Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOT="tweety23, post: 42495021, member: 508381"] L loveandhope canim nasilsn
Nası olayım tatlım işe hazırlık yine işte ütü mütü pazarları hiç sevmiyorum yaaaa... Benm adette sanırım bayrama gelecek yaaa ona canım sıkıldı bi rahim filmi çekeceklerdi bu ay adetim in hemen son4asındaki günlerde. Oda bayrama gelecek gibi o yüzden tedaviyi ekime bırakmıştık hatta yatacak mi ne gene canım sıkıldı[/QUOTE]
Gec olsun guc olmasin canim insallah tedaviye gerek kalamdan olur bayram sonu yapilir cnim rahim filmi

Ay kan vermeyi hic gozum kesmiyor hastneye gtcem dolmusla ogleden sonra ancak cikar tip merkzi var yakinda oda kanlaro hastnaye gondryo ertesi gun gel dio yani icimden git ver dio aman sonra bosver bosuna hayal kirikligi yasama dio adet olacagim zamalr bole yataktam yorgun kalakrim iki gundur oleyim zaten bir gunum kaldi birgunde adet olmayi beklerim tatlim olmazsm hookp giderm hem disimi gosterrm hem kan veririm die dusunuyorum vala adtte olacam gbi geliyor ama hade hayrlisi

Bu arada sabah kalktim akimtim olmus bile solesinayip pijamam bilenislanmis su gbi
Nasil akinti canim beyazmi eniyisi bekle ozaman canim kan test icin

idrar testi yapacakmisin senin
asilamanin kacinci gunu canim

sanirm benimkisi catlatma ignesinin etkisiydi yoksa 10.gun cikmasi gerekrdi L loveandhope gerci bole.olmus poztifi grmus ama canim kanda ilk sdegerin kac cikmisti ki 9.catlatma ignsenden olablr diolar ama

sanirm benimkisi catlatma ignesinin etkisiydi yoksa 10.gun cikmasi gerekrdi L loveandhope gerci bole.olmus poztifi grmus ama canim kanda ilk sdegerin kac cikmisti ki 9.catlatma ignsenden olablr diolar ama
ya benm aynen şöle olmuştu 9. gün yaptım ben test çok çok silik bi şekilde yani zor görülüodu böle ışığa tutunca o kadar yani 2. çizgi çıkmıştı tabi ilk 10 dk içinde deil bi 20-25 dk sonra belirmişti o da. Sonra eşimde gördü o çizgiyi bi tane daha yaptım o da aynı şekilde çıktı. sonra dedim ki eşime yarın ilk idrarla yapim varsa daha net çıkar , sabah yaptım bekledim bekledim negatif hiç çizgi yoktu hatta çok üzülmüştüm. Sonra ya o gün akşam yada ertesi sabah yaptım gene o çok silik çizgiyi görüdm. 13. gün kan testinde 72 gibi bişi çıkmıştı. İnşallah hamileisndr canım bi daha test yaptın mı sen ondan sonra bak o negatif çıkan testi bence sen bozmuşsun çok idrar gelmiş üstüne çünkü onun

olemi diyorsun insallah oledir negatifi gormek istemedgim icin yapmadim tatlim esime dedim bosver bekle dedi birde pazardi alamadim sen tekrar yaptn sanki yapsam yune negatif cikacakmis gbi geliyor korkuyorum neden dersen gordub ilk testim benim cizgi gayet iyi ancak 20dakika sonra belirdi hemen belirmedi anlayacagin bende catltma ignesinin etkisi die yapmadim vala

o test hemen kizamrdi zaten hani teste damlatincabidrari hizli bir sekilde pembelik sariyor ya o cok yavasti ve pembelik hereye dagildi yavs yavas yarisi pembe oldu yarisi opmsi hizlica cizgi pemlesip sonr beyazliyor ya o biraz garip oldu yani bu nie bole oldu ki dedim cok idrar damlattim sanrm ondan kendimide kandryormusum gbi hissedyorum vala

nebilim zaten adet olmzsam hamikeyimdir canim hic istemyor vala doktora gtmyi
şimdi yazışmalarınızı okudum ya hemde hepsini. bence hamilesin anım bende de tüm bu belirtiler oldu hemen test yapmalısın benim aşılamanın 11. günü belli olmustu adetime 4 gün klaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…