- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Anladim canmbenim normal duzeylerdenokyordu gecen ayda cok basim agrdgin icin agri kesici almstm o kesti bubayda bole zor sokuldu anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canmbenim normal duzeylerdenokyordu gecen ayda cok basim agrdgin icin agri kesici almstm o kesti bubayda bole zor sokuldu anlamadim
sualp27 çatladım mm Burda aaa yaa ne zaman verxen ver artık şu kanı da alalım güzel haberleriAnladim canm
Canm yarin adet olmazsam persembe kan verecegm insallah sonucu esim almaya gidecek onun hayalkirikligi yasamasindan korktugun icin adetimn gecmesini bekliyorm yarin 14.gun 2 gundur hafif kasik sancin ve bel agri var insallah hasta olmam dua et lutfen canmsualp27 çatladım mm Burda aaa yaa ne zaman verxen ver artık şu kanı da alalım güzel haberleri
Evet ilk asilamam tutmustuAma beklemek daha zor değilmi bnm pazar 12.gün gidip vercem acilde kan çünkü bekledikçe hayal kuruyorsun onu istemiyorum birde bsy sorcam sen aşılama ile hamile kaldın sanırım hamile kaldığında sivilce çıkmışmıydı bnm bugün sivilcem çıktı da sanırım adet olcam erken ama
adetin gevikonce git senin yiregin ne diyorsa onu yap insan hissedyor cnku olacaklri tatlim bekle gecince git benceCok crsaretsizim ben korkularimla yuzlesmekten hep kactim gucsuzum oyuzden adetim gecmeden cesaret edemiyorum acikcasi canm
o degilde bemim adet gecikti yine yok artik adetin varya 10gun gecikmesini beklwyecem valaEvet ilk asilamam tutmustu
Bende pek sivilce cikmaz yagli yemedigim surece yani hatirlamiyorm ama bendede 1 2 tane minik cikti 2 gun once
Canim bende regl olmazsam kan verecgm cunku negatifse regl olurum ama olmazsam unut var demektir kan vermeye korkmam ozaman gunum gecerse ilkindede 15. Gunu yaptrmistm simdi kan veririm uzerine regl olurum daha kotu olurum test sonucu beklemek cok zor cunku
Evet canm gecikince gidecegm insallah pozitiftiradetin gevikonce git senin yiregin ne diyorsa onu yap insan hissedyor cnku olacaklri tatlim bekle gecince git bence
inşallah canım iyi haberler bekliyoruz sendenEvet canm gecikince gidecegm insallah pozitiftir
İnsallah canim dua et lutfen banainşallah canım iyi haberler bekliyoruz senden
Yaaa hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz valla bn bile heyecanlandım inş inş güzel sonuçlarını alırızKan verdim arkadaslar saat 5 gibi sonucum cikar insallah
Gece ilk hamileligimdeki gibi sancm agrim oldh sabaha kadar uyuyamadim amaa 2 saattir agrim gecti korkuyorum ya tutunamadiysa diye cunku 2. Hamilelgmde kasigom cok agrimisti anlamistim hamile oldugumi ama sabah kalktigimds belirti yoktu allahim ayni seyleri birdaha yasatmaz insallah lutfen cansu kardesinize dua edjn cok stresliyim deger pozitif ciksa bile yikselecekmi yukselmeueckmi diye korkum olacak birde araya bayram giriyor dr gidemem kese icin 9 gun tatlmis bayramda
İnsallah canim allah hepjmizin yuzune baksin amin insallah olunsuz bisey olmamistir agrim gecince korkmaya basladim tutunamadimi diye lutfen dua et banaYaaa hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz valla bn bile heyecanlandım inş inş güzel sonuçlarını alırız
heyecanlandım vala bende :) hadi inşallah güzel sonuç alırsın:) bekliozz:)İnsallah canim allah hepjmizin yuzune baksin amin insallah olunsuz bisey olmamistir agrim gecince korkmaya basladim tutunamadimi diye lutfen dua et bana
gec degil mi ya kanlar bir saate ciksr amaKan verdim arkadaslar saat 5 gibi sonucum cikar insallah
Gece ilk hamileligimdeki gibi sancm agrim oldh sabaha kadar uyuyamadim amaa 2 saattir agrim gecti korkuyorum ya tutunamadiysa diye cunku 2. Hamilelgmde kasigom cok agrimisti anlamistim hamile oldugumi ama sabah kalktigimds belirti yoktu allahim ayni seyleri birdaha yasatmaz insallah lutfen cansu kardesinize dua edjn cok stresliyim deger pozitif ciksa bile yikselecekmi yukselmeueckmi diye korkum olacak birde araya bayram giriyor dr gidemem kese icin 9 gun tatlmis bayramda
hilal sen naptın canım ne var ne yok bugün nasılsın geldimi senin kırmızılar iyicegec degil mi ya kanlar bir saate ciksr ama
Geldi canim ya vala umutlrm gidiyor tukeniyior yani benumdehilal sen naptın canım ne var ne yok bugün nasılsın geldimi senin kırmızılar iyice