Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evrt en yuksek seninde iyimis ama agzimda metalik tat var halen canim
Hamilelikte olur canm oyle agizda tat degisimi canm ne diyecgm sk dus almamaya calis belin gevsemesin alirsanda ilik suyla sicaksudan uzak dur ve belin gunese fazla temas etmesin

Hamilelikte olur canm oyle agizda tat degisimi canm ne diyecgm sk dus almamaya calis belin gevsemesin alirsanda ilik suyla sicaksudan uzak dur ve belin gunese fazla temas etmesin
evet ilik su ule yapyrm hep aklinda o canim hamilemiyim onu bile anlayamdam annmelee arayi solestm halama birde halam dior ne tez canlisin nie beklemedin az bekle bukade erken hamilekik belirtisi yasamazsin dio

evet ilik su ule yapyrm hep aklinda o canim hamilemiyim onu bile anlayamdam annmelee arayi solestm halama birde halam dior ne tez canlisin nie beklemedin az bekle bukade erken hamilekik belirtisi yasamazsin dio
Canim napali iste umut fakirin ekmegi demisler belirti arayip duruyoruz hayal kurmaya umutlanamaya korkuyrm acikcasi bende sen normal ev isi falan yapiuormusun vnm

bazen bana cok sicak basiyoe esim diyoeki elin yuzun yaniyor dio bugun cok bunaldin gunlerdir carsiya inip gezmyorum gerci arkdslara falan gttmde

evet iste ozaman atesini olc yuksek cikiyor balkon yikamadim evi silip supurmedim vende yapyrm toparlama bulasim yemek makinya camsir at as ole agir kaldrmamaya dikkat edyotm ben dusuk yaothmda herseyi yaotm ve cok gezdim yorulmstm

evet iste ozaman atesini olc yuksek cikiyor balkon yikamadim evi silip supurmedim vende yapyrm toparlama bulasim yemek makinya camsir at as ole agir kaldrmamaya dikkat edyotm ben dusuk yaothmda herseyi yaotm ve cok gezdim yorulmstm
Bende ilk hamilelgmde dikkat etmmstm dusk yaptim

[QUOT="tweety23, post: 42495021, member: 508381"] L loveandhope canim nasilsn[/QUOTE]
Nası olayım tatlım işe hazırlık yine işte ütü mütü :KK43: pazarları hiç sevmiyorum yaaaa... Benm adette sanırım bayrama gelecek yaaa ona canım sıkıldı bi rahim filmi çekeceklerdi bu ay adetim in hemen son4asındaki günlerde. Oda bayrama gelecek gibi o yüzden tedaviyi ekime bırakmıştık hatta yatacak mi ne gene canım sıkıldı

Kizlar ben umudumu kaybettim ya sanirm bugun yasdgim seyden sonra skldik esimle gittim yuruyus yaptm az amannn ne yapayim ya hamile bike degilm bence

OTE="hllal, post: 42496781, member: 646640"]Bayramda tatil mi gittgin hastane canin L loveandhope [/QUOTE]
Bilmiom ki canım çalışıomu hastaneler bayramda sanmam AMA bak şimdi bi Acaba mi soktun kafama biraz umutlandım. Ya canım sen de sıkma canını hamilesin sıkma canını bnde öle olmuştu bilion mu 9.gün pozitif 10 gün negatif verdi test hemde ilk idrardı bnmde. Çok yyorma kendini bak hatta yarın git kan ver çıkar zaten

Sahiden mi gercekten mi bende biraz yordum bugun kendimi umudum kirildida canim ozel se hastne islermler yapilir die dusunyorim asilama falan devlette hafta sonu yapliyor eminim bayrama denk helenlerde oluyordur yani calisiyorlr bence bir sor sen

X