya bayram giriyor dr gidemem kese icin 9 gun tatlmis bayramda
Hadi hayırlısı canım benim hayırlı haberler verirsin inş

bir arkadasimin ablasu 10yillik evlu bebegi olmyor onunla birlikte tup bebek yaptiran biri varmis tutmamis tup bebegi sonra bu didime tatile gitmis gelmis iki aylik hamileymis su anda ora meger kizlar esi ile bol bol fistik yemisker hani su dolmalarin icine koyulan ufak ufak kurtcuk gibi olanlsrdan doktor ona baglamis hamilelgimi bende alacam hemen

bir arkadasimin ablasu 10yillik evlu bebegi olmyor onunla birlikte tup bebek yaptiran biri varmis tutmamis tup bebegi sonra bu didime tatile gitmis gelmis iki aylik hamileymis su anda ora meger kizlar esi ile bol bol fistik yemisker hani su dolmalarin icine koyulan ufak ufak kurtcuk gibi olanlsrdan doktor ona baglamis hamilelgimi bende alacam hemen
Darısı tüm isteyenlerin başına canım

Devlette kurban bayramina denk gelse asilama yapilir mi ki yoksa tatil mi hafta sonu tatil olmuyor acik oluyor

insallah tutmusdur canim kac gundur yorumlarini okuyom nasil bu cocugunu istediyni bilyoru insallah bebis ordadir sana tutunmusdur
Sagol canim allah razu olsun cok duygulandim allah insallah hepinize nasip etsin icindede bana kendim icin Nasil istiyosam sizin icinde ayni sekilde istiyorm 2 saat nasil agecer bilmiyorm allah bekleyisimizi hayirla sonuclandirsin insallah

X