Cok guzel bizimde dusuktu vala girdun digerlrne gire ama tutacak okdktan sonra ins tutar bu ayda benim rahim duvari kalin 12mmİnsqllah canm bu en son asilamadaki dgrimz oncekilerde daha iyiydi sperm sayus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel bizimde dusuktu vala girdun digerlrne gire ama tutacak okdktan sonra ins tutar bu ayda benim rahim duvari kalin 12mmİnsqllah canm bu en son asilamadaki dgrimz oncekilerde daha iyiydi sperm sayus
12 mm iyi benmki 10 11 arasiydi asilama oncesiCok guzel bizimde dusuktu vala girdun digerlrne gire ama tutacak okdktan sonra ins tutar bu ayda benim rahim duvari kalin 12mm
Evrt en yuksek seninde iyimis ama agzimda metalik tat var halen canim12 mm iyi benmki 10 11 arasiydi asilama oncesi
Hamilelikte olur canm oyle agizda tat degisimi canm ne diyecgm sk dus almamaya calis belin gevsemesin alirsanda ilik suyla sicaksudan uzak dur ve belin gunese fazla temas etmesinEvrt en yuksek seninde iyimis ama agzimda metalik tat var halen canim
İdeali asilama gunu 8 le 17 ârasi canim bizmki gayet iyi yaniEvrt en yuksek seninde iyimis ama agzimda metalik tat var halen canim
evet ilik su ule yapyrm hep aklinda o canim hamilemiyim onu bile anlayamdam annmelee arayi solestm halama birde halam dior ne tez canlisin nie beklemedin az bekle bukade erken hamilekik belirtisi yasamazsin dioHamilelikte olur canm oyle agizda tat degisimi canm ne diyecgm sk dus almamaya calis belin gevsemesin alirsanda ilik suyla sicaksudan uzak dur ve belin gunese fazla temas etmesin
Canim napali iste umut fakirin ekmegi demisler belirti arayip duruyoruz hayal kurmaya umutlanamaya korkuyrm acikcasi bende sen normal ev isi falan yapiuormusun vnmevet ilik su ule yapyrm hep aklinda o canim hamilemiyim onu bile anlayamdam annmelee arayi solestm halama birde halam dior ne tez canlisin nie beklemedin az bekle bukade erken hamilekik belirtisi yasamazsin dio
yemek yapyrm toplyrm sadce supurme islemi yapmadim digerlrni yapyrm tabiCanim napali iste umut fakirin ekmegi demisler belirti arayip duruyoruz hayal kurmaya umutlanamaya korkuyrm acikcasi bende sen normal ev isi falan yapiuormusun vnm
Aynen bende uemek yapiyorm ufak tefek toparlama toz alma bulasik utu vs yapiuorm supurme yikama vs yapmadim henzyemek yapyrm toplyrm sadce supurme islemi yapmadim digerlrni yapyrm tabi
Banada sicak basmasi cok oluuorbazen bana cok sicak basiyoe esim diyoeki elin yuzun yaniyor dio bugun cok bunaldin gunlerdir carsiya inip gezmyorum gerci arkdslara falan gttmde
Bende ilk hamilelgmde dikkat etmmstm dusk yaptimevet iste ozaman atesini olc yuksek cikiyor balkon yikamadim evi silip supurmedim vende yapyrm toparlama bulasim yemek makinya camsir at as ole agir kaldrmamaya dikkat edyotm ben dusuk yaothmda herseyi yaotm ve cok gezdim yorulmstm